Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Kuzenin sapik mi ? Bu nasıl bi üslup. Kocasını senden kıskanıyor ya da senin başka bi şeyini kıskanıyor ama normal bi insan böyle konuşmaz
Offff offf anlatsam neler var da buraya bile yazılmiyo bazı şeyler. Bu kadarini yazabildim düşün. Cehalet... başka açıklama yapamıyorum. Ama aptalım cünkü bu ve benzeri insanlardan kendimi koruyamıyorum

Canım keşke çocuk sadece belden aşağisıyla değil de birazcik da beyinle yapilsaydı. Eminim biz 9 doğururduk. Napalim olmadı. Onlar doğursun ben severim
Ben esimi ceket almaya yolladım, yanlız kara borsadaymıs bu konudan sonra
Böyleleri dogurmasın bence, ülke yeterince sapık zihniyetlerle dolu zaten

Çok teşekkür ederim saolun...

Özgüvenim diplerde. Evlilik düşünmemem bundan. Doğuramadım... biliyorum sağlıklı düşünemiyorum. Onarmam gereken çok şey var kendimde

Ceket atsa hamile kaliyormus ertesi gun hapi almis hamilemiyim diye soruyor ama hamileysede dogururmus bunda sizlik ne var dogursun ozaman madem. Resmen size nispet yapmak icin aramis

Sorun bende canım. Farkettim ben. Hayır diyememen ve mesafe koyamamam. Yasadıgım olumsuzlukların üzerimde yarattığı ozgüven eksikliği. Hadi ordan diyemediğim o kadar cok şey birikti ki
Lütfen güçlü olun dünyanın bana göre en kutsal mesleklerinden birini yapiyorsunuz. Parmaklarınızın ucunda şifa var hayat var. Kendinizi küçümsemeyin klasik cümleler kurmak istemiyorum ama her şeyin hayırlısı. Insanlarin kac yaşından sonra neler neler yaşadığını eminim siz de biliyorsunuzdur belki çok güzel bir insan çıkacak karşınıza . Acaba bu özguvensizlikle ilgili profesyonel destek mi alsaniz. Cidden seviyesiz seviyesiz seylere maruz kalıyorsunuz. Üzüldüm sizin adınıza. Öperim incinmiş kalbinizden. Iyi akşamlar:)

Çok içten yazmışsınız teşekkür ederim :)

"Dul" hiç sevmiyorum hiç... yanımda her söyleyene kızıyorum. Evlenip ayrılmış, Bekar! Bende asla evlenmem derdim. Ama eşim çıktı karşıma ikinci evliliğim şuan... 2 kürtajım var 3.ye hamileyim.. hayatta herşey olabiliyor. Asla demeyin kesinlikle. Ağzımızdan çıkan sözlerle sınanıyoruz çünkü.

Sizin adınıza çok sevindim sağlikla alin kucaginiza insallah.. ama ben kapattım o sayfayı

Sizin adınıza çok sevindim sağlikla alin kucaginiza insallah.. ama ben kapattım o sayfayı
Bizde kapatmıştık başka hedefler koymuştuk kendimize ama eşimi görünce yamulduğum anı unutmuyorum:) sizde bu sözleri yiyeceksiniz bence... vee bazı şeylerin olmaması olmasından daha iyidir bazen. Ben hep buna inandım. Belki çocuk olsaydı onun hatrına boşanamayacaktınız belki boşansanız bile çok zor olacaktı herşey.. Nasip kısmet gerçekten. Herşeyin hayırlısı olsun. İlerde üzülecekseniz zaten hiç olmasın ama biliyorum ve diliyorum herşey gönlünüzce olacak birgün..

Malesefki hayatimizda bazen boyle densizler cikabiliyo. Insanin cani yaniyo evet ama takmamak gerektigini anladim artik cunki zmn gercekten cezalarini veriyo

Özgüvenim diplerde. Evlilik düşünmemem bundan. Doğuramadım... biliyorum sağlıklı düşünemiyorum. Onarmam gereken çok şey var kendimde

Evet farkındayım. ‘Doğuramadım’ tek sözcük ama anlamı binlerce sözcük aslında ve bu anlamları yükleyen sizsiniz. Kendinize çok yükleniyorsunuz ve kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Doğurmak, bir başarı ya da beceri değil. Lütfen bu konuya yüklediğiniz kişisel anlamları değiştirmeye çalışın.

Aslında olay sadece şu: Başarız sonuçlanmış bir kaç gebelik deneyiminiz oldu ve bu çoğu kadının başına gelebilecek bir şey. Bunun dışındaki bütün düşünceleriniz sizin yanlış inançlarınızdan ibaret. Özgüveninizi zedeleyen bu yanlış inanışları tek tek tespit edip yeniden yapılandırmak gerekiyor. Bu anlamda kişisel çabanın yanı sıra psikolojik destek almanız da size iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…