Çekip gidesim var.

Turnbackthehandsoftime

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
1.832
2.513
358
Kızlar 3,5 yıllık evliyim. İyi anlaşıyoruz uyumluyuz, anlayışlı ve tahammüllüyüz birbirimize genel olarak. 2,5 yaşında oğlum var ve 1 seneden uzun zamandır eşimle tartışmalar hep aynı. Oğlanı uyutmaya giriyor ve uyuyor. Ben öğretmenim oğlum olunca 2 yıl ücretsizizne ayrıldım dolayısıyla sürekli çocukla birlikteyiz. Akşam olsa da gelse diye saatleri sayıyorum adam gelip uyuyor. Bir takmadım, iki içime attım üç boşverdim yok ya olmuyo. Belirli aralıklarla bunun kavgasını yaptık sürekli. Ben giriyorum uyutmaya bi çıkıyorum uyumuş. Neyse düzeltmeye çalıştı etti bi süre ama yok her defasında olmasa da gene haftada 3 en az uyuyor beyimiz ben yalnız geldim yalnız gidiyorum. Cinsel hayatımızı bi şekilde yürtüyorduk ama en azından haftada bir kesindi. 3 aydır yurt dışındayız. Burda düzen bozuldu tabi büyk ev bulamadık 2 odalı eve tıkıştık yatak odası muhabbetimizsekteye uğradı, beyimiz yine uyumaya başladı kafayı yedim artık bi kavga daha patladı. Beni yalnız bırakmandan bıktım, vazgeçmiyosun umrunda değilim soğuyorum senden ve isteksizleştim artık dedim ama benim açımdan çok acı bi tartışmaydı. Bütün bunların üstüne bir de birtakım cinsel sorunlar başladı eşimde. Tartışmadan hemen sonra. Sertleşme problemi. Spora diyete başladı, beslenmesine dikkat etmeye falan. Ne olucak bizim halimiz? Benim düşünemediğim sizin aklınıza gelen bir yol lütfen. Bikaç haftaya türkiyeye gidiyoruz bu arada doktora.

Türkiyedeyken evet biraz yorucuydu ama haftasonları da uyuyakalırdı, şimdi yarı yarıya azaldı hatta 3 te bir azaldı iş yükü ama durum aynı. Karanlık odaya girince bi bakıyorum uyumuşum diyor. Elinde değilmiş

Uykusuzluk problem de uyuyabilmek de problem. Aliskanlik olmus. Soguk yerdeysen eger soguk da uyku getirir

Uykusuzluk problem de uyuyabilmek de problem. Aliskanlik olmus. Soguk yerdeysen eger soguk da uyku getirir

Yok kuzum soğuk sıcak adamın hiçbişey umrunda değil. Ben kavga etmekten bıktım o her türlü şart altında uyumaktan bıkmadı. Öyle pervasız sorumsuz da değildir ha. Korkar huzursuzluktan. İyi geçinelim ister yapıcıdır. Ama bu konuda niye bu kadar ısrarcı, halimiz daha nerelere gider bilmiyorum. Çok üzülüyorum.

Umarım sadece problem bu olur. Nitekim cozulebilir birsey

Kalıcı mısınız yurtdışında.sen çslılıyot
musun?Şimdilik mücadelrden başka yol görünmüyor.kabul etmek bir de.En azından ysnında.

Kalıcı mısınız yurtdışında.sen çslılıyot
musun?Şimdilik mücadelrden başka yol görünmüyor.kabul etmek bir de.En azından ysnında.

Yok canım bikaç yıl sonra geri dönücez. Ediyorum inan mücadele ediyorum sürekli yalız bırakılmayı kabul edemiyorum ama açıkçası. Diğer sorun o kadar üzmedi bile beni.

Istemsizce uyuduğunu söylemiş zaten tartışmaya kalkismamiski uyusun dinlenmeye ihtiyacı vardır belki. Hafta içi dinlensin hafta sonu ilgilensin.

İstemsizce uyuması eşinizin elinde olan bir durum değil ki. Fazla üstüne gidip seni istemiyorum dediyseniz güvensizlik ve sertleşmeme sorunu yaşaması normal olabilir. Erkekler bu konuda çabuk etkilenebiliyorlar.

E sen uyut cocugu zaten evdesin calismiyosun adam yoruluyo demek ki kariya kiza gitmiyo ki uyuyo yani

Canım tabi ki çok şükür daha yaralayıcı durumlar yok. Çocuğu uyutma olayımız değişiyor bu konuda birbirimize baskı yapmıyoruz. Ben uyutayım sen uyut o sorun olmuyor. Genellikle eşimle birlikte daha kolay ve sorunsuz uyuyor. Erken uyuyakalma olayı çok geriyor beni.

İstemsizce uyuması eşinizin elinde olan bir durum değil ki. Fazla üstüne gidip seni istemiyorum dediyseniz güvensizlik ve sertleşmeme sorunu yaşaması normal olabilir. Erkekler bu konuda çabuk etkilenebiliyorlar.

Seni istemiyorum demedim. Soğuyorum ve isteksizleşiyorum dedim. Ama yine de aynen dediğin şey oldu ve demekki etkilendi bu durumdan. Ama inan bende çok bunaldım. Bambaşka biyerdeyiz. Kimsem yok. Yalnız kalmaktan sıkıldım. Ne uyku kaldı ne bişey. Gece yarılarına kadar otur otur kafanla konuş.

Tabii ki anlıyorum sizi siz de kendinizce haklısınız. Ama şu da var ülke değişimi olmuş, hayat şartları değişmiş küçük bir ev diyorsunuz falan belki eşiniz de yorulmuştur, ya da vitamin eksikliği de olabilir. Benim eşim de oturur yani ama bıraksam 9 da yatar doğruya doğru. Siz beraber olacağınız zamanları ayarlayın bence, arkadaşlar da demiş hafta sonu ayarlayabilirsiniz mesela.

Bilmiyorum haliniz ne olur.
Ama kocanizin sizin icin cabaladigi ortada.
Sirf sizi memnun edebilmek icin spor, diyet.
Kocanizin degerini bilin.
Su andan sonra sikayeti bi kenara birakip yaptiklarini ovmeye baslayin. Bu ona gaz verir. Buyuk sorunlar degil. Bu azimle cabayla duzelir gbi.

Çok haklısın. Bende de olumsuzluk var tabi. Ama çok da üzülüyorum engelleyemiyorum. İnşallah, inşallah geride kalır bunlar.

5 dakikalık iş bu, iş yerindeki mesai arkadaşıyla tuvalete gider yapar istedikten sonra. Neler gördüm ben iş hayatımda. O yüzden bilemezsin. Bu kadar uyku/yorgunluk ve üzerine cinsel isteksizlik bana çok normal gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…