markafoni 45likleri nerden alıyorsunuz???????
ben fıkırmetre testı doldurmustum tel vermısmıydım bılmıyorum ama cekımı kullanamadım suresı doldu tekrar olursa yaparım cek verırılerse anketıde dolrururum kod da verırımbenim için de bir onay sağlarsanız size markafoni verebilirim
DAYBUYDAY- 50 tl alt limitli 20 tl indirim hesapları var. kullanmak isteyenlere karşılıksız olarak verebilirim.
1V1Y - 75 tl alt limitli 20 tl indirim hesabı var. daybuyday 20 tl, fikirmetre kodu, trendyol 20 tl karşılığı takas edebilirim.
VİPDÜKKAN - 40 tl alt limitli 20 tl indirim hesabı var. fikirmetre kodu ile takas edebilirim.
MARKAFONİ - 75 tl alt limitli 45 tl indirim hesabı var. iki adet fikirmetre kodu ile takas edebilirim.
özel mesaj gönderemediğim için bütün iletişmler mail üzerinden yapılabiliyor. o nedenle bana özelden mail adresinizi ve teklifinizi göndermeniz yeterli.
ben fıkırmetre testı doldurmustum tel vermısmıydım bılmıyorum ama cekımı kullanamadım suresı doldu tekrar olursa yaparım cek verırılerse anketıde dolrururum kod da verırım
ayrıca ben r10 sıtesınden markafonıye uye oldum ama cek gozukmuyor hesabım bolumunde onu nasıl gorucem kullancam zamanını nasıl bılıcem bılenınız var mı
fıkır metre cekı telefon kodu falan nasıl alınıyor anlatırmısınız arkadaslar bana markafonı cekı lazım fıkırmetre cekı alırsam anlatan olursamarkafonı verene onu verebılırım
markafonilerin süresi doldu mu acaba..
markafoni çeki hala lazım
peki ben 25 tl ındırım suresı ne zamana kadar nasıl ögrenıcem
Kizlar bu trendyoldan alisveris yaptktan sonra odemeden sonra hani onayla kismina geciyo onaylamazsam almamsmi oluyorum??
Markafoni 25 tl (50 tl altlimitli)
Markafoni 45 tl (75 tl altlimitli)
Morhipo 10 tl çeklerim
Bunlardan isterseniz takas yapabiliriz,Grupfoni,hepsiburada,fikirmetre onayına falan takas ederim.
Mesaj atmanız yeterli kızlar...
Eğer fikirmetre anket kodu verirsiniz 2 adet markafoni 25 tl veririrm
markafonilerin geçerlilik süresi ne zaman bitiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?