Çekip gitmek istiyorum herkesten her şeyden

Arkama bakmadan yuvamı kurayım yani
Ben olsam öyle yapardım sanırım.
Babanız sizi evlendirmez bu arada :)
Yaşlanınca bize kim bakacak hanım saf bu zaten her dediğime hee diyor boşver ölene kadar bizimle bu filan diyordur :)
Bazıları kendilerine baktırmak için çocuk yapıyor :)

Herkes aynı şeyi söylüyor evlendirmez diyorlar

Bu kadar keskin olamadım olamıyorum işte ya bedduası tutarsa diyorum ya ah ederse ya haklı çıkarsa

Kizmayin ama hakli cikarsa sizin icin uzulmez kendi hakli ciktigi icin sevinir. Ben bu konuda cok yarali oldugum icin belki artik cok acimasiz oldum. Bunlar daha baslangic zor bir surec sizi bekliyor ama guclu olun.

Çünkü adet olmuştum günahlarım başlamış o yaşta onun için almış beni okuldan erkekler bakmasın diye ilgi çekiyormuşum
Yani bu kız çocuklarını bir mal cisim gibi gören zihniyete denilecek şey çokta baban olduğu için birşey yazmıyorum. Yazık etmiş sana da geleceğine de. Normalde ailenin rızası olmadan yapılan evliliklere tamamen karşıyım ama bu kafa yapısında ki adam yarın öbür gün seni istemediğin ama kendisine göre uygun olan biriyle zorla evlendirir. Hayat senin hayatın, hayatının üzerinde kumar oynanmasına izin verme.

Babanin rizasini falan bekleme. Annenin ve kardesinin rizasi varmis. Annenle konus. Aynen soyledigin gibi nikah gunu alin, annenin ve kardeslerinin de yaninda oldugu bir evlilik yap. Ola ki yarin birgun olumsuz birsey olursa en azindan annenin ve kardeslerinin rizasi dahilinde yapilmis bir evlilik oldugu icin, geri donecek bir evin olur. Babani da bosver. Her zaman oyle Ali kiran baş kesen edasiyla gezemez. Yaslanacak ele ayaga dusecek o da. Babanin gozu onunde yap herseyi. Kararliligini gorsun. Ancak olmem gerekir demis ya, "oleceksen ben seni tutmayayim, zaten bir faydan yok kimseye" deyiver. Ama evlenir evlenmez de bir is bul calis mutlaka. Yarin birgun evliligin kotu gider de bosanmak istersen ekonomik ozgurlugun olsun mutlaka. Bugun ne kadar sevip guvensen de yarin evlenince isler degisebiliyor. Mutlaka calis. Allaha dua et. Insallah kurtulacaksin oyle bir babadan. Ben inaniyorum.

Babanla iletişimin nasıl? Genel olarak huysuz biri sanirim. Rizasi olmadan evlenirsen affedebileceğini düsünüyo musun? Bi destekcin olmadan evlenme. Sonra cocuklar var is yok kimsem yok bosanamiyorum konusu acanlardan olursun allah muhafaza. Tanımak icin 7-8 ay da cok uzun değil. Cok güvenerek hareket etme.. en azından saglama al kendini

Ayol babasından bahsediyo düsmanından değil sakinnnnnn olll:)))

Allah razı olsun abla söylediklerini dikkate alıcam inşallah

Babamla iletişimim yok denebilecek kadar az genelde yer içer gider mahallede kankalarıyla kahvede oturur çalışmaz vs

Ayol babasından bahsediyo düsmanından değil sakinnnnnn olll:)))
Dusman gibi davranmis ama kiza. Yazik degil mi bu kiza? Bak liseyi, universiteyi disardan okumus. Demekki azmi var, istegi var, yetenegi var. Örgun okuyup cok iyi yerlere gelmis biri olabilirdi simdi bu kiz. Resmen hayatiyla oynamis kizin. Boyle babalik mi olur? Ya hep de okuyani okutmazlar, okumayana da dunyanin emegi verilir. Dunya hic adil bir yer degil.

Vallahi cok haklisin da işte baba diye yine bi yanım deme etme oldu ama kendine de hayrı yokmuş o yüzden bilemicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…