çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

sen diyince baktım bana yüklenmiş trendyoldan.ama bi adresime sadece nerden geldiki bu :26:

öyle yüklemişler esmiş,
bana unnado çeki olupta verebilcek olan var mı?
kızıma kitap alcam..
karşılıgında markafoni kargo çeki vereblrm uzun süreli ...

Trendyolun hesaplara yüklediği çek malesef 50 tl alt limitli:44:
Tüm hesaplarıma yüklemişler ama birini kullanabildim sadece alt limitli olunca

Markafoni çekimle de mis gibi bi parfüm aldımmm Kaldı daybuday
çekler

1v1y 75 tl ve üzerinde geçerli 15 tl indirim son kullanma tarihi yarın

altıncı cadde 100 tl ve üzerinde geçerli 50 tl indirim çeki ve bedava kargo, son kullanım31.05.2012

outletim 100 tl ve üzeri 20 tl indirim çeki ve kargo bedava haftasonu geçerli

fyonk balerin çeki veriyor 10 tl alcak olanlara haber ola
kargo ücreti de 5 tl balerinde

Son düzenleme:
öyle yüklemişler esmiş,
bana unnado çeki olupta verebilcek olan var mı?
kızıma kitap alcam..
karşılıgında markafoni kargo çeki vereblrm uzun süreli ...

bende unnado 10 tl çeki var istiyorsan kullanabilirsin ama ben özel mesaj atamıyorum mailini özelden yazarsan haberleşiriz

Daybuyday çeklerimin hepsinin yüklenmesini bekliyodum topluca kullanmak için. Önümüzdeki aydan itibaren çekler birleşmeyecek diye okudum bu topicde ya da diğerinde, doğru mu acaba, ona göre kullanmak lazım :18:

Daybuyday çeklerimin hepsinin yüklenmesini bekliyodum topluca kullanmak için. Önümüzdeki aydan itibaren çekler birleşmeyecek diye okudum bu topicde ya da diğerinde, doğru mu acaba, ona göre kullanmak lazım :18:

ben de öyle okuyunca kargo bedava olduğu gün çoğunluğunu tükettim. biraz geçen alışverişten yüklenecekler kaldı biraz da bu hafta ki kampanyadan gelecek ay yüklenecekler var. galiba daybuyday olayı da bitiyor

ya kızlar madem olaydan haberiniz var nie burda söylemediniz hepimiz daybuyday kargo bedava oldugunda cek biriktirdik kac tane aşkolsun

kızlar bu aydan sonra daybuyday arkadaş davetinden gelen çekler birleşmeyecekmiş fake hesaplara da çek verilmeyecekmiş..çekiniz varsa kullanın bence her an alt limitte gelebilir:18::18:

ya kızlar madem olaydan haberiniz var nie burda söylemediniz hepimiz daybuyday kargo bedava oldugunda cek biriktirdik kac tane aşkolsun

canım işte bu mesaj üzerine kullandım çeklerimi hem de son yarım saatte kullandım.başka forumda paylaşılmış ama ben burada gördüm.

isteyene zidaya 50 tl limitli 15tllik, 120tl limitli 40tllik çek verebilirim

Ben okuyalı en fazla 2 gün oluyor, bilsem öyle birşey olduğunu neden haber vermeyeyim düşmanınız mıyım

Ama çek birleşmeme olayı hiç mantıklı gelmiyor, çeklerimi istemediğim şeylere kullanmaya kıyamıyorum. Fikirmetre çeklerine alt limit gelebilir tamam da, arkadaş davetinden gelen çekler neden birleşmesin ki? çok saçma değil mi

Daybuyday artık kargo bedava olmayacak mı kızlar ?

düsmanız demedim cnm keske okudugun an yazsaydın cekler birikti kaldı elimde inş şu an birleşiyordur yarın harcıcam artık mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…