- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Malesef kendi için yaşıyor hayatı bizi de sürüklüyor mecbur bırakıyor bu hayataBabanız kendinden başkasını düşünmüyor belliki:) bence sizin gonlunuzden ne geciyirsa onu yapın yoksa pişman olursunuz.
Of çok zor ya. El değil ki baban sonuçta. Keşke bu kadar bencil olmasa. İnşAllah çok mutlu olursun. Rabbim babanın kalbini yumuşatsın insAllah. Dua et bol bol. Kalpler Allahın elindedir. Ancak O değiştirebilir.Çok teşekkür ederim allah razı olsun anladığınız için, babamın bi nedeni yok aslında bi ara adanalı olmasına taktı sonra bidaha o konuyu açmadı sevdiğim çocuğun babası 8 9 kere ayağına gitti belkide daha fazla, onun babasını da ezdi hakir gördü adam bıktı artık babanla bi çay bile içmem kızım dedi bana
Of çok zor ya. El değil ki baban sonuçta. Keşke bu kadar bencil olmasa. İnşAllah çok mutlu olursun. Rabbim babanın kalbini yumuşatsın insAllah. Dua et bol bol. Kalpler Allahın elindedir. Ancak O değiştirebilir.
Konuşabilecği, arasının iyi olduğu, saygı duyduğu herkesi her büyüğü araya soktuk olmadı malesef yaşım 23 bu aradaKimse yokmu konuşup babanı yumuşatacak ?
Birde kaç yaşındasın ? (Meraktan sordum bunu)
Lütfen buna izin vermeyin.eğer gerçekten sevgilinizi seviyor iseniz evlenin, Cunku belliki babaniz cok bencil!Malesef kendi için yaşıyor hayatı bizi de sürüklüyor mecbur bırakıyor bu hayata
Evlilikten de korkuyorum yeni insanlar yeni bi aile seviyorum ama korkuyorumLütfen buna izin vermeyin.eğer gerçekten sevgilinizi seviyor iseniz evlenin, Cunku belliki babaniz cok bencil!
Küçükmüşsün ya,Konuşabilecği, arasının iyi olduğu, saygı duyduğu herkesi her büyüğü araya soktuk olmadı malesef yaşım 23 bu arada
Aslında babam razı olsaydı bekleyecektik bi kaç yıl ama amacım evlenip kocaya gitmek değil amacım yani daha doğrusu isteğim artık bu evde durmamakKüçükmüşsün ya,
Bende yaşın falan geçiyor sandım,
inşallah hakkında hayırlısı olsun
Evlilikten de korkuyorum yeni insanlar yeni bi aile seviyorum ama korkuyorum
Hayatta hiçbir zaman destekçim olmadı, dünyaya gelmem dışında pek bi emeği olduğunu söyleyemem onun bi sözünden çıktım kendim evleneceğim insanı seçmek istedim diye egosuna yediremiyorEvlenin bence.
Babanız size baba olamamış ki evlenip boşansanız bile dönmezsiniz baba evine olur biter.
Büyük konuşmayayım ama benim babam böyle biri olacak babalıktan ben reddederdim...
Hem okutmuyor hem çalıştırmıyor hayret bir şey. Babanıza sorsak çevreye güvenmiyorum der ama kendinden bilir işi neyse.
HaklısınızO kadar olumsuz ve negatif yaklasimdan sonra korkmaniz cok normal.
Gerekirse reddedin.Hayatta hiçbir zaman destekçim olmadı bana, dünyaya gelmem dışında pek bi emeği olduğunu söyleyemem onun bi sözünden çıktım kendim evleneceğim insanı seçmek istedim diye egosuna yediremiyor
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ya umarım güzel kapılar açılır senin için.Aslında babam razı olsaydı bekleyecektik bi kaç yıl ama amacım evlenip kocaya gitmek değil amacım yani daha doğrusu isteğim artık bu evde durmamak
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah ya umarım güzel kapılar açılır senin için.
Ne yazık ki kendi hayatını değil, babanın hayatı yaşamak zorunda bırakılmışsın. Okumanı istememiş, çalışmanı istememiş, evlenmeni istemiyor neden çünkü babanın canı öyle istiyor. Bu nasıl bir zihniyet ya! 6. sınıfa giden çocuğu okuldan alan birine ne desem boş, onun tercihlerine saygı duymam mümkün değil. Resmen hayatının içine etmiş. Belki okuyup güzel bir meslek sahibi olacaktın, güzel bir kariyerin bambaşka bir hayatın çevren olacaktı. Ama baban senin bir birey olmanı istememiş, onun bir eşyasıymışsın gibi geleceğinle oynamış. Bir insan çocuğuna bu kötülüğü eder mi aklım almıyor.Evet kızlar ne kadar kendi içimde huzurlu mutlu olmaya çalışsam da olmuyor insanlar, ailem etrafımdaki her şeyden bıktım.
inançlı bi insanım çok şükür, allaha sığınıyorum çoğu şeyde ama baş edemiyorum, bi yerlerde kesin hata yapıyorum.
Babam hiç bilmediğim, hiç gitmediğim bi şehirde yatılı kursa hatta ben okuyorken 6.sınıftan alıp beni bi kursa verdi, kursun parasını da ödemeyip 1 yıl sonra beni kurstan aldı, sonra ben okula devam etmek istedim
Açıktan ortaokulu, liseyi, Üniversitesiyi okudum çok şükür ama bu seferde asla çalışmama izin vermedi ben de tanıdığın bi iş yerinde çalışmaya başladım ama her seferinde işime de mani oldu hayatıma da tabi bu süreçte evde de bi şeyler yapardık annemle el işi gibi, sonra eski çalıştığım yerden biri bi çocuk buldu, hayatımda ilk defa biriyle görüştüm nişanlandım o nişanımda da babam bir sürü sorun çıkardı.
gelen bohçalara bile taktı nişanlımın ailesi de sorunluydu çok, nişanı attım onlarda rahata erdi, ben de.
babam hep kandırdı beni, seni ingilizce vs eğitim kurslarına yazdıracam deyip söz verdi ama asla yazdırmadı hep çocuk gibi inandım hep.
şimdi de 7 8 aydır görüştüğüm bi çocuk var seviyorum onu iyi bi insan ama onu da istemiyor babam anca ölmem lazım onunla evlenmen için, benim istediğim biriyle evleneceksin diyor ne yaptıysak ikna edemedik sevdiğim çocukta yıl sonuna kadar evlenmek istiyor babamın razılığını artık almayı düşünmüyor, onu da ailesini de çok bıktırdı.
şimdi de böyle kaçar gibi evlenmek hiç içime sinmiyor karşı tarafın ailesiyle de çok içli dışlı olmadım, annesi bugün tek başına oturacağımız evi falan temizledi zararsız iyi insanlara benziyorlar ama bilmiyorum, içlerine girmeden anlayamam sevdiğim çocuğu da yarı yolda bırakmak istemiyorum.
yani anlayacağınız o ki ne evlenesim geliyor ne de bu evde durasım geliyor çekip gitmek istiyorum ama gidecek yerim de yok böyle bi hayatın içindeyim ve bunun gibi daha neler var neler
Çok uzun yazmışım özür dilerim
Bu kadar keskin olamadım olamıyorum işte ya bedduası tutarsa diyorum ya ah ederse ya haklı çıkarsaGerekirse reddedin.
Gerçekten size yardımı dokunmayan, size babalık etmeyen, destek yerine köstek olan adamı acımadan silin atın.
Hiçbir şey olmaz.Bu kadar keskin olamadım olamıyorum işte ya bedduası tutarsa diyorum ya ah ederse ya haklı çıkarsa
Çünkü adet olmuştum günahlarım başlamış o yaşta onun için almış beni okuldan erkekler bakmasın diye ilgi çekiyormuşumNe yazık ki kendi hayatını değil, babanın hayatı yaşamak zorunda bırakılmışsın. Okumanı istememiş, çalışmanı istememiş, evlenmeni istemiyor neden çünkü babanın canı öyle istiyor. Bu nasıl bir zihniyet ya! 6. sınıfa giden çocuğu okuldan alan birine ne desem boş, onun tercihlerine saygı duymam mümkün değil. Resmen hayatının içine etmiş. Belki okuyup güzel bir meslek sahibi olacaktın, güzel bir kariyerin bambaşka bir hayatın çevren olacaktı. Ama baban senin bir birey olmanı istememiş, onun bir eşyasıymışsın gibi geleceğinle oynamış. Bir insan çocuğuna bu kötülüğü eder mi aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?