çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

tchibo çeki verene,bulana markafoni kargo kodu verebilirim üstelik uzun süreli

kızlar evim netden 1 hazirana kadar geçerli 10 tl çekim varmış
çiçeklik diyor bunlara saksı yani değil mi siparişim sepette bekliyor yanlış almayım size sorayım dedim

bunda sorun yok saksı yazıyor mesala

bunları alıyorumda şu kafama takılan soruya bi cevap verebilir mi bilen bir arkadaş?sepette bekliyor siparişim son aşamadayım

evettt aldım kargo bedava diyen arkadştan allah razı olsun 10 tl çekim ve kargonun beleş olmasından yararlanarak 33.6olık şeyi,23 60 a aladım mutluyum diktiğim sebze meyveleri bunlra yerleştiriem

fikir metre mi çek vermiyor. daybuyday mı kabul etmiyo çeki anlamadım canım seni

fikirmetre vermedi canm bissiru tel onayi fln istedi neyse teli onaylattim bu seferde daybuyday ceki icin yeterli puaniniz yoktu uyarisi verdi anlamadim
benmi hata yaptim acaba telefnda kalmadi deneyemiyorum

westwing te 50tl ve üzerine 25 tl alışveriş çekim var ilgilenen olursa ben kullanmayacağım verebilirim

Son düzenleme:
limango 10 tl ve altıncı cadde 100 tl alt limitli 50 tl hediye çekim var tekliflere açığım.
markafoni, day buy day, tchibo çeki ihitiyacım var

limango 20 tl çekim var direk kullanılabiliyor tl onayı gerekmiyor markafoni çek arıyorum

kızlar limangodan çekim var 20TL, fakat yarın son gün kartım çok dolu kullanamıcam.
isteyen varsa vereyim ama nasıl aktarıcam, aktarma olmuyor sanırım.

karsılıgında markafoni ve trendyol çek olabilir uzun süreli

markafoni bedava kodumda var

ilk ikisinden bende aldım çok şekerler
güle güle kullanalım

kızlar 5 dak sonra altıncı caddenin facebook sayfasında süpriz bişey olucakmış ama ne bilmiyorum

markalabeni diye bir site var face de çıkıyor adidas ayaakkabılar 70 e satılıyor hiç alışverş yapan oldu mu güvenilir bi site mi

limango h.cekine ihtiyacım var. Yardımlarınız -ı bekliyorum. zoopa dan 25 tl lik çekim var isteyene verebilirim

Limangodan bugün 12ye kadar 7 tl hediye çekim var isteyene verebilirim.
Adrese aktarırım özel msj atsın isteyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…