Cekip gitmek istemek

Sizce ne yapmam gerekir?

• Isi birakmak, terketmek

• Katlanip, sessiz kalmak

• Tepki almayi goze alip, dusuncelerini soylemek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

powerisinme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
2.917
6.780
158
Hayat gorusunuzun tam zitti bir yerde calismak zorunda kalsaniz yine de calisir miydiniz ? Boyle bir yerdeyim, hic bir konusmaya katilmiyorum (baskin olan gorusun oldugu bir yer diyeyim konuyu cok acmadan) , baslikta oldugu gibi cekip gitmek istiyorum ama zincirli gibi yapamayip katlaniyorum, hata mi ediyorum ?

Bırakmak beni çok maddi çöküşe uğratmayacaksa çıkarım.
Bir defa siz saygıdan mı susuyorsunuz korkudan mı onu bi gözden geçirin.
Eğer saygıdansa aynı saygıyı onlardan beklediğinizi belirtin. İnsanlarsa anlarlar.

Bırakmak beni çok maddi çöküşe uğratmayacaksa çıkarım.
Bir defa siz saygıdan mı susuyorsunuz korkudan mı onu bi gözden geçirin.
Eğer saygıdansa aynı saygıyı onlardan beklediğinizi belirtin. İnsanlarsa anlarlar.
Maddi acidan zorlugum olmasa en basta birakirdim..
Saygili degiller ki kendinden olmayan insanlarin geneli hakkinda kotu yorumlarda bulunuyorlar. Korkudan degil de fikrimi belirtsem aninda etiketliyecekler o yuzden pasif duruyorum yani anlayacaklarini dusunmuyorum..

İş yerinde huzur önemli ama yaşamak için para da önemli. Kendinizden, fikirlerinizden tamamen taviz vermeyin. Farklı düşünüyorsanız bunu belirtin. Siyasi, dini, kişisel tartışmalar dışında iş yerinde her türlü fikirde zıt düşülebilir, bunları belirtmekten çekinmemelisiniz bence. Tabi zıt düşünen insanların, birbirine saygı duyup, dinlediği bir yerde çalışmak da önemli. Bu yoksa, birkaç kişinin borusu ötüyorsa uzun vadeli huzur için iş arayışına da acilen başlayın.

Maddi acidan zorlanacaksaniz iş arayin bulur bulmaz cikin bu donemde de muattap olmayin kimseyle zaten sarmiyomus sizi ortam isinizi yapin gidin. Ya da muhabbet arasinda size yakin olanlari belirleyin onlarla muhabbet edin.

Tepkimi koyar giderim. İki seçeneği aynı anda işaretleyemediğim için "Tepki"dedim ama peşine bi istifa alır o iş yeri zaten, sabrım bitmiştir.

Maddi acidan zorlugum olmasa en basta birakirdim..
Saygili degiller ki kendinden olmayan insanlarin geneli hakkinda kotu yorumlarda bulunuyorlar. Korkudan degil de fikrimi belirtsem aninda etiketliyecekler o yuzden pasif duruyorum yani anlayacaklarini dusunmuyorum..
Ben olsam ilk güzel bir dille anlatmayı denerim, anlamazlarsa sert. Yeterince pasif kalmışsınız zaten.
Zaten en son ihtimal işten çıkmak. Ama öncesinde her yolu deneyin.

duymamaya çalış işe ihtiyacın varsa. siyasi görüşlerine göre iş seçecek bi ekonomide değiliz ki. hayat görüşleri de sizi ilgilendirmez ayrıca.
Aslinda hayat gorusu derken siyasi goruslerini demek istedim konu siyasete baglanmasin diye acikca belirtmedim. Keske hic belirtmeseler o goruslerini..
tahmin ettiğim kesimse bir saniye bile düşünmem giderim..
Sanirim bunu yapacagim, baslarken boyle bir yere gorevlendireceklerini dusunmemistim =(

Siyasetle ilgili bir iş yapmıyorsanız siyasi görüşlerin size ne zararı var? Yani sizi engelleyen bir durum değilse, sadece rahatsızsanız elbette devam edin. Muhattap bile olmayın.

Herkesin siyasi görüşü hakkında konuşma özgürlüğü var. Sizi siyasi görüşünüzü açıklamaya mı zorluyorlar?

Herkesin siyasi görüşü hakkında konuşma özgürlüğü var. Sizi siyasi görüşünüzü açıklamaya mı zorluyorlar?
Sizi bazı konularda zorlanıyorlarsa duymamazlıktan gelin ve işinize bakın. Ben de tam tersi durumlarda çalıştım. Benzer şeyler yaşadım baskı da gördüm ama sadece görevimi yaptım ve konuşulanları dinlemedim.

Ben olsam umursamazdim. Kulaklarinizi tikayin. Insanlarin cogu ,basta kim varsa, o bolgede cogunluk kimse, kimden cikari var gibiyse ona yoneliyor. Sosyal medyada insanlari takip edemiyorum. Hukumet karsiti eylemlere katilan kisi bir kac sene sonra iktidar partisine uye oluyor mesela. Bir A partisi derken , 2 sene sonra zıt partiye uye olmus, onun propgandasini yapiyor. Uzgunum ama insanlarin cogu boyle zaten.

Aslinda hayat gorusu derken siyasi goruslerini demek istedim konu siyasete baglanmasin diye acikca belirtmedim. Keske hic belirtmeseler o goruslerini..

Sanirim bunu yapacagim, baslarken boyle bir yere gorevlendireceklerini dusunmemistim =(

devamlı siyaset mi konuşuyolar?

Bir gün hayatınızdan yok olacak insanlar için ekonomik bağımsızlığınizi ertelemek ya da daha kötüsü yok etmek riskini sakın almayin.Kimseye değil kendinize bakın, işinizi yapıp hayatınızı yaşayın.Siz gidince her şey düzelmeyecek kaybeden siz olacaksınız.

Ben gitmem, işimi yapıyorum, bunun için para alıyorum sonuçta. Ayrıca orası bir işyeri, ideolojilerin konu olması çok yanlış, bu insanlar profesyonel değil belli ki.

Ama kaldığım süre boyunca da susmadım. Lisede böyle bir ortamdaydım dershanede, o yaşta hiçbirşeyin altında kalmaz, hiçbir zaman etiketlenme korkusuyla davranmazdım. İş yerlerimde bu durumla karşılaşmadım, ama herkes de benim görüşümü bilip benden de biraz çekindiğinden bu konuları benden ayrı konuşmuş olabilirler :)

Nasıl işyeri ki sürekli siyaset konuşuluyor? Konuşmalara katılmayıp he he deseniz olmaz mı? Zorla görüşünüzü mü öğrenmeye çalışıyorlar?

Back
X