r10 sitesinin verdiği bir link var ordan kayı olunduğun 25 lira düşüyor aldığınız 10 luk koduda ekleyince 50 altlimitli 35 oluyor ve çok güzel oluyor :)
ama ben alacka bir şey bulamıyorum maalesef
yaptım ama yeni adresle r10dan üye olup hala gelmedi geç mi geliyor acaba davet?
hala geçerlidir teklifim
nasıl yani bende kırmızı kasaya üyeyim 50 tl limitli 35 tl çek vermiyor ki kırmızı kasa???
verdikleri 20,10 ve kargo bedava kodu..bunlar bile 20 tl 75 alt limitli,kargo bedava 30 alt limitli,10 tl de 50 alt limitli iken senin dediğin çek baya karlıymış neresi söyle de biz de faydalanalım arkadaşım??
ben bıraz once uye oldum maılıne hemen davet gelıyor aktıf edıyosun sepette 25 tl dusuyor
yaptım ama yeni adresle r10dan üye olup hala gelmedi geç mi geliyor acaba davet?
hayır hemen gelmesi lazım aynı anda daha önce markafoniye üye olmayan mail gerek
hotmailden mi aldınız? bana hala gelmedi hotmailden aldım mail adresi
ilk once hotmaılden bır maıl hesabı aldım sonra markafonıye uye oldum. markafonıden aktıvasyon maılı gelıyor uyelıgını aktıf edıyorsun. bu kadar tekrar dene canım...
bu r1o dan aldıgımız hesabın çekini ne zamana kadar kullanmamız lazım?
Daybuyday de ya bir sorun var ya da dalga geçiyorlar saatlerdir bir ayakkabı almaya çalışıyorum ama sürekli rezerve diyor hani tükense anlayacağım ama sürekli birinin sepetinde bu nedr yaaa zaten 30 dk sepet süresiama başka bir iş var bu durumda saatlerdir ne tükeniyor ne satın alınıyor
of yaaa banada gelmedi davet markafoniden...birine geldi.ikisine gelmedi sinir olsum..siremims sana geldimi o gelmeyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?