çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

evimister 60 alt limit 25-25 50 tl çek var daybuyday 20 tl varr işimee yarıcaklaa takass edebilirimm evimister 3 haziran son ama acill yazıunnnn :)

Butiğim.com çok çılgın bi site ya ben onlara mail attım S bedeniniz var mı diye, onlar ne algıladıysa bi baktım kapımda kargo yollamışlar tabiki almadım, hem bedeni yok hemde poşette ne var bilmiyorum hemde 30 TL istiyo..

Güle güle dedim kargoya

limango her saat başı çek mi dağıtıyor ?

hanfendi çanta 70 tl altlimitsiz indirimim var
sehirfırsatı 10 tl
limango 20 tl var

ben trendyol veya markafoni çek arıyorum

Markafoni çek lazım bana ya

Karşılığında daybuydak çek verebilirim

Ay umarım vardır birinde

çıksss evimisterleee daybuyday var elimdee isteyenn varmıı takass tabi diyorumm
vee şuaaann acil morhipoo arıyorummm yaaa varmı elindee olaaaann ???

Acaba klavyenizde mi bir tuhaflık var sizde mi? Biz Türkçe kullanıcıları güzel Türkçemizde her harften gerekli sayıda kullanmayı tercih ediyoruz da, yani bol bulup ikişer üçer değil.

trendyol 20 tl, 50 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli 22.06.2012

altıncı cadde 50 tl, 100 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli ücretsiz kargo 15.06.2012

altıncı cadde 50 tl, 100 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli ücretsiz kargo 15.06.2012

özel mesaj atın

.......................................................

Son düzenleme:

özel mesaj atın

Özel mesaj kutun dolmuş mesaj iletilmedi.... trendyol 20 tl (50 alt limitli)ÇEKİNE TALİBİM DEE

Son düzenleme:
trendyol 20 tl (50 alt limitli)VİRÜS
lazım ARKADAŞLAR yerine limango verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…