hiç bir hesabımada yüklememiş trebdyol 20 tl
sen diyince baktım bana yüklenmiş trendyoldan.ama bi adresime sadece nerden geldiki bu :26:
öyle yüklemişler esmiş,
bana unnado çeki olupta verebilcek olan var mı?
kızıma kitap alcam..
karşılıgında markafoni kargo çeki vereblrm uzun süreli ...
bende unnado 10 tl çeki var istiyorsan kullanabilirsin ama ben özel mesaj atamıyorum mailini özelden yazarsan haberleşiriz
tşkr ederim msj attım size..
Daybuyday çeklerimin hepsinin yüklenmesini bekliyodum topluca kullanmak için. Önümüzdeki aydan itibaren çekler birleşmeyecek diye okudum bu topicde ya da diğerinde, doğru mu acaba, ona göre kullanmak lazım :18:
tamamdır mail attım size
aldım maili sğlun şimdi kızıma kitap alayım:)
ben de öyle okuyunca kargo bedava olduğu gün çoğunluğunu tükettim. biraz geçen alışverişten yüklenecekler kaldı biraz da bu hafta ki kampanyadan gelecek ay yüklenecekler var. galiba daybuyday olayı da bitiyor
kızlar bu aydan sonra daybuyday arkadaş davetinden gelen çekler birleşmeyecekmiş fake hesaplara da çek verilmeyecekmiş..çekiniz varsa kullanın bence her an alt limitte gelebilir:18::18:
ya kızlar madem olaydan haberiniz var nie burda söylemediniz hepimiz daybuyday kargo bedava oldugunda cek biriktirdik kac tane aşkolsun
ya kızlar madem olaydan haberiniz var nie burda söylemediniz hepimiz daybuyday kargo bedava oldugunda cek biriktirdik kac tane aşkolsun
Ben okuyalı en fazla 2 gün oluyor, bilsem öyle birşey olduğunu neden haber vermeyeyim düşmanınız mıyım
Ama çek birleşmeme olayı hiç mantıklı gelmiyor, çeklerimi istemediğim şeylere kullanmaya kıyamıyorum. Fikirmetre çeklerine alt limit gelebilir tamam da, arkadaş davetinden gelen çekler neden birleşmesin ki? çok saçma değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?