Tekrar söyleme ihtiyacı duyuyorum. Konu yemek yiyip yememesi değil bana karşı olan tavrı.Hasta adama 'karnını çok doyurma, akşam beraber yeriz' demek de bir garip geldi bana.
Hele akşama beraber yemek yemeyi adeta takıntı haline getirmiş gibi bütün gün aç kalmak sonra da sanki bu adamın suçuymuş gibi triplenmek...
Aç olan yesin, doyursun karnını.
Başbaşa yemeği daha sonra, erkek arkadaşınız iyileşince yersiniz, günler torbaya mı girdi?
Hem konuyu aktarım tarzınızdan, hem de yorumlara verdiğiniz cevaplardan benim anladığım biraz kaprisli birisiniz,
kusura bakmayın.
Bu tavrınızla, ikili ilişkilerde daha çok sorun yaşarsınız .
Konuyu başından beri takip ediyorum ben seni haklı buldum evine gitmekle iyi yaptın canım...Tekrar söyleme ihtiyacı duyuyorum. Konu yemek yiyip yememesi değil bana karşı olan tavrı.
İyi de her şeyi karşılık bekleyerek yaptınız bu durumda triplerinizden bu anlaşılıyorYaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
Alınacak eşya değilsin madem öyle davran daha sevgilisin ne kadar düşüyorsun üstüne yok hastaymış açmiş... Böyle gidersen cok eşya muamelesi görürsün.Yaşım 28. Hasta olduysa ilgilendim kaç gündür. Bugün yemek yiyeceğimizi onu aç beklediğimi biliyor. Kalkıp gece 1 de yanıma gelip yemeği önüme koyuyor bir de gidip fosur fosur uyumaya devam ediyor benimle tek kelime etmeden. Ben ona öyle mi yaptım. Günlerdir bişi yesin diye peşinde koşturuyorum.
Ayrıca ben alınacak bir eşya değilim. Aşağılık kompleksinden çok kendi değerimin gayet farkında olduğumu düşünüyorum. Teşekkürler yorum için
Yazıklar olsun diye mesaj atmışKonuyu başından beri takip ediyorum ben seni haklı buldum evine gitmekle iyi yaptın canım...
Seni aradı mi hiç sevgilin?
Açıkçası ona bozuldum gecenin 1inde kalk ye şunu diye önüme koyuyor. O yemeği yapan benim zaten, hiçbişi demeden gidip uyuyan da sensin neyin tavrını yapıyorsun kiEvlenmeden evli adamlar gibi davranmaya baslamis adam. Fragmandan belli.
Adami beklemez ben yemegimi yerdim. O acikinca yemegi tekrar isitir ona da hazirlardim. Ama ben ac ac cerezle karnimi bastirmazdim. Tavri hos degil adamin. Kalk yemegini ye demesi falan. Hasta olunca icindeki ojuzu cikarmis resmen.
Umarim bu okuzle devam etmeyi dusunmuyorsundur? Ya da en azindan evlenmeyi. Cunku fragmandan evliliginizin gelecegi belli.Açıkçası ona bozuldum gecenin 1inde kalk ye şunu diye önüme koyuyor. O yemeği yapan benim zaten, hiçbişi demeden gidip uyuyan da sensin neyin tavrını yapıyorsun ki
Verdiğim değeri ve özeni karşı taraftan da beklemeyi karşılık beklemek olarak düşünmüyorum benİyi de her şeyi karşılık bekleyerek yaptınız bu durumda triplerinizden bu anlaşılıyor
Cevap vermeseydin canım.Yazıklar olsun diye mesaj atmış
Cevap vermeseydin canım.
insan sorar niye alındın hatam ne diye.
Yazıklar olsun ne ya
Biri seni kimse almaz dedi.
Erkek bedeninde kadın beyni arıyormuşum.
Haklı. Ama erkek bedeninde kadın beyni aradığım için değil, olması gereken değeri beklediğim için ‘almaz’ kimse doğru. Günümüzün erkekleri alışmış çünkü her şeye he diyen, her odunluğa sabreden kadınlara. Beni ne yapsınlar değil mi. Erkektir yapar demem gerekir.
yazıklar olsun mu?Yazıklar olsun diye mesaj atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?