çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

markafoniden çekim kalmıştı 20 tl
kızıma tayt ve elbise aldım az önce çok beğenerek
taytın fiyatı 14.99 du elbisenin de 19.99 du ama ben ikisini
14.88 aldım..
20 tl çekimi ve artı coco-cola kırmızı kasadan kargo bedava çeki alarakkk
seviyorummmmm net alışverişlerini

kızlaarrrr varsa bana 10 tl lik e bebek çeklerinden yollamısınız??? lütfeenn ..bende tchibo gördüğümde size yollarım ... dila sansee.. bu adresi yeni açtım gönderilemiyo diyo ama bi deneyin eğer e- bebek görürseniz diğer adresimide veririm :)

kızlar tchibo ceki elinizde varsa yada atabiliyorsanız cok sevinirim gercekten elimde roman 50 tl lik cek var tchibo cekiye takas da yapabilirim .

morhipo çekiyle oğluşuma aldığım ciciler geldi, en güzeli içine bitanede lokum koymuşlar çok hoşuma gitti

kızlar elinde lila kutu çeki olan varmı acaba...yada çıkıyomu hiç gören oldumu

Kızlarr başkasından aldığınız tchibo kodunu kendi adresinde kullanan oldumu hiiçç???

Ben şuan arkadaşımın verdiği çeki kullanmaya çalışıyorum,ama olmuyo şuan sinir oldum ,sepete bişe ekledim ,kupon kodunuda girdim ,hiç meblağdan düşmedi ,Acaba kendi çekimi 1 saat önce kullanıp bi alışveriş yaptım.2.alışverişi gün içinde 2. çekle kabul etmiyo mu ne anlamadım bende cnm:s

kızlar süperonlineden aldığımız markafoni 50 tlnin ne zamana kadar geçerli olduğunu bilen var mı??? o kadar emek emek kazandık tarihini geçirmeyelim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…