Merhaba Hanımlar.Cekişmeli boşanma kararım çıktı.Eski eşim nafakayı fazladan ödüyor.Bu iki ay böyle yaptı.Avukatima sordum.Avukati da kendisinin bana jest yaptığını söylemiş.Avukatim da istinafa vermezse bu bizim için güzel bir jest olur dediSizce ne yapmaya çalışıyor?Bu arada çocuk yok.
Çocuk olmayinca nafaka neden ödenmesin ki?Cocuk yoksa esiniz ne diye size nafaka odeyip hem de fazla fazla odeyip jest yapiyor ki?
Çocuk olmayinca nafaka neden ödenmesin ki?
Çocuk olmayinca nafaka neden ödenmesin ki?
Bilmem neden odensin ki? Siz biliyorsunuz sanki beni de aydinlatirsaniz sevinirim.
Ben de bilmediğim için sordum,veriliyor diye biliyorum çünkü. Normalde haklısınız ancak şu durumlar hariç.Kizi alip hayalleri ile oynayıp, aldatıp,siddet uygulayıp, escinsel çıkıp vs ,Türkiye gibi bir ülkede, dul damgası yemesine sebep oluyorsa dibine kadar o nafakayi ödemeli. Burda neler neler okuyoruz ,ancak tam tersi Şeyma Subaşı tarzi örneklerde var ,o ayri meseleNeden ödensin ki ? Evlilik; sonunda emekli aylığı bağlanan bir kurum mu ?
evlilikleri boyunca kadının maddi ve manevi olarak görmüş olduğu zararlara istinaden ödeniyor olabilir mi? kadının geri kalan hayatını kolaylaştırmak için ödeniyor olabilir mi?Bilmem neden odensin ki? Siz biliyorsunuz sanki beni de aydinlatirsaniz sevinirim.
Ben de bilmediğim için sordum,veriliyor diye biliyorum çünkü. Normalde haklısınız ancak şu durumlar hariç.Kizi alip hayalleri ile oynayıp, aldatıp,siddet uygulayıp, escinsel çıkıp vs ,Türkiye gibi bir ülkede, dul damgası yemesine sebep oluyorsa dibine kadar o nafakayi ödemeli. Burda neler neler okuyoruz ,ancak tam tersi Şeyma Subaşı tarzi örneklerde var ,o ayri mesele
evlilikleri boyunca kadının maddi ve manevi olarak görmüş olduğu zararlara istinaden ödeniyor olabilir mi? kadının geri kalan hayatını kolaylaştırmak için ödeniyor olabilir mi?
Niye boşanıosunuzMerhaba Hanımlar.Cekişmeli boşanma kararım çıktı.Eski eşim nafakayı fazladan ödüyor.Bu iki ay böyle yaptı.Avukatima sordum.Avukati da kendisinin bana jest yaptığını söylemiş.Avukatim da istinafa vermezse bu bizim için güzel bir jest olur dediSizce ne yapmaya çalışıyor?Bu arada çocuk yok.
Toplumsal bir gerçeklik maalesef, bence dul değil zaten,ama yaşadığımız toplumun evlenip ayrılan kadına ödettiği bedelleri kimse görmezden gelemez.Eger bu evlilikte kurban olmuş bir kadın var ise erkeğin canı cehenneme.Ancak anlaşamazsin, yurumez ,insan gibi oturur anlaşırsın ,ömür boyu birinin boynuna urgan olmazsın o ayri mevzuBöyle bir durumda da, tek seferde ödenecek maddi ve manevi tazminat talebi nafaka talebinden daha mantıklı.
Dul damgası diye bir damgada yok bu arada; Tdk'nın sözlükte yaptığı işgüzarlık o.
Eşi vefat eden kadına ve erkeğe "dul" denir. Boşanan insanlar bekardır.
kusura bakmayın ama çok cahilce konuşuyorsunuz. nafaka her şeyden önce illa ki erkekten kadına ödenecek diye bir kaide yoktur. erkeklere de nafaka bağlandığı durumlar vardır. emsallerini internette bulabilirsiniz.Gormus oldugu zarar neymis? Siz bu zarari nerede okudunuz? Zarardan dolayi bosanirken aldigi nafakayi sormadim aylik odenen nafakayi sordum. Bundan sonra calisamaz raporu mu almis? Madem bundan sonraki hayati kolaylastirmak icin bizler erkeklerden nafaka alabiliyorsak erkekler de bizden nafaka talep etsin o zaman olasi bosanma durumlarinda. Aylik adamlari maasa baglayalim madem. Iyiymis ya bir gun bosanirsam aklimda olsun bari. Kendimi maasa baglatirim oh hayat bana guzel derim.
kusura bakmayın ama çok cahilce konuşuyorsunuz. nafaka her şeyden önce illa ki erkekten kadına ödenecek diye bir kaide yoktur. erkeklere de nafaka bağlandığı durumlar vardır. emsallerini internette bulabilirsiniz.
ayrıca kadına neden nafaka bağlandığını anlatacaktım ama attığım taş, ürküttüğüm kuşa a değmeyecek
Gormus oldugu zarar neymis? Siz bu zarari nerede okudunuz? Zarardan dolayi bosanirken aldigi nafakayi sormadim aylik odenen nafakayi sordum. Bundan sonra calisamaz raporu mu almis? Madem bundan sonraki hayati kolaylastirmak icin bizler erkeklerden nafaka alabiliyorsak erkekler de bizden nafaka talep etsin o zaman olasi bosanma durumlarinda. Aylik adamlari maasa baglayalim madem. Iyiymis ya bir gun bosanirsam aklimda olsun bari. Kendimi maasa baglatirim oh hayat bana guzel derim.
Toplumsal bir gerçeklik maalesef, bence dul değil zaten,ama yaşadığımız toplumun evlenip ayrılan kadına ödettiği bedelleri kimse görmezden gelemez.Eger bu evlilikte kurban olmuş bir kadın var ise erkeğin canı cehenneme.Ancak anlaşamazsin, yurumez ,insan gibi oturur anlaşırsın ,ömür boyu birinin boynuna urgan olmazsın o ayri mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?