Çekip gitmek istiyorum herkesten her şeyden

Bu evde nasıl toplayabilirim ki kafamı babamla aynı evde durmak istemiyorum evde oturayım istiyor hayatım boyunca sonra onun istediği birisi çıkınca da onunla evlenmemi istiyor
Bu dedigini yapma.. ya da acelen yoksa bekle bakalim nasil bisey bulacak sana?! Konusmayi denemissindir elbet.

İkna edene kadar uğraşacaksınız, başka yolu yok. İnançlı biriyse bu açıdan yaklaşabilirsiniz. Siz biriyle birlikteyken nasıl başkalarını bulup getiriyor, anlamıyorum... Allah akıl fikir versin.

İnşallah sevgilinize tak demez.

Hayatın boyunca duvar gibi önüne dikilen bir baba, kendini gerçekleştirmene bağımsız olmana izin vermeyen biri. Hangi hakla yaptığı da muallak. İnanın üzüldüm halinize. Lütfen kaçarcasına evlenmeyin ama bu daha büyük sorunlar yaratır.

Bu dedigini yapma.. ya da acelen yoksa bekle bakalim nasil bisey bulacak sana?! Konusmayi denemissindir elbet.
Tatildeydik dönüş günü denedim konuştum ben istiyorum dedim ben istemiyorum bitti bu kadar dedi zaten asla sakin sakin konuşmuyor hep bağırma çağırma dönüş yolunda sevdiğim çocukta gelmiş ta oralara kadar arabasını gördü babam bak gelmis dedi sevdiğini anladı bi şey demedi ertesi günde bu çocukla görüşmeye devam edersen sana çok kötü şeyler yaparım deyip tehdit etti

Valla isin zor canim: (

Haklısınız bana engel olduğu gibi eksiklerimi de hiçbir zaman karşılamadı annem olmasa ne yapardım bilmiyorum

Kaçmak gibi değilde 2 3 ay içinde nikah günü alınıp nikah kırılacak sonra evin eşyasını alıp düzenleyip düğün gününü belirleyip düğün yapıcaz tabi kardeşlerimin annemin herşeyden haberi var bi babam bilmiyor olacak eğer olacaksa tabi

Surekli mutsuz oldugunuzu gorse hayattan bikmis umutsuz bir tavir takinsaniz. Asla evlenmeyeceginizi soyleseniz tepkisi ne olur.

Surekli mutsuz oldugunuzu gorse hayattan bikmis umutsuz bir tavir takinsaniz. Asla evlenmeyeceginizi soyleseniz tepkisi ne olur.
3 aydır öyleyim evde kimseyle konuşmuyor ki babam yemeklere oturmuyor hiç muhatap olmuyor görmüyor ki beni tribimi de görsün

Sıkıntını çok güzel ifade etmissin. Anlatım tarzın cok hoş. Seni çok aklı başında, mantıklı gördüm. Bazı insanlar sorunlarını yönetemiyor ve mantık devredışı kalıyor. Bir ara ailemden izinsiz kaçayım mı diyeceksin sandım ama ne öyle yapmak içinden geliyor ne de yapmamak. Rabbim babanın gözlerini açsın, ona merhamet duygusu versin. Neden seni böyle yıpratıyor. Aile baskısından kurtulayım diyerek bugün iyi oldugun sevgiline sıgınsan ileride evlenince değisir mi bilemiyoruz. Rabbim yardımcın olsun. Tam bir arada kalmışlık yaşıyosun.
Baban neden kendi istedigi ile evlendirmek istiyormuş seni? Şu an görüştüğün kişiyi neden begenmiyor?

Çok teşekkür ederim allah razı olsun anladığınız için, babamın bi nedeni yok aslında bi ara adanalı olmasına taktı sonra bidaha o konuyu açmadı sevdiğim çocuğun babası 8 9 kere ayağına gitti belkide daha fazla, onun babasını da ezdi hakir gördü adam bıktı artık babanla bi çay bile içmem kızım dedi bana

Babanız kendinden başkasını düşünmüyor belliki:) bence sizin gonlunuzden ne geciyirsa onu yapın yoksa pişman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…