çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

r10 sitesinin verdiği bir link var ordan kayı olunduğun 25 lira düşüyor aldığınız 10 luk koduda ekleyince 50 altlimitli 35 oluyor ve çok güzel oluyor :)

ama ben alacka bir şey bulamıyorum maalesef

yaptım ama yeni adresle r10dan üye olup hala gelmedi geç mi geliyor acaba davet?

kırmızı kasaya girin 50 tl de 10 tl var yeni açıldı puanlarınızla ondan alın r10 la birlikte kullanın bu kadar

ilk once hotmaılden bır maıl hesabı aldım sonra markafonıye uye oldum. markafonıden aktıvasyon maılı gelıyor uyelıgını aktıf edıyorsun. bu kadar tekrar dene canım...

2 tane daha aldım onlara oldu diğer 2 sine gelmedi onlarada gelse ii olur

bu r1o dan aldıgımız hesabın çekini ne zamana kadar kullanmamız lazım?

Markafoni SPUNKY KIDS den 6 parça kıyafet aldım kızıma 24.83e geldi
toplamda 35 tl çek kullandım süper odu yaaa

60 tl limitli 20 tl bonny food indirim çeki, (stok mevcut)
50 tl limitli 10 tl markafoni indirim çeki (stok mevcut)
30 tl limitli alışverişe markafoni kargo çeki(stok mevcut)
3d cinema kodu çeki (stok:1)
ttnet internet üyesi olana müzik paketi indirmek için kod(stok.1)

takasa açıgım..

Son düzenleme:
Şehir fırsatı 10 tl (2013 e kadar geçerli) çekler mevcuttur.
Aradıklarım trendyol 50 tl de 20 tl
Morhipo 15 tl
Daybuyday 20 tl
Grupfoni 10 ve ya 20 tl

Bunlara karşılık konuşuruz kaç adet çek vereceğimi de.

Daybuyday 10 tl hesabımdan kullanana şehir fırsatı 10 tl hediyem olur.

of yaaa banada gelmedi davet markafoniden...birine geldi.ikisine gelmedi sinir olsum..siremims sana geldimi o gelmeyenler

DAYBUYDAY 10 tl'lik çek yüklü hesaplarım var. kullanmak isteyen varsa özelden mail adresini bana göndersin.

DAYBUYDAY 50 tl alt limitli 20 tl indirim hesaplarım var. kullanmak isteyen varsa özelden mail adresini bana göndersin.

Daybuyday de ya bir sorun var ya da dalga geçiyorlar saatlerdir bir ayakkabı almaya çalışıyorum ama sürekli rezerve diyor hani tükense anlayacağım ama sürekli birinin sepetinde bu nedr yaaa zaten 30 dk sepet süresi ama başka bir iş var bu durumda saatlerdir ne tükeniyor ne satın alınıyor

sistem hatası başka bir şey değil :)

of yaaa banada gelmedi davet markafoniden...birine geldi.ikisine gelmedi sinir olsum..siremims sana geldimi o gelmeyenler

yok cnm ya gelmedi
sana söyle söyleyim mail hesabı gelince önce aç mailini
sonra r10dan davet yolla
böyle geliyor
ama davet yollayıp mailini açınca gelmiyor 2 sinde benim öyle oldu diğer 2isnde sorun olmadı ama anlattıgım gbi yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…