çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

kızlar dün 1 arkadasa tichibo yolladım cıkıo yeni eklediklerime genelde tabi şans işi isteyen ismini göndersin ekliyim

kızlarr turkcell superonlinedan kazandığı çekleri benim gibi hala kullanmayanlar var mı?? 8 hazirana kadar kullanılabilir dendi ama inş bir problem olmaz

canm bu topicte en cok bana cıkıo sanırım hergün 1 2 tane cıkıo ama şans işte kime cıkacagı belli olmuo bi arkadasıma arka arkaya 2 gün gönderdim şans işte

ne güzel yaaaa ben deniyorum hep annemden kendime göndermeyi ama çıkmıyo. bi kaç kişi daha deniyorum arkadaşlardan ama yokk maleseff.

limango çeke ihtiyacım var
bende pek bişi yok ama trendyol 20 tl çek var (50 alt limitli)

yada borç olarakta alabilirim
2 hafta sonra iade etmek koşuluyla

tchibo çek ile fikirmetre 10 tl'lik daybuyday ve sporarena 50 tl. altlimitli 25 tl. çek takas olunur. tchibo çekine çok ihtiyacım var. İlgilenene çok dua edicem kızlar :) bikini üstü var ve aşık oldum ben ona galiba :)

kızlar evimister den alışveriş yapan var mı?
varsa olumlu olumsuz yorum bekliyorum,kargo bedavaymış ne iş acaba :44::44:

kızlar evimister den alışveriş yapan var mı?
varsa olumlu olumsuz yorum bekliyorum,kargo bedavaymış ne iş acaba :44::44:

bence iyi niyetliler ama çok acemiler ben nevresim takımı almıştım 2 kere gönderdiler 2. yi geri yolladım sonra mail atıp haber verdim ben yazmasam yaptıkları hatadan haberleri yok yakında batmazlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…