çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızıma aldım az önce bu kitabı çok şirinnnnn

Son düzenleme:
siremim nerden aldın cnm bi de ne kadara aldın acaba.benim ufaklıkta çok meraklı kitaplara..

siremim nerden aldın cnm bi de ne kadara aldın acaba.benim ufaklıkta çok meraklı kitaplara..

unnadodan aldım canım,erkekse ufaklık erkekler için de var
12.25 flndı sanırım
10 tl çekim vardı 7 küsre aldım

Kızlar daybuyday dan 40 yada 50 liralık çek lazım acil olarak.karşılığında 2 adet 20 liralık tchibo çeki verebilirim.lütfen elinde olan varsa çok acil lazım...

elimde 20 tllik tchibo çeki var 1 saat sonra aktifliği bitecek trenyol markafoni daybuyday unnado ile takas edebilirim

hiç anlamadım gitti nasıl hangi saatte ve neye göre dağıtılıyor bu tchibo çeki :26:

bir şey öğrenmek istiyorum morhipoda davet çekleri birleşiyor mu? :44:

Belli bir saati var mı bilmiyorum canım sanırım tesadüfi veriliyor. Ama ne hikmetse kardeşime her denediğimde
gönderiyor, diğer arkadaşlarına ara sıra gönderiyor:44:

Belli bir saati var mı bilmiyorum canım sanırım tesadüfi veriliyor. Ama ne hikmetse kardeşime her denediğimde
gönderiyor, diğer arkadaşlarına ara sıra gönderiyor:44:

kardeşinin doğum günü ne zaman olarak kayıtlı face de doğum gününe göre tchibo çeki çıkıyormuş öyle okumuştum bazı yorumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…