çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

hangi siteden aldın canım kutu ve pijamayı. çikolata, çiçek falan var çünkü fyonkta

kızlar merhaba elimde roman ceki var.tchibo ceki ile degıstırebilirim.roman cekım 50 tl.isteyen arkadaslar yazabılır.

kızlar merhaba.elımde 50 tl lik roman cekı var.tchibo cekı ıle takas yapabılırım.ilgilenen arkadaslar yazabılır.

kızlarrrr daybuyday çeklerimin son günü geliyor, kullanana limango 20tl ve morhipo 10tl verebilirim hediye olarakkk :)

renaz faceden istek yoladım
burdan yazıyorum mesaj kutun dolu cnm

Merhabalar kızlar ben de tchibodan çek kazanmak istiyorum nasıl yaptığımızı anlamadım yardımcı olacak birileri var mı?????:26:

Canım faceden fyonk sayfasını beğeniyorsun, uygulamaya gidip arkadaşlarına çek gönderiyorsun. Bir arkadaşınla beraber üye olun fyonk uygulamasına birbirinize karşılıklı gönderin. Face ile bağlan seçeneğini seçtikten sonra arkadaşlara tıkla göndermek istediğin kişiyi bul çeki seç gönder. Sana gelen çekleri de hediyelerim kısmından görebilirsin.

hangi siteden aldın canım kutu ve pijamayı. çikolata, çiçek falan var çünkü fyonkta

tchibodan aldım. Nasıl yaptığımı da anlattım:) önce faceden fyonk uygulamasını beğenin. Beğen tuşunun yanında uygulamaya git var. Uygulama sizi sitenin sayfasına yönlendiriyor. Face ile bağlan tuşu var kocaman ona tıklayın. Üstte kutla, arkadaşlar, hediyelerim kısımları var. Arkadaşlar kısmından hediye gönderebilir, hediyelerim kısmından size gelen çekleri görebilirsiniz. Çekler geldikten 2 gün sonraya kadar, çeki açtıktan sonra 1 saat içinde kullanılmalı. Bir arkadaşınıza aynı çeki 1 kere gönderebiliyorsunuz.

Canım çok sağol şimdi deneyeceğim inşallah becerebilirim :)

neden bekliyorsun ki markmost yaz arattır saat başı 10 kişiye kargo bedava çeki dağıtıyor mutlaka yakalarsın
Tmm aldım bi tane. Nasıl oldu anlamadım ama bugün için alınan bugün kullanılacakmış. İhtiyacı olan varsa verebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…