çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

benim için de bir onay sağlarsanız size markafoni verebilirim
ben fıkırmetre testı doldurmustum tel vermısmıydım bılmıyorum ama cekımı kullanamadım suresı doldu tekrar olursa yaparım cek verırılerse anketıde dolrururum kod da verırım
ayrıca ben r10 sıtesınden markafonıye uye oldum ama cek gozukmuyor hesabım bolumunde onu nasıl gorucem kullancam zamanını nasıl bılıcem bılenınız var mı

takas teklifim geçerlidir.

çek yada kod olarak görünmüyor.50 yada üzeri alışveriş yaptığında direk sepete yansıyor -25 tl olarak

fıkır metre cekı telefon kodu falan nasıl alınıyor anlatırmısınız arkadaslar bana markafonı cekı lazım fıkırmetre cekı alırsam anlatan olursa markafonı verene onu verebılırım

Buldun mu cnm markafoni,eğer bulamadıysan yardımcı olurum bu konuda sana.

Markafoni 25 tl (50 tl altlimitli)
Markafoni 45 tl (75 tl altlimitli)
Morhipo 10 tl çeklerim

Bunlardan isterseniz takas yapabiliriz,Grupfoni,hepsiburada,fikirmetre onayına falan takas ederim.
Mesaj atmanız yeterli kızlar

1 adet limango 20 tl verene 2 adet markafoni 50 tl alt limitli 25 tl çek verebılırım +daybuyday 20 tl 50 tl alt limitli 3 çek verebilirim kızlar

Son düzenleme:
markafoni çeki hala lazım

peki ben 25 tl ındırım suresı ne zamana kadar nasıl ögrenıcem

Kizlar bu trendyoldan alisveris yaptktan sonra odemeden sonra hani onayla kismina geciyo onaylamazsam almamsmi oluyorum??

Markafoni 25 tl (50 tl altlimitli)
Markafoni 45 tl (75 tl altlimitli)
Morhipo 10 tl çeklerim

Bunlardan isterseniz takas yapabiliriz,Grupfoni,hepsiburada,fikirmetre onayına falan takas ederim.
Mesaj atmanız yeterli kızlar...
Eğer fikirmetre anket kodu verirsiniz 2 adet markafoni 25 tl veririrm

markafonilerin geçerlilik süresi ne zaman bitiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…