- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Turnbackthehandsoftime
-
Uykusuzluk problem de uyuyabilmek de problem. Aliskanlik olmus. Soguk yerdeysen eger soguk da uyku getirirTürkiyedeyken evet biraz yorucuydu ama haftasonları da uyuyakalırdı, şimdi yarı yarıya azaldı hatta 3 te bir azaldı iş yükü ama durum aynı. Karanlık odaya girince bi bakıyorum uyumuşum diyor. Elinde değilmiş
Uykusuzluk problem de uyuyabilmek de problem. Aliskanlik olmus. Soguk yerdeysen eger soguk da uyku getirir
Umarım sadece problem bu olur. Nitekim cozulebilir birseyYok kuzum soğuk sıcak adamın hiçbişey umrunda değil. Ben kavga etmekten bıktım o her türlü şart altında uyumaktan bıkmadı. Öyle pervasız sorumsuz da değildir ha. Korkar huzursuzluktan. İyi geçinelim ister yapıcıdır. Ama bu konuda niye bu kadar ısrarcı, halimiz daha nerelere gider bilmiyorum. Çok üzülüyorum.
Umarım sadece problem bu olur. Nitekim cozulebilir birsey
Kalıcı mısınız yurtdışında.sen çslılıyot
musun?Şimdilik mücadelrden başka yol görünmüyor.kabul etmek bir de.En azından ysnında.
E sen uyut cocugu zaten evdesin calismiyosun adam yoruluyo demek ki kariya kiza gitmiyo ki uyuyo yani
İstemsizce uyuması eşinizin elinde olan bir durum değil ki. Fazla üstüne gidip seni istemiyorum dediyseniz güvensizlik ve sertleşmeme sorunu yaşaması normal olabilir. Erkekler bu konuda çabuk etkilenebiliyorlar.
Seni istemiyorum demedim. Soğuyorum ve isteksizleşiyorum dedim. Ama yine de aynen dediğin şey oldu ve demekki etkilendi bu durumdan. Ama inan bende çok bunaldım. Bambaşka biyerdeyiz. Kimsem yok. Yalnız kalmaktan sıkıldım. Ne uyku kaldı ne bişey. Gece yarılarına kadar otur otur kafanla konuş.
Bilmiyorum haliniz ne olur.
Ama kocanizin sizin icin cabaladigi ortada.
Sirf sizi memnun edebilmek icin spor, diyet.
Kocanizin degerini bilin.
Su andan sonra sikayeti bi kenara birakip yaptiklarini ovmeye baslayin. Bu ona gaz verir. Buyuk sorunlar degil. Bu azimle cabayla duzelir gbi.
Başkası yoruyor olmasın?
5 dakikalık iş bu, iş yerindeki mesai arkadaşıyla tuvalete gider yapar istedikten sonra. Neler gördüm ben iş hayatımda. O yüzden bilemezsin. Bu kadar uyku/yorgunluk ve üzerine cinsel isteksizlik bana çok normal gelmedi.Açıkçası arada aklıma gelmedi değil bi zamanlar bunlar ama böyle bişey için vakti yokki işten çıkar çıkmaz eve gelir. Saatlerini biliyorum.telefonu ortada olur hep. Sanmıyorum diyeceğim ama tabi herkesten herşeyi beklemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?