çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

daybuyday 50 tl alt limitli 20 tl indirim hesaplarını karşılıksız veriyorum. almak isteyen özelden mail adresini göndersin.

1v1y 75 tl alt limitli 20 tl indirim hesabını takas etmek istiyorum. takaslar fikirmetre daybuyday kodu ile olabilir. markafoni special k kodu ile olabilir.

vipdükkan 40 tl alt limitli 20 tl indirim hesabını takas etmek istiyorum. takaslar fikirmetre daybuyday kodu ile olabilir.

Bu çekleri nerden buldun cnm ? çok merak ettim de

canım bunların hepsinin kaynağı aynı..vodafone hattınndan DBD yaz 6666 ya gönder.20 tl çek geliyor,daha sonra davet hesabı oluşturup içine çek kodunu gir ve bedava dağıt.o hesaptan alışveriş yapılınca ana hesabına 20 tl çek gelsin.sonra bunları birleştir ve alışveriş yap..

bir üst mesajda olayı anlattım canım okusaydın aynı şeyleri yazdım ben...

Bu çekleri nerden buldun cnm ? çok merak ettim de

Bu kampanya 31 Temmuz 2012 tarihlerinde Vodafone abonelerine özel olarak daybuyday | Alışverişe özel teklifler internet sitesindeki alışverişlerde geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında Vodafone aboneleri 50 TL ve üzeri alımlarda 20 TL değerinde indirim çeki kazanılacaktır. Kullanılmayan şifreler 1 Ağustos 2012 tarihi itibariyle geçerliliğini yitirecektir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanyaya katılım bir adet ile sınırlıdır. Vodafone aboneleri DBD yazıp 6666’ya göndererek, kampanyada yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Daybuyday.com ve Vodafone'da saklıdır. Detaylar için Vodafone | Kırmızı Avantaj

sanırım bu kampanya canım

altıncı cadde 50 tl indirim (100 tl alt limit)

3 tane morhipo 10 tl altlimitsiz

special k kodları ile takas etmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…