çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

arkadaşlar özel mesaj gönderemiyorum. o nedenle hesap almak isteyenler bana gönderecekleri özel mesajda lüften mail adreslerini belirtsinler ki bende hesap bilgilerini onlara mail yoluyla iletebileyim. bir arkadaşımız özel mesaj göndermiş ama mailini yazmamış. şimdi ona gönderemedim.

Kızlarrr 60tl kadar yüklü Markafoni ya da Trendyol hesabı olan var mıııı:44: (alt limitsiz)
80tl alt limitsiz Daybuday hesabı verebilirim karşılığında,, çok acil lazım ama:26:

Kızlar vıp dukkan davetlerınden gelen 20 tl ler birleşmiomu?Alt limiti ne?

Trendyol 20 tl (50 alt limitli) arıyorum arkadaşlar....Karşılığında morhipo 10 tl verebilirim size.

Canım trendyol bugün son kullanamı olan 6 tl var kullanmak istersen al kullan hediyee

canım alacak birsey bulamadım nazik teklifin için teşşükkür edereim limit düşük olunca bulamadım 6 ye birşey:)) başka arkadaşa verebilirsin teşekkürler tekrar

kızlarr hayrına limango veya trendyoldan kullanmadığınız çek varsa verebilcek olan varmııı

20 tl limangom var onaylı ,bana alt limitsiz daybuyday 20 tl lazım takas düşünen var mı?

Son düzenleme:
Mesaj sayım düsuk oldugundan hesabı gönderemıyorum mytz. Eger mailinizı mesaj olarak atarsanız hesabı yollayabilırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…