Normalde myzt nickli arkadasa yazmıstın ben onu cnım ya. Ama eger işine yarayacaksa altlimitsiz 10 tl verebilırım. Karsılıgında bişey istemiyorum20 tl limangom var onaylı ,bana alt limitsiz daybuyday 20 tl lazım takas düşünen var mı?
canım bende daybuyday vardı ama bir arkadaşa verdim malesef...20 tl limangom var onaylı ,bana alt limitsiz daybuyday 20 tl lazım takas düşünen var mı?
Daybuyday 10 tl hesaplar ücretsizdir. Mesaj sayım az oldugundan mesaj atanlar mail adreslerini gönderirse hesapları mailine atabilirim
markafoni 45 (70 limitli) trendyol 40 var elimde
hepsiburada veya fikirmetre çekleri arıyorum
ayrıca fikirmetre telefon onayı yaparsanız markafoni 45 hediye ederim :)
daybuyday 10 tl ücretsiz, birden fazla kullanana markafoni veya limango 20 hediye ederim
mesaj atın kızlar
markafoni 45 (70 limitli) trendyol 40 var elimde
hepsiburada veya fikirmetre çekleri arıyorum
ayrıca fikirmetre telefon onayı yaparsanız markafoni 45 hediye ederim :)
daybuyday 10 tl ücretsiz, birden fazla kullanana markafoni veya limango 20 hediye ederim
mesaj atın kızlar
Onu bilmiyorum ama sen bana şu 25 lik hesap için mesaj atacaktın cnmçok merak ettim yollar mısın bana narahsg@hotmail.com.....
Birde şu lidyanadan 10 yl yi kullanamadım ben 20 tl alt limitli diyor siz nasıl aldınız???
özelden yazmıştım o konuyu..
geç kadınız demek önceden limit yoktu
D&R 50 tl çekler bi hayli mevcut,nerden alıyorsunuz acaba,paylaşır mısınız?Markafoni 25 tl (50 tl alt limitli)
Markafoni 45 tl (75 tl alt limitli)
Limango 20 tl onaylı hesap
Morhipo 10 tl
Daybuyday 10 tl (KULLANICIYA ÜCRETSİZ)
D&R 50 tl alt limit yok (mağaza+ internette geçerli)------------------ Yüksek mebla çeklerle takaslıktır,alt limitsiz olmalı.
Aradıklarım özellikle fikirmetre kod,trendyol ...........
D&R 50 tl çekler bi hayli mevcut,nerden alıyorsunuz acaba,paylaşır mısınız?
Sana mesaj atmıştım daybuyday için?
özel mesaj hakkım olmadığı için cevap yazamadım, daha yüksek hesap arıyorum.
malesef yok,hiç grupfonim olmadı şimdiye kadar : )[/QUOTE]GRUPFONİ VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?