Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Allah kazadan beladan korusun derken "bela" kısmı her zaman bu tip görgüsüz şuursuzlardan korunmak için işe yarar laf saysan sende çirkefleşeceksin saymasan için rahat değil bi şey olsa adamdan sayarlar sana ceza verirler sen o arama kaydini silme tekrar aramaya kalkarsa veririm savciliga de ve cidden yaparsa ver manevi yıpranma tazminati al akli basina gelsin annesi iyilik yaptı diye kızının bu hadsizliğine goz yumamazsın sen yapamıyosan ver numarasıni ben bildiririm haddini sinir oldum ya

Bu iğrenç muhabbeti yapan kuzeniniz icin patavatsiz diyenler olmus ama bence bu kadar basit degil. Insanlar çok acımasiz. Gercekten temiz niyetle soru soracak olan insan yatakodasinda yasadiklarini ayrintisiyla anlatmaz. Bak bunlar senin hayatinda yok, benim hayatimda var" mesaji vermeye calisiyor. Bazen kuzeniniz de olsa cok yakin arkadasim dediginiz kisiler de olsa can yakmaya calisiyorlar. Bunun altinda yatan sey de kiskanclik ve eziklik duygusu. Baktiniz sizi bi zamanlar imtihaniniz olan seylerden vurmaya calisiyor mesafeyi koyucaksiniz. Hani seviyeyi ayarlayamiyorum demissiniz ya. Telefonlarini acmayabilirsiniz mesela. Veya actiginizda baktiniz muhabbet yine seviyesiz yerlere kayiyor "aa hastam ariyor canim cok onemli" deyip telefonu pat diye kapatabilirsiniz mesela. Derdimi sevincimk paylastigim arkadasim dedigim insan bana gelmis "shalini 30 undan sonra cocuk dogurmak sıkıntı oluyor, olsa da engelli dogma ihtimali cok yüksekmiş, ben de 2. Yi dusunuyorum diyor (ben de 30 yasinda ve bekarim) şok oldum resmen. Patavatsiz demem boyleleri icin kötü niyetli derim ben.

Hayirdir niye aradin o zaman deseydiniz :) gicikmis birau sizin kuzen. Ama bilerek mi yapiyor yoksa aklimi yetmiyor onu anlamadim. Bazen insan gaflete düser ya. Bosverin en iyisi

Resmen hakarervari bir sohbet .s bana ozelini acan insanlara kahlahali vs uyuz oluyorum sanki bir seks yapan sensin birini izleyip dinleyip keyif almak istesem sana mi muhtacim :)))) ben de bir iki defa bu ceket atsa hamile kalirim lafina denk geldim bir de evlendigim gece hamile kaldim vs soguyirum cocugum olmadigi icin degil gururlanacak seyleri bu oldugu ve baskalarini incitirken kullandiklari icin... yoksa karsilikli muhabbet arasi gider o baska ovunmek baska...

Artniyet aramiyorum direk artniyetli diyorum...!! Şok oldum kesinlikle bu insanla bidaha gorusmeyin...!

Senin konularin hep uctan ya bir doktor hanimin hayati bu olmamali.
Hakikaten neden böyle çözemiyorum. Sanki yıllarca oklarinı germişler germişler,zayıf anımda fırlatıyolar. Ama neden? Ben onlara bisey yapmadım ki.
Kıskançlık? 3 bebegini kaybetmiş, boşanmış bir kadının nesini kıskanıyolar.
Ben bu insanların en zor anlarında yanlarındaydım. Öksürseler özel doktorları gibi diplerinde bitiyorum. Onca işimin gücümün arasında hep vakit ayırıyorum. Buna rağmen niye canımı yakıyo ki. Acaba ben mi abartıyorum diyorum belki can yakmak istemedi mi.

Valla kuzenin yangınlarda Allah eşine güç versin.
Ayrıca kuzen biraz densiz he he de geç..

Neden seni bu kadar üzen yada dibe ceken insanlarla yakin yasiyorsunuz.Cok guzel bir meslegin var maddi gelirin yerinde baska sehire yerles Herkese bir eyvallah de yani bu zor olmamali senin icin.Inan senin yerinde olsam bir gr takmazdim .

Asaletten mi bilmiyorum,bence aptallığımdan. Özgüvenimin olmamasından. Mesafe koyamamamdan...
yok öyle bi dünya canım sen asil olmasan daha dogrusu dün senin yerinde ben olsam (çirkefleşene 5 misli çirkefleşen biriyimdir) o kadin beni 1 sefer aradıysa ben 10 sefer arar yetmez mesajlar atar o da yetmez karınıza sahip cikin diye kocasina yazardim ben sinir hastasıyım sanırım bi kafam attı mı edep adap bi kösede kalır hıncımi alır daha sonra hanfendiliğimi üzerime alır çıkarım ortamdan

Hakkındahayırlısı Cnm fikrini değiştirecek seni çok mutlu edecek biri çıkar inşallah o densiz arkadaşını engelle gitsin

Buraya doktorlar konu açınca çok üzülüyorum. Hayatta çok çaba harcamış insanlar. dertleri olunca benim derdim oluyor. Silin böyle insanları arayınca açmayın. Mikrop.

Buraya doktorlar konu açınca çok üzülüyorum. Hayatta çok çaba harcamış insanlar. dertleri olunca benim derdim oluyor. Silin böyle insanları arayınca açmayın. Mikrop.
Hayat farklı bişey ya. Doktorlukla ilgisi yok. Ben ancak ders calıştım. Hayata evlendikten sonra atıldım. İnsanları boşanınca tanıdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…