Sizin yorumunuzu cok merak ediyodum bideTek bir niyeti var yasal olarak sevisebiliyor olmasi ve ureyebilme yetenegiyle egosunu tatmin etmek.
Size tavsiyem bir daha asla kendisiyle gorusmeyin. Sadece kotu bir insan oldugu icin degil ayni zamanda cahil ve bos oldugu icin.
Offff offf anlatsam neler var da buraya bile yazılmiyo bazı şeyler. Bu kadarini yazabildim düşün. Cehalet... başka açıklama yapamıyorum. Ama aptalım cünkü bu ve benzeri insanlardan kendimi koruyamıyorumKuzenin sapik mi ? Bu nasıl bi üslup. Kocasını senden kıskanıyor ya da senin başka bi şeyini kıskanıyor ama normal bi insan böyle konuşmaz
Ben esimi ceket almaya yolladım, yanlız kara borsadaymıs bu konudan sonraCanım keşke çocuk sadece belden aşağisıyla değil de birazcik da beyinle yapilsaydı. Eminim biz 9 doğururduk. Napalim olmadı. Onlar doğursun ben severim
Çok teşekkür ederim saolun...Bu kisiye densiz diyerek en dogru tahlili siz yapmissiniz bana kalirsa, ustune ekleycek bir sey bulamadim. Benim asil takildigim nokta ise yeni iliskilere olan kapaliliginiz oldu. Her yasta umut vardir, 60-70 yasinda aski bulan insanlari hic mi gormediniz? Bir kere yanlis bir secimde bulundugunuz icin bu kadar karamsar olmayin lutfen. Ayrica dul degil bekarsiniz; kaldi ki dul olsaniz da bir sey degismez siz her halinizle degerlisiniz, bunu aklinizdan asla cikarmayin.
Özgüvenim diplerde. Evlilik düşünmemem bundan. Doğuramadım... biliyorum sağlıklı düşünemiyorum. Onarmam gereken çok şey var kendimdeBen daha ziyade bu sözlerinize ve umutsuzluğunuza takıldım. Tamam kötü bir deneyim geçirmiş ve boşanmışsınız fakat kendinizi bu denli etiketlemeniz sizi daha da dibe çeker. Çocuğunuz olmayabilir, boşanmış olabilirsiniz fakat siz bunlardan ibaret değilsiniz ya da bunlar bir eksiklik değil ki. Ne olursa olsun hepimiz biricik, tek ve özeliz. Lütfen siz de böyle görmeye çalışın.
Lütfen güçlü olun dünyanın bana göre en kutsal mesleklerinden birini yapiyorsunuz. Parmaklarınızın ucunda şifa var hayat var. Kendinizi küçümsemeyin klasik cümleler kurmak istemiyorum ama her şeyin hayırlısı. Insanlarin kac yaşından sonra neler neler yaşadığını eminim siz de biliyorsunuzdur belki çok güzel bir insan çıkacak karşınıza . Acaba bu özguvensizlikle ilgili profesyonel destek mi alsaniz. Cidden seviyesiz seviyesiz seylere maruz kalıyorsunuz. Üzüldüm sizin adınıza. Öperim incinmiş kalbinizden. Iyi akşamlar:)Sorun bende canım. Farkettim ben. Hayır diyememen ve mesafe koyamamam. Yasadıgım olumsuzlukların üzerimde yarattığı ozgüven eksikliği. Hadi ordan diyemediğim o kadar cok şey birikti ki
Çok içten yazmışsınız teşekkür ederim :)Lütfen güçlü olun dünyanın bana göre en kutsal mesleklerinden birini yapiyorsunuz. Parmaklarınızın ucunda şifa var hayat var. Kendinizi küçümsemeyin klasik cümleler kurmak istemiyorum ama her şeyin hayırlısı. Insanlarin kac yaşından sonra neler neler yaşadığını eminim siz de biliyorsunuzdur belki çok güzel bir insan çıkacak karşınıza . Acaba bu özguvensizlikle ilgili profesyonel destek mi alsaniz. Cidden seviyesiz seviyesiz seylere maruz kalıyorsunuz. Üzüldüm sizin adınıza. Öperim incinmiş kalbinizden. Iyi akşamlar:)
Dul demeyin kendinize lutfen yaSizin yorumunuzu cok merak ediyodum bidedarkmore . Teşekkür ederim.
Artik ben de şüphe ediyorum biliyomusunuz. Hergün severem gözlerine bakıp dinlediğim hastalarım olmasa ben de şuphe edicem kendimden...Siz doktor olduğunuza emin misiniz?
Sizin adınıza çok sevindim sağlikla alin kucaginiza insallah.. ama ben kapattım o sayfayı"Dul" hiç sevmiyorum hiç... yanımda her söyleyene kızıyorum. Evlenip ayrılmış, Bekar! Bende asla evlenmem derdim. Ama eşim çıktı karşıma ikinci evliliğim şuan... 2 kürtajım var 3.ye hamileyim.. hayatta herşey olabiliyor. Asla demeyin kesinlikle. Ağzımızdan çıkan sözlerle sınanıyoruz çünkü.
Cok tesekkur ederim. Ben hergün alıyorum kucagima. Gelen her bebek hastama tum sevgimle bakiyorumDul demeyin kendinize lutfen yabekarsiniz. Ve ben hissederim,gayet de cocuk sahibi olacaksiniz bence.
Bizde kapatmıştık başka hedefler koymuştuk kendimize ama eşimi görünce yamulduğum anı unutmuyorum:) sizde bu sözleri yiyeceksiniz bence... vee bazı şeylerin olmaması olmasından daha iyidir bazen. Ben hep buna inandım. Belki çocuk olsaydı onun hatrına boşanamayacaktınız belki boşansanız bile çok zor olacaktı herşey.. Nasip kısmet gerçekten. Herşeyin hayırlısı olsun. İlerde üzülecekseniz zaten hiç olmasın ama biliyorum ve diliyorum herşey gönlünüzce olacak birgün..Sizin adınıza çok sevindim sağlikla alin kucaginiza insallah.. ama ben kapattım o sayfayı
Malesefki hayatimizda bazen boyle densizler cikabiliyo. Insanin cani yaniyo evet ama takmamak gerektigini anladim artik cunki zmn gercekten cezalarini veriyoMerhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim merhaba
Ben: merhaba
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
Ben:eee
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük
X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Özgüvenim diplerde. Evlilik düşünmemem bundan. Doğuramadım... biliyorum sağlıklı düşünemiyorum. Onarmam gereken çok şey var kendimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?