Çekip gitmek istiyorum herkesten her şeyden

Of çok zor ya. El değil ki baban sonuçta. Keşke bu kadar bencil olmasa. İnşAllah çok mutlu olursun. Rabbim babanın kalbini yumuşatsın insAllah. Dua et bol bol. Kalpler Allahın elindedir. Ancak O değiştirebilir.

Evlenin bence.
Babanız size baba olamamış ki evlenip boşansanız bile dönmezsiniz baba evine olur biter.
Büyük konuşmayayım ama benim babam böyle biri olacak babalıktan ben reddederdim...
Hem okutmuyor hem çalıştırmıyor hayret bir şey. Babanıza sorsak çevreye güvenmiyorum der ama kendinden bilir işi neyse.

Küçükmüşsün ya,
Bende yaşın falan geçiyor sandım,
inşallah hakkında hayırlısı olsun
Aslında babam razı olsaydı bekleyecektik bi kaç yıl ama amacım evlenip kocaya gitmek değil amacım yani daha doğrusu isteğim artık bu evde durmamak

Hayatta hiçbir zaman destekçim olmadı, dünyaya gelmem dışında pek bi emeği olduğunu söyleyemem onun bi sözünden çıktım kendim evleneceğim insanı seçmek istedim diye egosuna yediremiyor

Hayatta hiçbir zaman destekçim olmadı bana, dünyaya gelmem dışında pek bi emeği olduğunu söyleyemem onun bi sözünden çıktım kendim evleneceğim insanı seçmek istedim diye egosuna yediremiyor
Gerekirse reddedin.
Gerçekten size yardımı dokunmayan, size babalık etmeyen, destek yerine köstek olan adamı acımadan silin atın.

Ne yazık ki kendi hayatını değil, babanın hayatı yaşamak zorunda bırakılmışsın. Okumanı istememiş, çalışmanı istememiş, evlenmeni istemiyor neden çünkü babanın canı öyle istiyor. Bu nasıl bir zihniyet ya! 6. sınıfa giden çocuğu okuldan alan birine ne desem boş, onun tercihlerine saygı duymam mümkün değil. Resmen hayatının içine etmiş. Belki okuyup güzel bir meslek sahibi olacaktın, güzel bir kariyerin bambaşka bir hayatın çevren olacaktı. Ama baban senin bir birey olmanı istememiş, onun bir eşyasıymışsın gibi geleceğinle oynamış. Bir insan çocuğuna bu kötülüğü eder mi aklım almıyor.

Çünkü adet olmuştum günahlarım başlamış o yaşta onun için almış beni okuldan erkekler bakmasın diye ilgi çekiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…