- 17 Ocak 2018
- 233
- 252
- 18
- 33
Asaletten mi bilmiyorum,bence aptallığımdan. Özgüvenimin olmamasından. Mesafe koyamamamdan...al işte bi melek dahakıyamam sana sen ne asilsin yaaa
Aynen öyleDeğil mi
Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim merhaba
Ben: merhaba
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
Ben:eee
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük
X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Hakikaten neden böyle çözemiyorum. Sanki yıllarca oklarinı germişler germişler,zayıf anımda fırlatıyolar. Ama neden? Ben onlara bisey yapmadım ki.Senin konularin hep uctan ya bir doktor hanimin hayati bu olmamali.
Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim merhaba
Ben: merhaba
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
Ben:eee
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük
X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Neden seni bu kadar üzen yada dibe ceken insanlarla yakin yasiyorsunuz.Cok guzel bir meslegin var maddi gelirin yerinde baska sehire yerles Herkese bir eyvallah de yani bu zor olmamali senin icin.Inan senin yerinde olsam bir gr takmazdim .Hakikaten neden böyle çözemiyorum. Sanki yıllarca oklarinı germişler germişler,zayıf anımda fırlatıyolar. Ama neden? Ben onlara bisey yapmadım ki.
Kıskançlık? 3 bebegini kaybetmiş, boşanmış bir kadının nesini kıskanıyolar.
Ben bu insanların en zor anlarında yanlarındaydım. Öksürseler özel doktorları gibi diplerinde bitiyorum. Onca işimin gücümün arasında hep vakit ayırıyorum. Buna rağmen niye canımı yakıyo ki. Acaba ben mi abartıyorum diyorum belki can yakmak istemedi mi.
yok öyle bi dünya canım sen asil olmasan daha dogrusu dün senin yerinde ben olsam (çirkefleşene 5 misli çirkefleşen biriyimdir) o kadin beni 1 sefer aradıysa ben 10 sefer arar yetmez mesajlar atar o da yetmez karınıza sahip cikin diye kocasina yazardim ben sinir hastasıyım sanırım bi kafam attı mı edep adap bi kösede kalır hıncımi alır daha sonra hanfendiliğimi üzerime alır çıkarım ortamdanAsaletten mi bilmiyorum,bence aptallığımdan. Özgüvenimin olmamasından. Mesafe koyamamamdan...
Hayat farklı bişey ya. Doktorlukla ilgisi yok. Ben ancak ders calıştım. Hayata evlendikten sonra atıldım. İnsanları boşanınca tanıdım..Buraya doktorlar konu açınca çok üzülüyorum. Hayatta çok çaba harcamış insanlar. dertleri olunca benim derdim oluyor. Silin böyle insanları arayınca açmayın. Mikrop.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?