kesinlikle katılıyorum sana.
birkez kazanıyorsunuz sonra 2 tane daha kazandım diyorsunuz . hergün kazandığınızı söylüyorsunuz .
bukadar açgözlülüğe bende karşıyım
Knorr Şefleri ile Anadolu Lezzetlerine yolculuk başlıyor! Yedi bölge için hazırlanan soruları yanıtla, ustalığını konuştur, çekiliş hakkı kazan. Muhteşem hediyeleri kazanma şansı yakala! https://apps.facebook.com/anadolulezzetleri/
el becerisinin adı sizin lügatınızda = açgözlülük olmuş. sizi ikna etmek zorunda değilim.
bir hesapdan deniyorum olursa olur olmazsa olmaz :) ayrıca açgözlülükten çok hırsınızı hayranım, Allah daha çok versin ne diyeyim
bir bilgisayardan 4 hesap açıp, diğer bilgisayardan da 4 hesap açıp 8 hesapla yarışmaya katılarak 2 çek kazandığınızı siz kendi ağzınızla söylediniz.
bunun üstüne daha fazla birşey demeye gerek yok sanırım
tamam madem kazanıyorsunuz o zaman buraya gelip de yok 3.ye kazandım yok 5.ye kazandım yazıp insanları üzmeyin o zamankazandım tebrik istiyorum diye bi sayfa var oraya gidip sevinin
El becerisinin anlamı mı değişti acaba ? Haberimiz yok
Yedigün
Bugünün şanslı kazananları; Gökçe Ercan, Barış Güzel ve Selen Alasavar oldular! Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanan Yedigünseverlerin isim soyisim ve telefon numaralarını özel mesaj olarak sayfamızdan bize ulaştırmalarını bekliyoruz! YEDİGÜN'DE SÜRPRİZLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK! TAKİPTE KALIN! :)
selam kızlar..finishten çek gelmişti,bugün gittik gönlümüzce harcadık migrosta.ben sadece finish ürünü alınıyor sanmıştım ama öyle değilmiş bisürü gıda aldıkkk
canım cekı ne zaman kazandım ve ne kadar surede geldı ben 16 martta kazandım aradıllar hemen o hafta adres aldılar ama hala ses soluk yok ellı kere yazdım kımse cevap vermıo
yeşil GYO Facebook "İki Resim Arasındaki En Çok Farkı Bul, KAZAN" kampanyamiz sona erdi!
Çift kişilik sinema bileti kazanan talihlilerimiz: Selen Alasalvar, Özgür Köse ve Neşe Kılavuz oldu. Kendilerini tebrik eder, yarışmamıza katilan herkese göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.
ikinci sinema biletim :))
çek muhabbetlerinden rahatsız olan arkadaşlar..nooldu sesiniz çıkmıyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?