- 21 Eylül 2017
- 2.924
- 7.185
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
kız bu dünyada en önemli kelime
sani anlıyorum canım, onlar haksız demesi
sonrasında karşı tarafa yağ yaksada tınlamayız
benimki ilk 2 sene anam diyorsa haklıdır diyordu
şimdi başladı, o bu konuda haksız demelere
Tartışmalariniz çok abardiki huzur ailesinin evinde bulmak istedi. Bence sakin olun paniklemeyin. Evinizde esinize relax davranin , annesinin evindeki tantanadan kaçıp size siginsin. Normalde de yani darlamayin evde sizde bulsun huzuru. Annesine sert bişey dese evde "çok ayıp ettin alttan al biraz " deyin . İdare edemeyen taraf siz değil eşiniz olsun.
Eltim kayınvalide evini fırsata çevirir hep. Kalır yer içer vs ,ben rahat edemem mesela ama o evi dagilmayacak kirlenmeyecek mutfak yaglanmayacak diye mutludur.Yeterki kendi evi dagilmasin.
Sizde biraz fırsata çevirmeye çalışın .eve inincede eşinizle başbaşa orayı yok sayarak vakit geçirin.yoksa onlara bişey olmaz olan evliliginize olur.
Hangi erkek olsa savunmaya geçer emin olun.. benim esimde yapıyor. Kim yoğurdum ekşi der ki? Açıkçası eşim de sürekli annem den şikayetçi olsa bende hoslanmam.. yanlış anlamayın siz şikayetçi olduğunuz noktada haklı olabilirsiniz ama eşiniz bu konuda oturup ta evet annem haksız demezBen esime cok sikayetlendim. Çünkü o benim dert ortagimdi. Bunlar annemle yaşansa bana destek olurdu. Ama onun annesi oldugu icin savunmalara gecti. Ve hep yanimda olan hayat arkadaşımla o kadar kavga ettik ki ayni evde kalmak bize aci vermeye başladı. Artık en kucuk olayda herkes büyük tepkiler veriyordu. Dolmuştuk. Simdi ne olacak bilmiyorum. Sadece bekliyorum
Karlı bi gün eşime demistimki bu havada eve gelirsen hakkımı helal etmem sana.Annene git kal ben tek kalabilirim demiştim. Gece yarısı eşim kardan adam olarak eve gelmişti beni tek bırakmamak adına yollar kapalı yürüyerek gelmişti. Evliligimiz boyunca en etkilendiğim olay budur..demem o ki eşler birbirinden ilk zamanlar ayrılamaz ilk seneler daha belirgindir bizim bu yaşadığımız ilk yillimizda olmuştu.
Bence arkadaşı daha çok üzmeyelim.Herkes aynı şekilde fedakar olamıyor herkes o şansa sahip değil kız ne yapsın ki
Yanlış yapmışsın.... bak esin annesigile gitmiş. Yani kaynanangilin ekmegine yag sürmüşsün. Sen sus sen bisey deme. Umursama esin izlesin gorsun ailesinin yanlışlarını.sen neden esinle kötü olasinki? Esin ailesinin sana yasattigi sikintilari göremeyecek kadar körmü? E o zmn esini kendin ile ailen arasinda bırakarak iliskinizi zedeleme.
En akilli kadin nerde aptal davranacagini bilen kadindir. Senin kisiligine karakterine yasam tarzina karismadiklari surece esini onlarla ilgili bogma bence. Su an esinin oraya gitmesi dahami iyi oldu?? Esine de bir yandan hak verdim bogulmus olabilir ama yinede ailesine giymemeliydi. Aranizdaki sorunlari yansitmamaliydi. Iste yakin olmanin en buyuk skntisida bu. Ama dedigim taktiği uygula. Bende 3 bucuk senelik evliyim 25 yasindayim. Hic esimi ailesinden biri.hakkinda pek.konusmam. o ailesinin yaptigi.bir yanlisi olursa zaten görür ve bilir .benim bosa dil dokup onun biseyleri anlamasini saglamam bana yorgunluk ve bas agrisindan baska ve iliskimi zedelemekten baska ise yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?