Çekip gitmek istiyorum herkesten her şeyden

sadecemelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
2.236
5.505
108
32
Evet kızlar ne kadar kendi içimde huzurlu mutlu olmaya çalışsam da olmuyor insanlar, ailem etrafımdaki her şeyden bıktım.
inançlı bi insanım çok şükür, allaha sığınıyorum çoğu şeyde ama baş edemiyorum, bi yerlerde kesin hata yapıyorum.
Babam hiç bilmediğim, hiç gitmediğim bi şehirde yatılı kursa hatta ben okuyorken 6.sınıftan alıp beni bi kursa verdi, kursun parasını da ödemeyip 1 yıl sonra beni kurstan aldı, sonra ben okula devam etmek istedim
Açıktan ortaokulu, liseyi, Üniversitesiyi okudum çok şükür ama bu seferde asla çalışmama izin vermedi ben de tanıdığın bi iş yerinde çalışmaya başladım ama her seferinde işime de mani oldu hayatıma da tabi bu süreçte evde de bi şeyler yapardık annemle el işi gibi, sonra eski çalıştığım yerden biri bi çocuk buldu, hayatımda ilk defa biriyle görüştüm nişanlandım o nişanımda da babam bir sürü sorun çıkardı.
gelen bohçalara bile taktı nişanlımın ailesi de sorunluydu çok, nişanı attım onlarda rahata erdi, ben de.
babam hep kandırdı beni, seni ingilizce vs eğitim kurslarına yazdıracam deyip söz verdi ama asla yazdırmadı hep çocuk gibi inandım hep.
şimdi de 7 8 aydır görüştüğüm bi çocuk var seviyorum onu iyi bi insan ama onu da istemiyor babam anca ölmem lazım onunla evlenmen için, benim istediğim biriyle evleneceksin diyor ne yaptıysak ikna edemedik sevdiğim çocukta yıl sonuna kadar evlenmek istiyor babamın razılığını artık almayı düşünmüyor, onu da ailesini de çok bıktırdı.
şimdi de böyle kaçar gibi evlenmek hiç içime sinmiyor karşı tarafın ailesiyle de çok içli dışlı olmadım, annesi bugün tek başına oturacağımız evi falan temizledi zararsız iyi insanlara benziyorlar ama bilmiyorum, içlerine girmeden anlayamam sevdiğim çocuğu da yarı yolda bırakmak istemiyorum.
yani anlayacağınız o ki ne evlenesim geliyor ne de bu evde durasım geliyor çekip gitmek istiyorum ama gidecek yerim de yok böyle bi hayatın içindeyim ve bunun gibi daha neler var neler
Çok uzun yazmışım özür dilerim

Eğer evliliği bir kaçış olarak görüyor iseniz
Hiç gerek yok ne kendinizi nede karşı tarafı üzmeye
Ama gerçekten seviyor ve güveniyor iseniz
Buna babanızın engel olması sorun olmamalı diye düşünüyorum

Kaçıp gitseniz de
Yüreğinizdekiler
Aklınızda ki düşünceler de sizinle beraber geliyor maalesef
Kendinizden gidemezsiniz...

Evlenip kaçmak istemiyorum bu evden kaçıp gitmek istiyorum

Bazi aileler cocugu onlarin istedigi gibi yasasin onlarin istedigi kisiyle evlensin istiyor bunun bir ornegini de ben yasadim evlenirken ama hayat sizin hayatiniz aile bir yere kadar siz karsi tarafa inaniyorsaniz eminseniz kendi dogrunuzu yasayin derim. O evden kurtulmak icin bir evlilik yapmayin ama seviyorsaniz illaki kabul edecekler.

Başka bir aile büyüğünüz , anneniz , kardeşleriniz .. babanızla konuşacak kimse Yok mu ? Ailede bir tek size karşı mı böyle ?
7 aydır uğraşıyoruz araya bir sürü insan girdi ama asla diyor benim ölmem lazım anca evlenirsin diyor bi yandan sa defol git diyor evleneceksen

Amacım evlenip kaçmak kurtulmak değil etrafımdaki herkesten kaçıp gitmek istiyorum sevgilimden bile onu sevmeme rağmen onu kaçış yolu olarak görmüyorum

Amacım evlenip kaçmak kurtulmak değil etrafımdaki herkesten kaçıp gitmek istiyorum sevgilimden bile onu sevmeme rağmen onu kaçış yolu olarak görmüyorum

Sizi cok iyi anliyorum bende cok benzer durumlardan gectim hatta o kadar bunaldim ki nisani bile atmayi
dusunmustum o surecte zamana birakin gececek.

Anneniz ne diyor peki?
Annem hep yanımda çeyizimi yaptı eksiğimi aldı bu yaşıma kadar gizli gizli çalışıp yardım etti bana bazen o da üstüme geliyor ama her anne kız ilişkisindeki şeyler sevgilimle de araları çok iyi annem de istiyor evlenmemi kardeşlerimde ama işte

Heh işte o kadar zorda bırakıyor ki beni sevdiğim insanı bile bırakmak istiyorum

Biraksaniz ne degisecek baska biri hayatiniza girecek onu da istemeyecekler neden cunku onlar secmiyor siz evlatsiniz ya surekli onlarin aklina gore yasayacaksiniz. Karsinizdakinden eminseniz diretin ben cok direttim su an iyiki diyorum. Darisi sizin basiniza.

Ya ne güzel çok sevindim maşallah

Böyle baba kaldı mı yahu? “Canım o adamla evlenmeni istemiyor, sebebi yok ama ben böyle istiyorum”, diyor yani. Babanız rahatsız mı? Yoksa gördüğü, bildiği birşey mi var? Araya o kadar insan girmiş, nasıl yumuşamaz? Bu acayip bir inat. Gerçi hep onun yönlendirmesiyle gitmiş hayatınız. Birinin babanıza işlerin böyle yürüyemeyeceğini anlatması gerek.

Ailenizde, sülalenizde olumsuz düşünen bir tek babanız mı?

Evet annem kardeşlerim hepsi seviyorlar sevgilimi herkes memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…