çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

bi allahın kulu da bişey demiyor..biz paylaşalım kampanyaları,isteleri..

Fyonk diye bir site var gir bak buradan ücretsiz tchibo çekleri yollanıyor beirli saatlerde saatleri tam olarak belli değil face ile bağlantılı bir site cnm beni faceden eklersen bana da yollayabilirsin cimbiz2011@hotmail.com

kızlar bu fyonk ta bende hiç ücretsiz çekler gözükmüyor. siz nasıl yolluyosunuz?
sadece doğum günü olanlarda gözüküyor ? siz nasıl yapıyorsunuz söylermisiniz ?:26:

eceemnur iki saattir senin için uğraşıyorum bak, tchibo birtek sana açılıyor ama gönderilmiyo, ne şanssızsın yaa ay sinir oldum hediyeniz gönderilemedi diyo çıldırtçak beni offff

67. sayfaya tıklıyorum olmuyor. Bir arkadaş markafoni kargo çeki verecekti. Noldu acaba

Son düzenleme:
Bana tchibo çeki lazım yaakızlar yardımcı olun ((( limango 10luk hesaplarm var elimde başka birşey yok

isminle çıkmıyorsun canım gizli olmayasın? mail adresini yazsan? ama çabuk ol yatıcam oğluşum bekler...

ipati sana özel mesajda atmıştım facede adım seda gül gül tchboo çek için bende bitürlü grnmüyor gnderirsen çok işime yarıycak

ipati sana özel mesajda atmıştım facede adım seda gül gül tchboo çek için bende bitürlü grnmüyor gnderirsen çok işime yarıycak

canım seda gül gül diye yok arkadaş listemde msj da yok. başkasına atmış olmayasın canım.? boğaziçi ünv. yazıyo omusun?

Kızlar dün fyonk'a üye oldum çeklerimi de bir temiz kullandım:) Benim merak ettiğim eşim bana çek gönderdi bir daha gönderebilr mi? Yenileme süresi var mı? Vallahi harikasınız:) Deterjan kutusu ve eşimin pijaması neredeyse bedavaya geldi

tchibo çeki yollamak isteyene bende başka istediğini yollarım özelmesaj atsın ekleyelim

ya ben bu fiyonku anlayamadım nasıl yaptınız hangi çekleri kullandınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…