çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kullanmayacağım için çeklerimi satabilirim veya hepsiburada çekleri ile takas yapabilirim

80tl markafoni
60tl trendyol
80tl daybuyday
590tl morhipo

kullanmayacağım için çeklerimi satabilirim veya hepsiburada çekleri ile takas yapabilirim

80tl markafoni
60tl trendyol
80tl daybuyday
590tl morhipo

indirimlerin %60 veya 70i değerinde oluyor fiyatlar, mail atabilirsiniz, 100 mesaj sınır olduğu için mesaj atamıyorum, mailinizi yazarsanız mail atabilirim

Son düzenleme:
satış yapmak yasak!

benim de geçen alışverişimden daybuday çekim yüklenmiş diğeride bi kaç güne yüklenir..
20 de önceden vardı etti 60 tl çekk

Tchibo çeki ariyorum, 20 TL lik limango çekiyle degisim yapabiliriz, bu arada Daybuyday çekleri birlesiyormu kizlar?

80tl markafoni
60tl trendyol
80tl daybuyday
590tl morhipo

sakın böyle bir teklif sunmayın !

TAKAS tamam ama bunun satışı da nedir ?

sakın

ek olarak 2. üyeliğiniz diğerinide yakarım haberiniz olsun

oh süper oldu eline sağlık kazen
çeke para verceksek ne anladık çekden,takas dersin ok...
ama gerisi olmaz

çikolata sepetinden alışveriş yapan var mı ?
tek ödeme şekli havale mi orda ya?

selam herkese

daybuyday kargo bedava yapmayacak herhalde 75 tl üzerine kargo bedava yapmış neyse çeklerimi tüketirim ben de :)

bu arada fikirmetreden gelen anket puanları ile yine hepsiburada çeki aldım.kargo bedava ürünler kategorisinden 1500 ml sıvı deterjana 1,99 tl ödedim. fikirmetre anketlerini atlamayın kızlar puan biriktirip hepsiburada da kullanın. :)

kızlar bana tchibo ceki lazım.verebilecek varmı?20 tl limango cekim var isterse takas yapabılırız.ihtiyacı olan varsa.birde roman dan kazandıgım 50 tl lik cekim var.

çek kullanmayacak olan davetiyle hesabında alışveriş yaptırmak isteyen varsa %100 alışveriş yaparım :)) bana atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

fikirmetreye üye oldum ama daybuyday çeki gelmedi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…