çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Trendyol çek verebilecek var mı ?

Şehir fırsatı 10 tl var elimde 5-6 tane (2013 son kullanma tarihi); takas etmet isterim arkadaşlar isteyen ne verebileceği ile birlikte buraya ya da özele yazarsa sevinirim.

Bir de eğer benim hesabımdan daybuyday 10 tl ve ya 50 alt limitli 20 tl kullanırsanız; şehir fırsatı 10 tl yi hediye edebilirim.

Daybuyday 10 tl yi Hemen kullanacak icin

1adet kullanacak icin 1 adet 2013 yilina kadar gecerli olan sehirfirsati
1 adet kullanacak olana 14 gun suresi olan morhipo 50 tl altlimitli 20 tl
1 adet kullanacak olana markafoni 10 tl altlimitsiz
2 adet kullanacak olan grupfoni 10 tl (1 adet vardir

Ucretsiz verdigim cekler kellogs kodu ile takasa aciktir.
Lutfen mail adresinizi de mesaj atarsaniz ordan iletisim kurariz.

limango 10 tl ve 3d cinema kodum,markafoni kargo kodum var
trendyol,markafoni için takasa açıgım
hala geçerlidir teklifim

Şu anda markafoni de geçerli 50 tl altlimitli 35 tl var işine yarar mı bilmem?

yOK SORUN DEĞİL TABİ. KIRMIZI KASADAN ALINIYOR TOPLANAN KOLA KAPAKLARI İLE

nasıl yani bende kırmızı kasaya üyeyim 50 tl limitli 35 tl çek vermiyor ki kırmızı kasa???
verdikleri 20,10 ve kargo bedava kodu..bunlar bile 20 tl 75 alt limitli,kargo bedava 30 alt limitli,10 tl de 50 alt limitli iken senin dediğin çek baya karlıymış neresi söyle de biz de faydalanalım arkadaşım??

morhıpe 10 tl 50 alt lımıtlı markafoniyle takas edilir

ya kızlar markafoni bana 10 tl çek gönderdi güya ama bakıyorum yok
çekin kodu yok.kuponlar bölümünde bişey yok.sepete bişeyler ekliyiyp bakıyorum yine yok.bu ne şimdi??

r10 sitesinin verdiği bir link var ordan kayı olunduğun 25 lira düşüyor aldığınız 10 luk koduda ekleyince 50 altlimitli 35 oluyor ve çok güzel oluyor :)

ama ben alacka bir şey bulamıyorum maalesef

Son düzenleme:
ya kızlar markafoni bana 10 tl çek gönderdi güya ama bakıyorum yok
çekin kodu yok.kuponlar bölümünde bişey yok.sepete bişeyler ekliyiyp bakıyorum yine yok.bu ne şimdi??

esk bir zamandaysa yüklenmez tarih vardır, yeni isede bazen şöyle oluyor 75 üzeri alışveirş yapın size 10 tl yükleyeceğiz gibi ibare yer alıyor

yok yok yeni zaten bugün geldi daha önce 75 tl üzeri alışveriş yaptığınız için 10 tl değerinde çek kazandınız diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…