- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Bu evde nasıl toplayabilirim ki kafamı babamla aynı evde durmak istemiyorum evde oturayım istiyor hayatım boyunca sonra onun istediği birisi çıkınca da onunla evlenmemi istiyorEvlenme bi muddet kafani topla
Bu dedigini yapma.. ya da acelen yoksa bekle bakalim nasil bisey bulacak sana?! Konusmayi denemissindir elbet.Bu evde nasıl toplayabilirim ki kafamı babamla aynı evde durmak istemiyorum evde oturayım istiyor hayatım boyunca sonra onun istediği birisi çıkınca da onunla evlenmemi istiyor
Tatildeydik dönüş günü denedim konuştum ben istiyorum dedim ben istemiyorum bitti bu kadar dedi zaten asla sakin sakin konuşmuyor hep bağırma çağırma dönüş yolunda sevdiğim çocukta gelmiş ta oralara kadar arabasını gördü babam bak gelmis dedi sevdiğini anladı bi şey demedi ertesi günde bu çocukla görüşmeye devam edersen sana çok kötü şeyler yaparım deyip tehdit ettiBu dedigini yapma.. ya da acelen yoksa bekle bakalim nasil bisey bulacak sana?! Konusmayi denemissindir elbet.
Valla isin zor canim: (Tatildeydik dönüş günü denedim konuştum ben istiyorum dedim ben istemiyorum bitti bu kadar dedi zaten asla sakin sakin konuşmuyor hep bağırma çağırma dönüş yolunda sevdiğim çocukta gelmiş ta oralara kadar arabasını gördü babam bak gelmis dedi sevdiğini anladı bi şey demedi ertesi günde bu çocukla görüşmeye devam edersen sana çok kötü şeyler yaparım deyip tehdit etti
Haklısınız bana engel olduğu gibi eksiklerimi de hiçbir zaman karşılamadı annem olmasa ne yapardım bilmiyorumHayatın boyunca duvar gibi önüne dikilen bir baba, kendini gerçekleştirmene bağımsız olmana izin vermeyen biri. Hangi hakla yaptığı da muallak. İnanın üzüldüm halinize. Lütfen kaçarcasına evlenmeyin ama bu daha büyük sorunlar yaratır.
Kaçsın gitsin defolsun diyorAnnen akrabaların kız kaçıp gidecek elaleme rezil olacaz diye korkutsalar babani
Valla işin zor canım görücü usulü evlilik yapmış biri olarak sevdiğin anlaşabilecegin biriyle evlenmeni isterim nasıl orta yolu bulacaksınız bilemedim.Sevgilinin annesinin evi temizlemesinin sebebi seni kaçırıp geleceğini mi düşünmesiKaçsın gitsin defolsun diyor
Kaçmak gibi değilde 2 3 ay içinde nikah günü alınıp nikah kırılacak sonra evin eşyasını alıp düzenleyip düğün gününü belirleyip düğün yapıcaz tabi kardeşlerimin annemin herşeyden haberi var bi babam bilmiyor olacak eğer olacaksa tabiValla işin zor canım görücü usulü evlilik yapmış biri olarak sevdiğin anlaşabilecegin biriyle evlenmeni isterim nasıl orta yolu bulacaksınız bilemedim.Sevgilinin annesinin evi temizlemesinin sebebi seni kaçırıp geleceğini mi düşünmesi
Amin ceyceysevdığım bir üyesin umarım sorunların çözülür kısa zamanda
3 aydır öyleyim evde kimseyle konuşmuyor ki babam yemeklere oturmuyor hiç muhatap olmuyor görmüyor ki beni tribimi de görsünSurekli mutsuz oldugunuzu gorse hayattan bikmis umutsuz bir tavir takinsaniz. Asla evlenmeyeceginizi soyleseniz tepkisi ne olur.
3 aydır öyleyim evde kimseyle konuşmuyor ki babam yemeklere oturmuyor hiç muhatap olmuyor görmüyor ki beni tribimi de görsün
Allah razı olsunAllah yardimciniz olsun insAllah cok mutlu olun babaniza da kapak olsun.
Sıkıntını çok güzel ifade etmissin. Anlatım tarzın cok hoş. Seni çok aklı başında, mantıklı gördüm. Bazı insanlar sorunlarını yönetemiyor ve mantık devredışı kalıyor. Bir ara ailemden izinsiz kaçayım mı diyeceksin sandım ama ne öyle yapmak içinden geliyor ne de yapmamak. Rabbim babanın gözlerini açsın, ona merhamet duygusu versin. Neden seni böyle yıpratıyor. Aile baskısından kurtulayım diyerek bugün iyi oldugun sevgiline sıgınsan ileride evlenince değisir mi bilemiyoruz. Rabbim yardımcın olsun. Tam bir arada kalmışlık yaşıyosun.Evet kızlar ne kadar kendi içimde huzurlu mutlu olmaya çalışsam da olmuyor insanlar, ailem etrafımdaki her şeyden bıktım.
inançlı bi insanım çok şükür, allaha sığınıyorum çoğu şeyde ama baş edemiyorum, bi yerlerde kesin hata yapıyorum.
Babam hiç bilmediğim, hiç gitmediğim bi şehirde yatılı kursa hatta ben okuyorken 6.sınıftan alıp beni bi kursa verdi, kursun parasını da ödemeyip 1 yıl sonra beni kurstan aldı, sonra ben okula devam etmek istedim
Açıktan ortaokulu, liseyi, Üniversitesiyi okudum çok şükür ama bu seferde asla çalışmama izin vermedi ben de tanıdığın bi iş yerinde çalışmaya başladım ama her seferinde işime de mani oldu hayatıma da tabi bu süreçte evde de bi şeyler yapardık annemle el işi gibi, sonra eski çalıştığım yerden biri bi çocuk buldu, hayatımda ilk defa biriyle görüştüm nişanlandım o nişanımda da babam bir sürü sorun çıkardı.
gelen bohçalara bile taktı nişanlımın ailesi de sorunluydu çok, nişanı attım onlarda rahata erdi, ben de.
babam hep kandırdı beni, seni ingilizce vs eğitim kurslarına yazdıracam deyip söz verdi ama asla yazdırmadı hep çocuk gibi inandım hep.
şimdi de 7 8 aydır görüştüğüm bi çocuk var seviyorum onu iyi bi insan ama onu da istemiyor babam anca ölmem lazım onunla evlenmen için, benim istediğim biriyle evleneceksin diyor ne yaptıysak ikna edemedik sevdiğim çocukta yıl sonuna kadar evlenmek istiyor babamın razılığını artık almayı düşünmüyor, onu da ailesini de çok bıktırdı.
şimdi de böyle kaçar gibi evlenmek hiç içime sinmiyor karşı tarafın ailesiyle de çok içli dışlı olmadım, annesi bugün tek başına oturacağımız evi falan temizledi zararsız iyi insanlara benziyorlar ama bilmiyorum, içlerine girmeden anlayamam sevdiğim çocuğu da yarı yolda bırakmak istemiyorum.
yani anlayacağınız o ki ne evlenesim geliyor ne de bu evde durasım geliyor çekip gitmek istiyorum ama gidecek yerim de yok böyle bi hayatın içindeyim ve bunun gibi daha neler var neler
Çok uzun yazmışım özür dilerim
Çok teşekkür ederim allah razı olsun anladığınız için, babamın bi nedeni yok aslında bi ara adanalı olmasına taktı sonra bidaha o konuyu açmadı sevdiğim çocuğun babası 8 9 kere ayağına gitti belkide daha fazla, onun babasını da ezdi hakir gördü adam bıktı artık babanla bi çay bile içmem kızım dedi banaSıkıntını çok güzel ifade etmissin. Anlatım tarzın cok hoş. Seni çok aklı başında, mantıklı gördüm. Bazı insanlar sorunlarını yönetemiyor ve mantık devredışı kalıyor. Bir ara ailemden izinsiz kaçayım mı diyeceksin sandım ama ne öyle yapmak içinden geliyor ne de yapmamak. Rabbim babanın gözlerini açsın, ona merhamet duygusu versin. Neden seni böyle yıpratıyor. Aile baskısından kurtulayım diyerek bugün iyi oldugun sevgiline sıgınsan ileride evlenince değisir mi bilemiyoruz. Rabbim yardımcın olsun. Tam bir arada kalmışlık yaşıyosun.
Baban neden kendi istedigi ile evlendirmek istiyormuş seni? Şu an görüştüğün kişiyi neden begenmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?