çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

özgemm sana evim net çekini vereyimde öyle bunda kod falan yok direk siteden girilip alışveriş yapılıyor ama başka bi yolu varsa onu bilmiyorum

evmanya çeki nereden bulunur

giftboxtan bişeyler geldi bana. aktivite oyunları diye.ücretsizmiş tofitadan kazanmışım..
bişey anlamadım ama. kullanmayı da düşünmüyorum.
benim yerime gidebilirmi acaba biri? hiç uğraşmak istemedim..

Bende evmanya 20 tl var ama 50 tl ve üzerinde kullaılıyor.Lazım olan varsa baska cekle degıstırebılırım

tchibo çek lazım kod şeklinde verecek kimse yok mu? bana lila kutu 5 tl ücretsiz çıkıyor gerisi işe yaramaz

daybuyday den nefret edıorum ya victoria secretten çok beğenerek sütyen almıştım buraya da yazmıştım hatta gözüm yollardaydı gecen de baktıgımda ürün tukenmişti ama bugun mail gelmiş

SİPARİŞİNİZ İPTAL EDİLDİ!

40945142 numaralı siparişiniz iptal edilmiş, kredi kartınızdan çekilen tüm ücretler kartınıza iade edilmiştir.
çok saçma bi daa hayatta alışveriş yapmıcam ordan

Son düzenleme:

sana öyle denk gelmiştir belki.
ben day buy day den çok alışveriş yapıyoru.
ürünleri çok güzel ve kaliteli ..
ben çok seviyorum ..uyduruk şeyler göndermiyorlar ,orjinal hep gönderdikleri...
hem de ne kargoda ne ödeme bi sorun yaşamadım bu zamana kadar..
bozuk hatalı mal gelmiyor diğerleri gibi..

az öncede trendyol dan yaptım onun sonucunuda yazcam
ne bileim çok istemiştim onu gelseydi iyiydi üdtelik bi açıklama bile yapmamışlar

daybuydaydan kırmızılı klozet takımı almıştım bayılarak.az önce geldi.ama kırmızı değil mor...ne alakaysa malmı bunlar ya....çok beğenmiştim çokta kaliteli.üzülerek iade edicem...

daybuydaydan kırmızılı klozet takımı almıştım bayılarak.az önce geldi.ama kırmızı değil mor...ne alakaysa malmı bunlar ya....çok beğenmiştim çokta kaliteli.üzülerek iade edicem...

ellerinde bıtmıstır kesın kırmızı canım.sıtelerın su hareketıne sınır oluyorum.yoksa maıl at bısı yap hbrdar et musterıyı ama yok bunlar kafalarına gore takılıyo.bunu genelde limango yapardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…