çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

arkadaşlar daybuyday, morhipo ve vipdükkan hesapları mevcut. takas tekliflerinizi özelden iletirken mail adresinizi de yazmayı unutmayın. çünkü özel msj gönderemiyorum. 10 TL'lik daybuyday ve 50 tl alt limitli 20 tl'lik daybuyday hesaplarını karşılıksız olarak veriyorum. ancak o gün içinde kullanmalısınız.

arkadaşlar daybuyday 10 tl leri ücretsiz veriyorum.. özelden mail adresininde atın yalnız 100 mesajın dolaması gerekliymiş özel mesaj atabilmem için..

ayrıca elimde şehirfırsatı 10 tl vardır takas tekliflerinizi bekliyorum.

varanda %50 indirim sağlayan kodda var elimde,

1 adette morhipo 10 tl vardır, lütfen mail adresiniz ile pm atın yoksa yardımcı olamıyorum .

Selam kızlar :
50tl alışveriş alt limitli 25TL LİK gimora.com ( takı aks çanta sitesi ) çek gelmiş. Alacaklarım var bu nedenle Fazla markafoni-morhipo limangosu olanla takas etmek isterim
.

slm arkadaşlar elimde 4 tane limango cekim var 20 tl.takasa acık isteyenler özelden yazabilir.

daybuydayden içinde 10 tl bulunan hesabımdan alışveriş yapana...

10 tl şehirfırsatı veriyorum 9 günlük kullanım süresi var...

yalnız mailinizle birlikte özel mesaj atın rica ediyorum diğer türlü iletişim kuramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…