- 17 Aralık 2015
- 27.089
- 49.514
- 598
Yanlislarinizi görmenize sevindim.Siz oyle bi evredesiniz ki,adamin sizinle biseyler paylasmanin derdinde olmasi lazim.Ama dibinde bitip,üstünu örtunce iste nasilsa burda diyor.Ben benzerini evlenmeden önce erkek arkadasimla yasamistim.Evindeydim gündüz vakti yatiya de kalmıyorum.Yatti uyudu ,biseyler pisirir misin dedi.Elimden geldiğince biseyler yaptim.Kalkti bir surat,yemege burun kıvirdi kebapciyi aradi.Bir kavga ondan sonra.Sonraki sürecte de ayrildik.İyi ki ayrilmisim diyorum.Eşim en kötü yemegime bile ,onun o zaman gosterdigi tavri göstermedi .Burda iş yemek de degil zaten.Kalp kirmamak da.Normalde onda kaldığım zamanlarda kavga ettiğimizde direk eve gidiyorum derim ben o da ikna etmeye çalışır gitme diye. Ama sanmayın ki basit sebeplerden gidiyorum diyorum. Canımı sıkacak bişey olmuştur öyle demişimdir. O da her defasında gidicem diyorsun vs diyordu. Bu sefer kal falan demedi kendince bıktı heralde giderse gitsin dedi. Gitmek istememin sebebi de burası benim evim değil ve üzüldüğümde kırıldığımda doğal olarak kendimi fazlalık gibi hissedip gitme ihtiyacı duyuyorum. Tıpkı dün olduğu gibi. Beni yanına çağırmaya tenezzül etmeyen hiçbirşey olmamış gibi uyuyan bir adam var gitmeyim de ne yapayım. Zaten gelip sürekli burada kalmam kabahat benim evli gibi herşeyi yapmam kabahat. Kendimi bu konuma ben düşürdüm. Paşa gönlü bilir. Madem öyle bir daha zor bulur. Tek başına otursun evinde yatsın yatağında. Adam yarın istemiyorum dese burada geçirdiğim zamanla, yaptıklarımla kalıcam. Boşu boşuna. Ne olacağı da belli değil zaten gerçekten çok sinirliyim. Ben kendimden yeterince taviz verdiğimi düşünüyorum bulsun bakalım benim gibi.
Biri seni kimse almaz dedi.
Erkek bedeninde kadın beyni arıyormuşum.
Haklı. Ama erkek bedeninde kadın beyni aradığım için değil, olması gereken değeri beklediğim için ‘almaz’ kimse doğru. Günümüzün erkekleri alışmış çünkü her şeye he diyen, her odunluğa sabreden kadınlara. Beni ne yapsınlar değil mi. Erkektir yapar demem gerekir.
Yemeğin ne olduğunun ne önemi var? Olayın özüyle bağlantı kurmakta sorun yaşıyorsunuz sanırım.Hasta yatarken cerez sesi kulak tirmalar hasta değilken bile tirmalar.
Ayrica ilişkiler boyle dip dibe yasanmamali beraber yiyelim beraber icelim beraber oturalim beraber...Yapışık ikiz gibi.Adam kalkmis 1de yemek ısıtmış napsın. Yemek de neydi cok merak ettim sanirsin ki icli kofte ve munbar yapmissiniz kesin makarna falandır:)
Merhaba. Hayır olmadı.@SinirliBiri konuyu takipteyim gelişme oldu mu
Kendi evinize gitmediniz mi bunca seyden sonra ?Merhaba. Hayır olmadı.
Gittim kendi evimdeyim şuan. Bir konuşma olmadı demek istedimKendi evinize gitmediniz mi bunca seyden sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?