- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
- Konu Sahibi powerisinme
-
Maddi acidan zorlugum olmasa en basta birakirdim..Bırakmak beni çok maddi çöküşe uğratmayacaksa çıkarım.
Bir defa siz saygıdan mı susuyorsunuz korkudan mı onu bi gözden geçirin.
Eğer saygıdansa aynı saygıyı onlardan beklediğinizi belirtin. İnsanlarsa anlarlar.
Ben olsam ilk güzel bir dille anlatmayı denerim, anlamazlarsa sert. Yeterince pasif kalmışsınız zaten.Maddi acidan zorlugum olmasa en basta birakirdim..
Saygili degiller ki kendinden olmayan insanlarin geneli hakkinda kotu yorumlarda bulunuyorlar. Korkudan degil de fikrimi belirtsem aninda etiketliyecekler o yuzden pasif duruyorum yani anlayacaklarini dusunmuyorum..
Aslinda hayat gorusu derken siyasi goruslerini demek istedim konu siyasete baglanmasin diye acikca belirtmedim. Keske hic belirtmeseler o goruslerini..duymamaya çalış işe ihtiyacın varsa. siyasi görüşlerine göre iş seçecek bi ekonomide değiliz ki. hayat görüşleri de sizi ilgilendirmez ayrıca.
Sanirim bunu yapacagim, baslarken boyle bir yere gorevlendireceklerini dusunmemistim =(tahmin ettiğim kesimse bir saniye bile düşünmem giderim..
Aynentahmin ettiğim kesimse bir saniye bile düşünmem giderim..
Sizi bazı konularda zorlanıyorlarsa duymamazlıktan gelin ve işinize bakın. Ben de tam tersi durumlarda çalıştım. Benzer şeyler yaşadım baskı da gördüm ama sadece görevimi yaptım ve konuşulanları dinlemedim.Herkesin siyasi görüşü hakkında konuşma özgürlüğü var. Sizi siyasi görüşünüzü açıklamaya mı zorluyorlar?
Aslinda hayat gorusu derken siyasi goruslerini demek istedim konu siyasete baglanmasin diye acikca belirtmedim. Keske hic belirtmeseler o goruslerini..
Sanirim bunu yapacagim, baslarken boyle bir yere gorevlendireceklerini dusunmemistim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?