Çekip gitmek istiyorum herkesten her şeyden

Galiba bu sefer öyle yapıcam artık kendi hayatıma bakmam gerekiyor

vazgecmen icin bir sebep yok bence

Kacmayin da zaten babanin bi hayri yok dugununuzu falan yapin sulaleyi cagirin baba da gelmezse gelmesin.
Öyle düşünüyoruz bizde herkese davetiye dağıtılacak zaten o zaman resmi dini nikah kıyılmış olacak düğün günü herkes gelir zaten ama babam insanlara kaçtı diyebilir

Babanız biraz sorunlu galiba yani agzıyla kuş tutsada yarandıramaz gibii sanki. Çok zorr biliyorum insan ne ailesinin yanında durmak istyo ne de evlenmek istyo bir laf iki ucu... Değnek misali ama beklemek daha doğru evlenimcede dert bitmyo kaçsanız o da olmaz hiç ikna etmeye çalışsanız belki olur

Çok doğru söylüyorsunuz

maddi durumunuz nasıl, ne iş yapıyorsunuz, işiniz az da olsa garanti mi?

Babanız hayatınız boyu sizi kandırmış zaten yine yapmaya çalışıyor . Diğer aile fertlerin seviyorsa varsın babanız bir süre küssün vazgeçmeyin

Bir evlat olarak üzerinize düşeni yapmışsınız. Geçerli bir nedeni olsa babanızı dinlerim ama sizin babanız inadından vazgeçmez. Her dediğini yapacak olursanız, yalnız ve mutsuz anne babasına bakan biri olacağınız kesin. Yine de babanıza yaranamazsınız o ayrı. Madem anneniz kardeşleriniz yanınızda düğününüzü yapın.

Konumu okuyunca hüzünlendim açıkcası yazmak istedim, babam hiçbir şekilde ikna olmamıştı o zaman, bizde 11 ekime nikah günü alıp evlendik .mis gibi de bir düğün yaptık babamın tarafı hiç gelmedi babam da gelmedi hala mutsuz olmamı dört gözle bekliyorlar eşim beni yedi yirmi dört dövecekmiş öyle diyorlar, dövse göbek atacaklar babaya, halaya bakar mısınız 4 aydır evliyim çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hayatımda olmadığım kadar huzurlu ve mutluyum.

Ne kadar guzel bir mutlu son
Daim olsun mutlulugunuz

Evlenmek istemiyorsun sadece baskıdan uzaklaşmak istiyorsun.Bu yüzden evlenmek yerine ayrı eve çık ve kendine bir düzen kur.Evlenmek zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…