Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar aras kargodan aradılar bir paketiniz var dediler adresi istediler ne olduğunu bilmiyorum ne kazandığımı nasıl anlarım acaba?

takip numarası olsa bakardın netten benim tahminim hürriyet aileye katıldıysan ordan gelen hediyelerdir dün bana aras kargodan ıslak mendil geldi.:1:

tavsiye kanalındakı money card nee oluorr yok bendeee

migros tansaş ve macro marketlerde geçerli 1 tl karşılığında alıyorsun kasadan..alışveriş yaptığında bazı ürünler money kartta özel indirimli oluyor...ayrıca facebook üzerinden money cluba kartını kayıt ettirirsen her hafta salı günü tıkla kazan yarışması var ama saati belli değil yüzde yüze varan indirimli ürün oluyor...
tavsiye kanalının sorma nedeni kartı olanların ürünlerini oraya tanımlatmak içindir bir daha kargoyla yollamamak için...

Son düzenleme:
28 Mart -10 Nisan 2013 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Sanal Market , Mjet ve Tansaş mağazalarından Money Club Kart , Money Visa veya Money Club Kart özellikli diğer kartlar ile tek seferde 25 TL ve üzeri *ev temizlik ürünü alımına, kasa fişinizde bir kod çıkacaktır. BAHAR yazıp boşluk bırakarak kasa fişinizde çıkan kodu yazın (örn: BAHAR TR12345X) SMS aracılığıyla 05327520052’e gönderin, 50 Money’e varan sürpriz Money kazanın. Kazanacağınız Money’leri 31 Mayıs 2013 tarihine kullanabilirsiniz.

takip numarasınıu nasıl alablirim?hayır hürriyet aileye katılmadım :44:
bazı kargo firması gönderiyor mesajla örneğin ups gönderiyor aras da bazen mesajla belirtiyor numarayı eğer belirtmedilerse şubeyi arayıp sor istersen saat geç oldu yetişirmi acaba bugüne...

bende yeniyim daha hediyeleri ulaşmadı ama uygulama şöyle onlar adresine gönderecekler senin tekrar takip etmene gerek yok hediyeyi sadece mail adresini kontrol et çünkü yeni kampanyalara katılman için mail gönderecekler...ürünü aldıktan sonra yorumları yazacaksın sitede çekersen resim paylaşırsın şimdilik bu kadar...

tşk ettım canımda orda ben yorum yapamıyorum herkes yapmış yorum yap yazısı göremedım bunada yardımcı olursan çok sevınırım

mahmureden gelen vatson paketinde neler vardı acaba ?gelen arkadaş yazabilir mi?

mahmureden gelen vatson paketinde neler vardı acaba ?gelen arkadaş yazabilir mi?

bende mahmureden kazandım gelmedi daha bende merak ediyorum geçen bir arkadaş hürriyet aileden watsons paketi kazandığını içinde güzel ürünler olduğunu yazdı ama tam olarak neler var yazmadı

hürriyet aileden büyük ödüllerden birini kazanıp hediyesi gelmeyen var mı? tencere, bileklik watsons ya da flormar hediyelerinden.

tşk ettım canımda orda ben yorum yapamıyorum herkes yapmış yorum yap yazısı göremedım bunada yardımcı olursan çok sevınırım

bende birkaç gün önce oldum bugün mailime dimes kampanyasına katılmakla ilgili duyuru geldi tıkladım sayfaya geldiğimde tekrar bilgilerim olan ekranı güncellememi istedi güncelledim şimdi kampanyalardan dimesi tıkladığımda yorum ekranı geliyor bende.dediğim gibi mail gelmediyse kampanyaya katılmanla ilgili yorum yapamıyorsun...

hürriyet aileden büyük ödüllerden birini kazanıp hediyesi gelmeyen var mı? tencere, bileklik watsons ya da flormar hediyelerinden.

ben çakra yüzük kazandım ama aynı adresten iki kere kayıt dedi kazananlarda yoktum göndermedi eşim adına ıslak mendil kazandım sadece o geldi ama geçen burda bir arkadaş watsons paketinin geldiğini ve güzel olduğunu söyledi bak şimdi merak ettim sen ne kazandın:1:

Canım benim neden umursamasınlar ama sadece iki arkadaşın bifincan üyeliği var sedack atılmış kaldı bir. Onlar da hergün 1 kişiye davet gönderebiliyorlarmış. Zaten herkes özelden davet istiyorum diye birbirine mail adresi yollayıp duruyor. Yoksa neden davet yollamasınlar. Sen alınma sakın zaten şu anda hızlı bir şekilde üye olman bir avantajı yok. Çoğu kampanya bitmiş. Merak etme sen de üye olursun. Seni anlıyorum ben, biraz hassas bir dönemdesin. Kızının iyi olmasına da çok sevindim. Hadi bakalım cimcime iyileşsin de hep beraber katılın yarışmalara.

sağol canım evet bide hamilelikde üsdüne binince bunalıma girdim ya :1: halime gülüyorum yaaa olurum herhal bende bi ara çağran olur :p

Back
X