- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aras kargodan aradılar bir paketiniz var dediler adresi istediler ne olduğunu bilmiyorum ne kazandığımı nasıl anlarım acaba?
tavsiye kanalındakı money card nee oluorr yok bendeee
takip numarası olsa bakardın netten benim tahminim hürriyet aileye katıldıysan ordan gelen hediyelerdir dün bana aras kargodan ıslak mendil geldi.![]()
mailime bakıyorum hiç bir şey yok iyide ben ne kazandım?![]()
bazı kargo firması gönderiyor mesajla örneğin ups gönderiyor aras da bazen mesajla belirtiyor numarayı eğer belirtmedilerse şubeyi arayıp sor istersen saat geç oldu yetişirmi acaba bugüne...takip numarasınıu nasıl alablirim?hayır hürriyet aileye katılmadım :44:
bende yeniyim daha hediyeleri ulaşmadı ama uygulama şöyle onlar adresine gönderecekler senin tekrar takip etmene gerek yok hediyeyi sadece mail adresini kontrol et çünkü yeni kampanyalara katılman için mail gönderecekler...ürünü aldıktan sonra yorumları yazacaksın sitede çekersen resim paylaşırsın şimdilik bu kadar...
mahmureden gelen vatson paketinde neler vardı acaba ?gelen arkadaş yazabilir mi?
tşk ettım canımda orda ben yorum yapamıyorum herkes yapmış yorum yap yazısı göremedım bunada yardımcı olursan çok sevınırım
hürriyet aileden büyük ödüllerden birini kazanıp hediyesi gelmeyen var mı? tencere, bileklik watsons ya da flormar hediyelerinden.
Canım benim neden umursamasınlar ama sadece iki arkadaşın bifincan üyeliği var sedack atılmış kaldı bir. Onlar da hergün 1 kişiye davet gönderebiliyorlarmış. Zaten herkes özelden davet istiyorum diye birbirine mail adresi yollayıp duruyor. Yoksa neden davet yollamasınlar. Sen alınma sakın zaten şu anda hızlı bir şekilde üye olman bir avantajı yok. Çoğu kampanya bitmiş. Merak etme sen de üye olursun. Seni anlıyorum ben, biraz hassas bir dönemdesin. Kızının iyi olmasına da çok sevindim. Hadi bakalım cimcime iyileşsin de hep beraber katılın yarışmalara.