- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Kapiyi çalmadan aşağı indi
Bu kısımdan sonrası ıcın geçmişler ola
Hayatınızın en buyuk hatasını esınız hem kendı hem sızın adınıza yapmıs
Aynı ev degıl aynı apartman degıl aynı mahalleye bıle tahammulum yok artık
2sene neler cektım o aynı apartman aman kapın ayrı kıtler gıdersın klişelerinden. İllallah ettim ve bunu okuyunca eskı gunler geldı aklıma burnumun dıregı sızladı. Allah yardımcın olsun
Kapalıyım. Açılmayı düşünmüyorum. Sadece kapanmam buraz emrivaki oldu. Ama zamanla mutlu oldum.Eski konular çözüldü şimdide aile mi çıktı... Açıldınız mı? Kapalı mısınız?
Dört yıl diye bakmayın. Çocuklar üniversiteyi o ilde kazanır, oturmaya devam ederler. Çocukları oradan biriyle evlenir oturmaya devam ederler. Burayı sevdik derler oturmaya devam ederler. Arabayla gitme mesafesinde başka bir apartmanda daire tutun. Başka çözüm göremedim. Yine peşinizden gelecek halleri yok.
Özlemek falan olmaz geçsin evde başka odaya diyorumKapalıyım. Açılmayı düşünmüyorum. Sadece kapanmam buraz emrivaki oldu. Ama zamanla mutlu oldum.
Cok bunaldığını söylediği ve gitme dememe ragmen cok israr ettiği için ben de olmaz diyemedim. Belki de iyi olur bilmiyorumÖzlemek falan olmaz geçsin evde başka odaya diyorum
Kişisel düşüncelerimdir : Ben evliliklerde özlemekle sorun çözüldüğünü düşünmüyorum... eşiniz tekrar aşağı indiğinde ona başka bir yere taşınmayı teklif edecek misiniz? Etseniz dahi büyük olasılıkla kabul edilmeyecek. Kadının annesinin evine gitmesiyle, erkeğin annesinin evine gitmesi aynı şey değil.. Hala kv nin oğlunun üstünde kontrolü olduğunu düşünüyorum. İşiniz zor...Haklısınız. Bir bahane ile ayrılmak iyi olacak. Esim biraz ozlesin, o zaman daha uyumlu plur umarim
Olmaz ama siz bilirsiniz.Cok bunaldığını söylediği ve gitme dememe ragmen cok israr ettiği için ben de olmaz diyemedim. Belki de iyi olur bilmiyorum
Kişisel düşüncelerimdir : Ben evliliklerde özlemekle sorun çözüldüğünü düşünmüyorum... eşiniz tekrar aşağı indiğinde ona başka bir yere taşınmayı teklif edecek misiniz? Etseniz dahi büyük olasılıkla kabul edilmeyecek. Kadının annesinin evine gitmesiyle, erkeğin annesinin evine gitmesi aynı şey değil.. Hala kv nin oğlunun üstünde kontrolü olduğunu düşünüyorum. İşiniz zor...
Peki ne yapmalıyım? Siz olsanız napardinizOlmaz ama siz bilirsiniz.
Yaşınız çok genç. Çok sorun yaşıyordunuz. Bence terapiye gidin.. Herşeyi birbirinize sorun etmeyin. Eşiniz ailesinin yanında ise sizde gidin. Boyle ayrı olmaz sevgili değilsiniz o ailenin bir ferdisiniz.Peki ne yapmalıyım? Siz olsanız napardiniz
Evet 3 hafta gibi kısa bir süre gecti. Ama ben onları kabullenemedim. Ve hemen ilk çatlak verildi.Olayları bu kadar büyütecek ,bosanmaya getirecek kadar ne var anlamadım?
2 gün katlanamamışsınız olaylar olaylar ....Siz bunlara sorun mu diyorsunuz.?
Siz böyle yaptıkça eşiniz arada kalır ve cok huzursuz olursunuz .
Alışmaya çalışın derim.
Kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin okuyup cevap verenlerden simdiden Allah razı olsun.
Kızlar esimin annesi kayınlarımı alıp yanımıza geldi. Esim bütün ısrarlarıma ragmen babasına olmaz diyemediği için binamızdaki kiralık daireyi annesi ve kardeşlerine tuttu. Kaynanam bana gelmiyorsun istemiyor musun demeye başladı, kayınbabam gelin ben geldim elimi öpmedin diyor(regl ağrısından alt katta kıvranmakla meşguldum.) Esim baba cok rahatsiz demesine ragmen durmamış. Ki 2 3 saat sonra gidip hoşgeldiniz kusura bakmayin hastaydim diyorum. Bizde hemen gelip el opülur ben de sana kizacaktim diyor. bugün bize gelmedin demeler, esime sürekli kardeslerinin yaninda el ele tutusmayin size ozenip sevgili yapmasınlar okutmaya getirdim demeleri... hepsi iyice gözüme battı ve huzursuz oldum evde yüzüm gülmez oldu. Esim herseye gerilir oldu. Aranizda kalmaktan bıktım demelere başladı. Ben de tabiki; getirme dedim sana neden dibimize soktun dedim. Baska il mi yok cocuk okutacak dedim. Ben dedim o dedi ben dedim o dedi...
Sonunda birbirimizi günlerce bunalttik. Ben de gercekten evlendigime pisman hissettim. 4 sene nasıl gececek bu çocukların lisesi bitene kadar . Ama bisey dememistim. Uzak kalalim bir sure dedi. Ve esim annesinin evine cıktı. Kapiyi çalmadan aşağı indi geldi simdiden cok ozledim dedi sarıldı. Biraz daha konustuk. Ben artik cok yoruldum. Ben artik ugrasmak istemiyorum dinginlik istiyorum dedim. Bana tahammülsüzlüğünü sinirliligini fevriligini anlattim. Haklısın dedi. Uzak kalmak bana iyi gelecek degerini anlayacağım özlemek istiyorum cok boguldum dedi tekrar gitti. Ilk anda cok uzuldum ama sonra garip bi sekilde mutlu oldum. Basta cok korkmustum ama suan huzurlu hissediyorum.
Şimdi 1. Sorum yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım bu süreçte? Nasıl davranmalıyım ?
2. Sorum da Sizce esim uzak kalmayalim yeter diye geldiginde ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyım?
regl agrısından dolayı el öpmeye inemediniz , bu bir bahane olmuş olabilirmi acaba . madem eşin seni Çok seviyor sende onu, bunun hatrına güzel bakın hayata. ailelerin yanında el elé tutuşmak hoş değil . ben hoşlanmıyorum. saygı duyarım sizé, ama kayınpederin ağzına laf vermeyin madem öyle evinize çıkınca yakınlaşın eşinizle. bu dert değil yani. yakın oturmak kolay değil ama hayatını zehir etme kendine. eşinle aranı onlar için bozma. aranız iyi olursa onlar sana ne derse desin eşin seni bildiği için laf kondurmaz , aksİ halde günün birine annesinde yaşamaya başlar...güzelce görüşün az az saygılı şekilde. her gün olmaz tabi kv bunu anlar inşallah zamanla .
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok haklısınız ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?