çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

10 TL hesap isteyen varsa mesaj sayımdan dolayı mesaj özel mesaj göndermediğim için sadece mailini göndermesi yeterli. İstediği kadar yollayabilirim. :)

bana markafoni lazım çok acil karşığında westwing 30 tl verebilirim ancak evmanya 25 100 alt lımıtlı bunlarda işinize yaramaz sanırım

çeyizime bsyler beğendim r10 sıtesınden aldıgım uyelık 25 tl dusmuyor odemeye kadar ılerlettım dusmedı içimde patladı
neden olmadı anlamadım cekı mı kacırdım anlamadım

arkadaslar bu hediye ceklerini nerdne buluyorsunuz bazı adresler falan demişsiniz biraz acıklayabilir misiniz rica etsem trendyol da gold üyeyim bir faydasını da göremedim bari siz yardımcı olun

elinde markafoni için specıal k kodu olan varmı? karşılığında daybuyday 10tl indiirm kodu ve hepsi burada 5 tl indiirm verebilirim

tatilden döndük çeklere devam
bu arada lidyanadan 0 tlye aldıgım 4 parça ürünler gelmiş ben yokken çok şekerlerrr

kelleogs markafoni çeklerinin kodları nerede yazıyor kızlar içinde yok kenarında bi kod yazıyor giriyorum geçerli bi kodu girin diyor yeni aldım yoksa kullanılmış mı

kelleogs markafoni çeklerinin kodları nerede yazıyor kızlar içinde yok kenarında bi kod yazıyor giriyorum geçerli bi kodu girin diyor yeni aldım yoksa kullanılmış mı

paketin ön tarafında büyük k yazısının altında yazıyor,kodu dikkatli girin,kullanılmış olma ihtimali çok zayıf...

paketin ön tarafında büyük k yazısının altında yazıyor,kodu dikkatli girin,kullanılmış olma ihtimali çok zayıf...

aradım markafoni kodu hedıye yazanlarda dahi sifre olmayabılıyormus sınırlı sayıda olduğundan yine elimi attığım sap geldi canım sıkıldı pöff

aradım markafoni kodu hedıye yazanlarda dahi sifre olmayabılıyormus sınırlı sayıda olduğundan yine elimi attığım sap geldi canım sıkıldı pöff

turkcelli isen canım markafonı yaz 2222 ye gönder kargo bedava geliyor

Yeni Bir site keşfettim adında gerçekten çok iyi 80.000 ürün kapasitesine sahip fiyatlar diğer siteler ile karşılaştırıldığında gerçekten çok uygun bence bi göz atıp farkı görün kızlar ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben markafoni konusunda çok şansızım r10 sitesinden üye oluyorum 25 tl düşmüyor
kelleogs alıyorum kod çıkmıyor nedir benim bu bahtsızlığım anlamadım
markafoniyi arayıp konuştum müşteri temsilciği üzerinde markafoni çeki yazan paketide alsanız kod olmayabilir çünkü sınırlı sayıda dedi kestirdi attı
olan parama oldu

reklam kokan hareketler bunlar

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane morhipo 15 tl çek istiyorum kızlar karşılığında trendyol 20 tl verebilirim acil

limango 20 tl alt limitsiz hesabım mevcut.markafoni,trenyol 20 tl alt limitsiz ile takas isteyen ulaşsın.

Elimde Daybuyday 10 TL çek yüklü hesap var. Karşılığında kabul edebileceğim bir çekle takas edebilirim.
Özel mesajdan ulaşabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…