Çekilmez hale gelen evliliğimiz

Bence hci arayip sormayın. Zaten gittim dedigi yer de ayni aprtmanda. Bosverin ozleyince gelsin. Gelince trip yapmayin tabi; ama söyleyin aranız duzelince. Sen her sikildiginda cekip gidersen bu evlilik olmaktan çıkar diye. Ama bir süre böyle takilin bence. Siz de keyfini cikarin

El öpme kısmına kadar okuyabildim. Oluru yok aynı apartmanda oturmanın bi şekilde çık ordan

Sagolun cok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Simdiki hayatınızla mutlu olun.

Haklısınız. Bir bahane ile ayrılmak iyi olacak. Esim biraz ozlesin, o zaman daha uyumlu plur umarim

Haklısınız. Bir bahane ile ayrılmak iyi olacak. Esim biraz ozlesin, o zaman daha uyumlu plur umarim
Kişisel düşüncelerimdir : Ben evliliklerde özlemekle sorun çözüldüğünü düşünmüyorum... eşiniz tekrar aşağı indiğinde ona başka bir yere taşınmayı teklif edecek misiniz? Etseniz dahi büyük olasılıkla kabul edilmeyecek. Kadının annesinin evine gitmesiyle, erkeğin annesinin evine gitmesi aynı şey değil.. Hala kv nin oğlunun üstünde kontrolü olduğunu düşünüyorum. İşiniz zor...

Ne yapabilirim bilmiyorum. Gerçekten köşeye sıkışmış hissediyorum. 2 senelik düzenim bozuldu ve yeni düzene ayak uyduramıyorum. O insanlari kabullenemiyorum. Sadece huzur ıstiyorum. Cok yorgunum cok fazla. Aklımdan ayrılmak geçiyor. Hic durmuyor. Ailesi geldiği için degil. Esim bana karşı bu denli sert olduğu için.

Olayları bu kadar büyütecek ,bosanmaya getirecek kadar ne var anlamadım?
2 gün katlanamamışsınız olaylar olaylar ....Siz bunlara sorun mu diyorsunuz.?
Siz böyle yaptıkça eşiniz arada kalır ve cok huzursuz olursunuz .
Alışmaya çalışın derim.
Eşinizin ailesi sonuçta ...

Evet 3 hafta gibi kısa bir süre gecti. Ama ben onları kabullenemedim. Ve hemen ilk çatlak verildi.

Neden kabullenmek zorundayin ki
Huylarına alışkın olmadığım insanlar..
Inanın uzerime cok ağır bir yük bırakıldı. Hic boyle hayal etmemistim bi yola girerken

Çok ilginç bi durum eşiniz bi gidiyo bi geliyo.Benim eşim ben git desenmde gitmiyor gitmezde. Ki zaten nereye gidiyo evli barklı özlemek için bana saçma geldi.Yaşınız küçük olgunlasmamissiniz çift olarak.umarım halledersiniz ailelere yakın olmak dezavantaj.

regl agrısından dolayı el öpmeye inemediniz , bu bir bahane olmuş olabilirmi acaba . madem eşin seni Çok seviyor sende onu, bunun hatrına güzel bakın hayata. ailelerin yanında el elé tutuşmak hoş değil . ben hoşlanmıyorum. saygı duyarım sizé, ama kayınpederin ağzına laf vermeyin madem öyle evinize çıkınca yakınlaşın eşinizle. bu dert değil yani. yakın oturmak kolay değil ama hayatını zehir etme kendine. eşinle aranı onlar için bozma. aranız iyi olursa onlar sana ne derse desin eşin seni bildiği için laf kondurmaz , aksİ halde günün birine annesinde yaşamaya başlar...güzelce görüşün az az saygılı şekilde. her gün olmaz tabi kv bunu anlar inşallah zamanla .

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısınız ❤

bizimde böyle bi tartışmamız oldu

annesi küçük kaynım için bizim şehrimize taşınacaktı
eşimde önce bizim evde kalırlar dedi
sonra aynı apartmanda yada yan binalarda bakarız dedi
kv ile çok zıttız, o biraz daha söz dinlenen dediğim olacak bir tip bende buna gelemiyorum

kendi annem bana 4 bina yakında oturuyo
niye gelmedin, neden uğramadın
bu akşam gel bunu yapalım ki işim yoğun biliyor
sonra küsmeler , kocan mı izin vermiyor diye trip atmalar
kocanın haberi yok halbuki

dedim benim anam böyle yapıyorsa senin anan daha çok alınır
ben anama laf anlatırım olmaz gelmem işim var derimde seninkine diyemem
o yüzden lütfen aynı sokakta bile olmasın , huzurumuz kaçmasın dedim

şimdilik kv köyde daha bi gün gelir mi bilmem

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısınız ❤

bizde çok kalabalık aileyiz. daha doğrusu eşimin ailesi kalabalık. ben çok olaylar yaşadım haksızlıklar daha doğrusu. kendime dert ettiğimde anladımki kendime haksızlık yapıyorum iç huzurum kalmamıştı. ne zamanki affettim herşey çok daha kolay oldu. gidip geliyorumda , Allah bize iyilik yapın diyor insanlara hayvanlara insana iyilik yapın diyor , dini dili yok iyiliğin. neden düşündün mü? çünkü ruhumuZa en iyi gelen duygu iyilik yapma duygusu. eşinin ailesine yaptığın en ufak iyilik sana huzur versin. sana bana bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…