- 13 Haziran 2017
- 123
- -9
- 48
- Konu Sahibi What goes around
-
Merhaba bayanlar..
Hemen konuya girmek istiyorum. Benim bekarken aldığım bir arabam vardı.. Ancak 5-10 bin arası babamın katkısı olmuştu. Araba benim üzerime.
Babam evlenirken arabamı vermek istedi. Ancak ben eşimin tayin olduğu yere tayin aldırdığım, eşimin de arabası olduğu ve de babamın da hali hazırda başka arabası olmadığı için babama bıraktım.
Ama her fırsatta babam arabayı al ya da bana devret parasını vereyim diyordu. Ancak o kadar parası yok hazırda düğün de yaptık çünkü.
Şimdi eşimle yatırım amaçlı ev alalım diyoruz. Elbette kredi kullanıcaz ve kredi kullanacağımız miktarın dışında da 15 bin açık var. Sizce bu açığı babamdan talep etmeli miyim?
Annemle konuştum ve o baban verir, gerekirse kredi çekeriz diyor. Bense hiç kıyamıyorum.
Ne yapmalıyım? Eşimin ailesinin de öyle çok bi faydası olmuyor zaten beklemiyorum da. Siz ne yapardınız?
Gerçekten çok iyi niyetliler. Ve kıyamıyorum ben de. Arabanın ederi zaten 4.000Almayın bence yazık.aileniz çok iyi niyetli geldi bana ben olsam kıyamazdım.çok ihtiyaç varsa alınır tabi ona birşey diyemem
ya kıyamam sana ne kadar düşüncelisinnnMerhaba bayanlar..
Hemen konuya girmek istiyorum. Benim bekarken aldığım bir arabam vardı.. Ancak 5-10 bin arası babamın katkısı olmuştu. Araba benim üzerime.
Babam evlenirken arabamı vermek istedi. Ancak ben eşimin tayin olduğu yere tayin aldırdığım, eşimin de arabası olduğu ve de babamın da hali hazırda başka arabası olmadığı için babama bıraktım.
Ama her fırsatta babam arabayı al ya da bana devret parasını vereyim diyordu. Ancak o kadar parası yok hazırda düğün de yaptık çünkü.
Şimdi eşimle yatırım amaçlı ev alalım diyoruz. Elbette kredi kullanıcaz ve kredi kullanacağımız miktarın dışında da 15 bin açık var. Sizce bu açığı babamdan talep etmeli miyim?
Annemle konuştum ve o baban verir, gerekirse kredi çekeriz diyor. Bense hiç kıyamıyorum.
Ne yapmalıyım? Eşimin ailesinin de öyle çok bi faydası olmuyor zaten beklemiyorum da. Siz ne yapardınız?
Bu arada biz de ev için kredi çektik ancak 120 bin beklerken 100 bin çıktı. Ben tekrar değerlendirilmesini istedim ve 100 binin bize yetmeyeceğini söyledim, o şekilde 120 bin çıkabildi. Hani daha fazla kullanmak istiyor ama çıkmıyorsa denenebilir.
Arabanın ederi 4bin ise hiç para lafı yapma bile.Gerçekten çok iyi niyetliler. Ve kıyamıyorum ben de. Arabanın ederi zaten 4.000
Zaten babama böyle bir şeyi söylemekten çokkk çekiniyorum. Babam her fırsatta arabamı ve payımı hatırlatmasına rağmen düşünün.ya kıyamam sana ne kadar düşüncelisinnnisteyebilirsin canım bence , sen babanla nasıl konusacağını bilirsin.. Babacım ev alacağız imkan olursa arabadan payıma düşeni almak isterim ama asla seni zor durumda bırakmak istemem diyebilirsin.. Çok utanıyorsan annen söylesin..
O zaman hiç istemeyin zaten işinize yarayacak miktarı tam sağlamayacak size bırakın kalsın o araba o adamcağızda cidden çok tatlı bir aile belirdi şuan gözümdeGerçekten çok iyi niyetliler. Ve kıyamıyorum ben de. Arabanın ederi zaten 4.000
Çok teşekkür ederim aminn:)O zaman hiç istemeyin zaten işinize yarayacak miktarı tam sağlamayacak size bırakın kalsın o araba o adamcağızda cidden çok tatlı bir aile belirdi şuan gözümdebaşka bir şekilde halledersiniz Allahın izniyle.
Arabanın ederi 4bin ise hiç para lafı yapma bile.
Hani araba 40 binlik olur da 15 bin çok gelmez ama şu durumda isteme.
ARABA 40.000 BEN YANLIŞ YAZMIŞIM PARDON..Arabanın ederi 4bin ise hiç para lafı yapma bile.
Hani araba binlik olur da 15 bin çok gelmez ama şu durumda isteme.(
Ederi 40.000 civarı ben yanlış yazmışım pardonArabanın ederi 4bin ise hiç para lafı yapma bile.
Hani araba 40 binlik olur da 15 bin çok gelmez ama şu durumda isteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?