Çekip gidesim var.

Ya elinde olmadan uyuyordur. Ben de öyleyim mesela ; çok üzgünsem, stresliysem, sinirliysem uyurum.İş yerinde sıkıntısı vardır size anlatamıyordur ya da bilerek anlatmıyordur siz de üzülmeyin diye.
Keşke senden uzaklaşıyorum filan demeseydiniz.Erkekler çocuk gibi çok daha kırılgan oluyor.

bu biraz fazla zorlama olmuyor mu?

Valla işten direk eve gelir diyor ya bazı kadınlar....İşte bu durum aldatmadığının kanıtı değil demek istiyorum ben de...

Böyle durumlarda eve gelip hemen duş almasını falan beklerim, öyle bir durum da yok. İş saatlerini iyi biliyorum daha erken ya da geç çıkma şansı yok onun için diyorum çıkınca eve gelir diye. Adamı markete yollarım hadi beraber gidelim diyen biri. Yalnız takılmaz yani onun için çok ihtimal veremiyorum

Ben zannetmiyorum başka kadın olduğunu. Sadece bi dönem içerisine girmişsiniz. İnşallah toparlarsınız. Herşey düzelicektir diye tahmin ediyorum. Çok kafanızı takmayın, taktıkça büyüyo sorunlar. Bi bakmışsınız aaa geride kalmış :)

Canımm. Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Derdim ancak bu kadar güzel küçümsenebilirdi:) ve inan o kadar iyi geldi ki bana bu yorum. Diğer arkadaşlarımın da yorumlarını okudukça öyle iyi hissetmeye başladım ki. İşte bu yüzden başka bakış açıları insana hep iyi geliyor. Çok çok teşekkür ederim. Rabbim ömür boyu huzuru yoldaşın etsin senin de inşallah

adam belki bunalimdadir.
bende bunalima girince kendimi uykuya veririm,ustume olu topragi atmis gibi 16 saat uyudugumu bilirim.
birde eviniz kucukmus,belki adam utaniyor cocuk duyar vs diye..
bence anlayisli olmalisiniz.
bu kadar ustune gitmeyin,bakin sertlesme problemi vs baslamis.

Acaba depresyona falanmı girdiki bende yurtdışına ilk geldiğim yıllar hep uyumak istiyordum sebebi ise doğup büyüdüğüm ülkemden ayrılmış hiç arkadaşım yok şöyle akşamları takılacak adam gibi bir yer yok eşimin akrabalarına gitsem birbirlerinin yüzüne gülüp arkadan mezar kazan kişiler hiç bana göre bi ortam yoktu ailemden uzakda hayat tat vermiyordu eşimin yanımda olması yetmiyordu bende uyursam hayat daha hızlı geçer bu kadar canım yanmaz diye kendimi uykuya vermiştim eşim kalk oraya buraya gidelim dediğindede aman boşver derdim dediğim gibi hiç bir şey bana tat vermiyor bir türlü mutlu olamıyordum zamanla aştım eskisi gibi değilim ama ara ara bıktığım oluyor eşinizde depresyona yada hayattan bıkmış olabilir zamanla geçer üzülmeyin

bence icini ferah tutmalisin. adam uyuyo diye illa aldatmasi gerekmiyo ki. uykusuz kaliyodur, yoruluyodur. seninle beraber tv izlerken uyuya kalsa belki numara yapiyodur, seni istemiyodur derim ama adam zaten tek basina kalinca uyuyo. yani sabah erken kalkip ise gidip gelen biri icin bence gayet normal bi davranis..
kocana guvenmekten vazgecme!!
yarin obur gun duzelirrrrr mutlaka :))

Esin doktora gitse değerlerine bakılsa, iyi olur.. Çünkü sertlesme probleminden bahsetmissin, şeker olabilir misal.. Şekerde uyku verir insana, benim KV şeker var şekeri yükseldiği zaman çok uyku hali gelir.. Kötü düşünme günahini alma eşinin..
Aldatma yoktur diye dusunuyorum

canım bütün mesajlarını okudum, inan bu kadar kafana taktığına değmez. eşinin özel sorunundan bahsetmişsn belki o sebeple uyuyup kalıordur erkenden. sonuçta bu sorun bi erkeği oldukça üzebilecek bişey. kendisi bile farkında olmayabilir ama altta yatan psikoloji bu olabilir. sen ondan farklı birşey istmeden uyuyayım düşüncesi olmuştur belki bilinçaltında.
ben aldatmayla ilgili olabileceğini hiç sanmıorum anlattıklarından yola çıkarak, hatta anlattıklarından seni seven üzmek kırmak istmeyen ama elinde olmadan buna yol açan bir eş canlandı zihnimde
umarım ennn kısa zamanda çözülür sorunlarınız en güzel şekliyle

Yanlış anlamınızı istemem ama ne yalan diyim kızımı uyuturken bende uyuyorum.Üstelik uykumdan uyandırılmayı hiç sevmem ve çok agresif olurum.(kızımın uyandırması hariç niyeyse onda pamuk gibiyim).
Eşimde bu durumdan şikayetçi ama elimde değil yani.Gün içinde çalışıyorum yoruluyorum.
Eşim bu böyle olmuyor diyerekten uyutma işini kendisi aldı.
Aklınıza farklı şeyler getirmeyin derim.

Çok tatlısın:)

Çok teşekkür ederim canım:) çok iyisin. Vallahi iyi çok iyi geldiniz bana. Sizin de yanınızda hep gerçek dostlar olsun inşallah. Gözümün önü aydınlandı resmen

Ahh inşallah canım. İnşallah hiç yaşamamış gibi olalım bunları. Allah razı olsun

Çok öyle içine kapanık depresif bir tip değildir eşim. İşle ilgili sıkıntıları çok uzun süre kafasına takıp uzatmaz. Geleli de 4 ay oldu havaya da alıştık:) bilemedim vallahi. Yine de haklı olabilirsin. zaten bikaç haftaya tr gittiğimizde psikologla da görüşmeyi düşünüyoruz.

Gidicez canım inşallah en kısa zamanda planımızda gitmek var.

Ben de güzel duaların için teşekkür ederim. İyi günleriniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…