Ben evde kalıcam desem kıyametı koparır kendi de kalsa (kalmaz da)burnumdan getirir herhalde o denli ailesine düşkün.. etrafa bakıyorum insanlar karısıyla çocuğuyla geziyor tozuyor yada evlerinde mutlu mutlu geçiniyorlar .. böyle bir adamla neden evlendim diye düşünüyorum ama çocuk olduğu için de çıkmazdayım..
Ben evde kalıcam desem kıyametı koparır kendi de kalsa (kalmaz da)burnumdan getirir herhalde o denli ailesine düşkün.. etrafa bakıyorum insanlar karısıyla çocuğuyla geziyor tozuyor yada evlerinde mutlu mutlu geçiniyorlar .. böyle bir adamla neden evlendim diye düşünüyorum ama çocuk olduğu için de çıkmazdayım..
tabi ki öyle haklısınız sadece içimi dökmek istedimGitme
Esin gitsin kalsin
Baska ne diyebilirz ki?
o seninle kavga etmekren korkmuyosa sen neden korkuyosun ki hemde calısıyoun bide cocugunda var ben ananla tatil yapamam demek cok zor olmamalı bi kere bardagı sen kırıcaksın ki esinde sussun yani anlamadım gercekten her tatilde gidiyosan pesss sanaMerhaba..bazı erkekler neden evlendikleri zaman çekirdek aile olmanın bilincinde olamazlar da annelerinin dizinin dibinden ayrılmak istemezler..eşim de ben de öğretmenim ve 6 yıllık evliyiz.İnan'ın yaz tatillerinden ve 15 tatillerden nefret eder oldum. Ya ben tatilimi evde geçirmek istiyorum.. uzanmak, dinlenmek,istediğim zaman istediğim gibi davranmak istiyorum. Üstelik bir çocuğum var 5 yaşında ve evden çıkınca bütün düzen altüst oluyor..ben eve gidelim demesem belki 2 ayı burada geçirecek.. üstelik eşimin ailesini sevmiyorum hepsi yapmacık, çıkarcı, cimri ve bencil insanlar.. o kadar mutsuz ve sinirliyim ki.. bu sinirim ve mutsuzluğum hem yüzüme hem de eşime davranışlarıma yansıyor ondan da soğuyorum.. konuşmak bile gelmiyor içimden..burası yazlıkmış evde ne yapacakmışız kendi evimizde..yaşadığımız yer de Deniz yok ve şehir merkezi olmasa da şehir merkezine 1 saat mesafede..her ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olur mu isterse dağ başında olsun. Kendisi benim ailemde kalmıyor bize daha yakın yerde yaşadıkları için.. evli olmak istemediğin yerde istemediğin insanlarla birlikte olmak mı ????
Canim bu durumda saglam ni rest cekmekten baska sansin yok gibit
tabi ki öyle haklısınız sadece içimi dökmek istedim
o seninle kavga etmekren korkmuyosa sen neden korkuyosun ki hemde calısıyoun bide cocugunda var ben ananla tatil yapamam demek cok zor olmamalı bi kere bardagı sen kırıcaksın ki esinde sussun yani anlamadım gercekten her tatilde gidiyosan pesss sana
püffff sakamı bu sen nasıl sustun neyle tehtit etti seni de sindirdi allah askına sen orda tatil yapmıyosun ki hizmeticlik yapıyosun ayyy sok icinde okuyorum yaaa cevremde ögretmen cok kimse böle degil valla 2 gun gider gelir cocuk cok isterse kalır 1 hafta daha sacmalık sen cok yuz vermissin ama eger susarsan daha da cok üstüne biner esin bence bu bir ilk olsun bu sene gitmicem de tatile cıkmadını zmı yap bi plan gelmezsen sen bilirsin faceden takip et beni de arada kaybetme korkusu yasatıcaksın esineBen evde kalıcam desem kıyametı koparır kendi de kalsa (kalmaz da)burnumdan getirir herhalde o denli ailesine düşkün.. etrafa bakıyorum insanlar karısıyla çocuğuyla geziyor tozuyor yada evlerinde mutlu mutlu geçiniyorlar .. böyle bir adamla neden evlendim diye düşünüyorum ama çocuk olduğu için de çıkmazdayım..
Aynı durumdayız. Üstelik fazlam var.Merhaba..bazı erkekler neden evlendikleri zaman çekirdek aile olmanın bilincinde olamazlar da annelerinin dizinin dibinden ayrılmak istemezler..eşim de ben de öğretmenim ve 6 yıllık evliyiz.İnan'ın yaz tatillerinden ve 15 tatillerden nefret eder oldum. Ya ben tatilimi evde geçirmek istiyorum.. uzanmak, dinlenmek,istediğim zaman istediğim gibi davranmak istiyorum. Üstelik bir çocuğum var 5 yaşında ve evden çıkınca bütün düzen altüst oluyor..ben eve gidelim demesem belki 2 ayı burada geçirecek.. üstelik eşimin ailesini sevmiyorum hepsi yapmacık, çıkarcı, cimri ve bencil insanlar.. o kadar mutsuz ve sinirliyim ki.. bu sinirim ve mutsuzluğum hem yüzüme hem de eşime davranışlarıma yansıyor ondan da soğuyorum.. konuşmak bile gelmiyor içimden..burası yazlıkmış evde ne yapacakmışız kendi evimizde..yaşadığımız yer de Deniz yok ve şehir merkezi olmasa da şehir merkezine 1 saat mesafede..her ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olur mu isterse dağ başında olsun. Kendisi benim ailemde kalmıyor bize daha yakın yerde yaşadıkları için.. evli olmak istemediğin yerde istemediğin insanlarla birlikte olmak mı ????
Ben de öğretmenim, bugün tatil başladı, hiç bir kuvvet beni evimden çıkaramaz. Öğretmenlerin bütün yıl psikolojik ve bedensel anlamda yorulduğunu sadece öğretmenler anlar. Ve size gerçekten şaşırdım, nasıl kabul edebiliyorsunuz? Kaynanam da bana şimdiden laf söylüyor bütün torunlarım yazın burada olur, sen de doğut seninki de öyşe olacak diye. Ben de onun annesi evde olacak, yaz okulları var, ne kadar saçma 2 ayını bomboş geçirmesi dedim. Valla size saygı da duydum, ama daha çok şaşkınım nasıl izin verdiğinize. Çok özlüyorsa eşiniz gitsin, çocuğu kursa yazıdırın, teniz, yüzme, gitar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?