çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

perabutik 10 cek yollamış 40tl alt limitli isteyen varmı?

merhaba eşime ayakkabı alıcamda hedıye olarak hedıye cekı olan varmı sıtelerden.verırsenız cok makbule gecıcek

150 tl üstü geçerli 50 tl zidaya verebilirim.(zidaya'nın herkese açık 15,25,40 tl çek seçenekleride mevcut ayrıca)

markafoni 100 tl üzeri geçerli 25 tl verebilirim.

Ayrıca zizigo avea'lılara %25 indirim yapıyor.

Aklıma şu an için yardımcı olabileceğim ve ayakkabı alabileceğiniz site olarak bunlar geldi.

Size uyuyorsa mesaj atarsanız yardımcı olurum.

merhaba,

daybuyday 10tl yüklü hesap kullanmak isteyenlere verebilirim yeterince hesap var.

Tchibo 20 tl verebilecek arkadaşım var mı aranızda.Bende karşılığında 3 adet 10 tl şehirfırsatı hesabı verebilirim.

altıncı caddeden daybuyday üyelerine özel indirim kuponu , üye olan a..... diye mail gelmiş, sanırım hepinize gelmiştir :) ama ben altıncı caddeyi hiç kullanmadım , aranızda kullanan var mı? birde ben alışveriş sitelerinden biraz tırsıyorum açıkçası çek olmadan pek alışveriş yapmadım şimdiye kadar da, markafoni ve daybuyday dışında ,diğer sitelere nedense güvenemedim, altıncı cadde nasıl ?? işe yarar bir site mi,??

ben alışveriş yaptım hemen gönderdiler nevresim takımı almıştım gerçi takımı beğenmedim ama site sağlam

kızlar selam

limangodan bi daha alışveriş yapmayacağım hep ürünler yanlış gönderiliyor

çok uzun zamanda gönderiliyor
beklemekten ve iade etmekten bıktım

kızlar selam

limangodan bi daha alışveriş yapmayacağım hep ürünler yanlış gönderiliyor

çok uzun zamanda gönderiliyor
beklemekten ve iade etmekten bıktım
ablamda alısverıs yapmıstı ona da hep yanlıs geldı.2 kere boyle problem yasadık.tshirt siparişi veriyosun sort yolluyorlar

tchibo çek isteyen varsa son 50 dk.trendyol veya limango 20 tl.ile adresime aktaranla değişebiliriz.

kızlar acil trendyol çeki lazım ama benim elimde takas edebilceğim bir çekim yok
karşılıksız vermek isteyen var ise çok acil lütfen

Selam kızlar. 25 tl + 10 tl 75 alt limitli markafonim var morhipo trendyol ile takas düşünüyorum. tchibo su olan arkadaşla da takas olur. limangoyu tavsiyeniz üzerine pas geçiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…