Çekişmeli boşanma ve narsist

Erkeğin de nafaka hakkı var zaten. Genel uygulamada çok fazla rastlanmadığı ve duyulmadığı için, yokmuş gibi davranılıyor.

Evet ben de erkeklere baglanan durumlar var diye biliyorum. Konu sahibi cok ciddi durumlar yasamissa elbette ki bu zararin bir karsiligi olmali ona bir itirazim yok. Konu basligi narsist ve cocuk yok deyince ben de konu sahibine nedenini sordum. Siradan bir bosanmada nafaka istemek cok normal gelmiyor bana ki konu sahibi de once istemedigini yazdi, sonra elbette ki bir bedeli olmali yazdi.

Süreç uzadıkça hak kaybı yaşıyorum.Suan özel ders veriyorum evde ama yeterli değil.Nafaka da öyle çok bi miktar değil.Sureci uzatan taraf ve haksız olan taraf o.

size göre sıradan olmayan boşanma nedir? yani biz medeni hukuku neye göre düzenlemeliyiz?

Sarılmıyorum ,kabul de etmiyorum ,ancak bu bahsettiğim haksızlığı yaşayan kadınların hayatını bir nebze rahatlatma fikri.Yoksa asla ve asla böyle bir düşüncem yok

Karşımdaki adam mağdur değil.Bir eli yağda bir eli balda.
Haksiz olup,aldatıp iftira atan erkeğe bedel ödetmeye çalışan zehirli bır kadın değilim.Hakimler zaten her şeyin farkında oluyor.

Hayatınıza birini alsaydınız ödemesin bir zahmet mi diyecektiniz?
Ne saçma bir argüman.

Gercekten zor durumda olan kadinlarda var, bu işi inada bindirip zorlayan kadinlarda var. Aslinda tamamen mantikla bakarsak omur boyu nafaka cok gereksiz ve sacma buna katılıyorum. Sanirim magduriyeti olcemiyorlar. Toplumda hala dul, bosanmis etiketi yapan, buna gore işe alan, hatta buna gore selam veren insanlar var.Babam vefat ettigi icin annemin yasadiklarina bizzat sahit oldum. Kendi ailesi bile sirtini çevirdi, aldigi 3 kurus yetim ayligi icin babamin parasini yiyor diye soyleniyor kardesleri. Bunlar benim gördüklerim.
Ben ise tüm nafakayi kizima baglattim. Egitim hayati bitince kesilecek. Kizimin giderleri haricinde ekstra paraya ihtiyacim yok, toplumsal baskinin olduğu bir yerde yasamiyorum. baska birisi daha zor durumda olabilir. Insanin gercekten ihtiyaci yoksa bosandigi adamin bir lirasini bile cebine koymamali bence ama bunu olcmek zor sanirim

Hayatınıza birini alsaydınız ödemesin bir zahmet mi diyecektiniz?
Ne saçma bir argüman.
Yaşayan benim.Size göre saçma olabilir.Cekişmeli boşanma hakkında bilgi sahibi olmadığınız çok belli.Uzun uzun izah edemem.Benim burda anlatmak istediğim şey narsistten kurtulmanın çok zor ve karmaşık bir süreç olduğuyla ilgiliydi.

Narsist derken psikiyatrist mi teşhis koydu?
Sizin soyadını taşırken kimseyle olmuyorum bir zahmet ödesin demeniz sanki soyadından kurtulunca birden başkası ödeyecekmiş zannı uyandırıyor.
Ya da süreç uzadıkça maddi kayba uğruyorum sadece özel ders veriyorum şu an demeniz de ne alaka dedirtiyor bana.
Kurtulma süreciniz zordur ona lafım hiç yok ama neden çalışamıyorsunuz kurtulmadan. Ya da birini tanıyamaz şu an ödesin tabii diyorsunuz oraları anlayamadım.
Adam da fazla fazla ödüyormuş zaten o anlamıştır belki olayın içinde olduğu için

Ben istemediğimi belirttim.İnanin bilmiyorum.Maddi manevi tazminat çok yüksek değil.Uzadı da uzadı süreç

Süreç uzadıkça hak kaybı yaşıyorum.Suan özel ders veriyorum evde ama yeterli değil.Nafaka da öyle çok bi miktar değil.Sureci uzatan taraf ve haksız olan taraf o.

Ilk verdiginiz cevapta bilmiyorsunuz ama son yazdiginiz mesajda nedenini biliyormussunuz demek ki. Bunu sormustum ama siz bilmediginizi soyleyip konu acip nedenini bize sormussunuz. Cevaplariniz konu ilerledikce degismis. Neyse hakkinizda hayirlisi olsun.

Süreç uzadıkça zaman kaybediyorum.Evet tekrar uygun birisi olursa boşandıktan sonra neden olmasin ?Epey de bir süre gecti.Belli başlı haklarım kaldı onun için mücadele ettim ve kazandım.Sonucu bekliyorum.Bu arada çalısmak isteyip istememek tercih meselesi ve bu benim bileceğim iş.Bosanma karar çıktığı için gorusebilirdim ama istemedim.Karar çıkınca biraz daha esnek davrananlar var ama hoş değil.
Bosandigim adam pintinin tekiydi bu arada.İşin espirili kısmı olani vurgulamak istemiştim.Fazla nafakayi da sadece akılda kalmak için kendisini üstün göstermek gibi bir gayesi olduğunu düşünüyorum.Beni ancak damdan düşenler anlar.Siz anlamazsınız.

Şu an var ya sorduğum soruların bir tane bile cevabı yok.
İsterseniz çalışın istemezseniz çalışmayın ben onu mu sordum.
Süreç uzadığı için hal kaybına uğradım çalışamıyorum sadece özel ders verebiliyorum şu an diye siz yazmışsınız illa o mesajınızı mı alıntılayım yazmışsınız işte.
Ben de neden süreç uzayınca çalışamıyorsunuz dedim.
Ya da birini tanıyamıyorsunuz diye ödesin diyorsunuz onu da anlamadım dedim ona da cevap yok.
Sanki tanısanız her şey mükemmel olacak.
Ama şu an siz ne bilirsiniz diye edebiyata girmişsiniz kusura bakmayın. Mantıklı cevap gelirse cevap veririm artık. Yoksa konu kapanmıştır umarım gönlünüzce olur eski “teşhisli narsist” kocanız hak ettiğini bulur umarım.
…….

Fazla nafakayi hukuki yollarla belirttim,onu kastettim.Karsi taraf da bunu teyit etti zaten.Nafaka miktarı çok düşük bu arada.

Fazla detaycısınız.
Yani hangi kadın zaman kaybetmek ister?Saçma sapan bir evlilik ve çocuk da yok.Empati kurabilirsiniz.
Amin.. Teşekkür ederim

Karşımdaki adam mağdur değil.Bir eli yağda bir eli balda.
Haksiz olup,aldatıp iftira atan erkeğe bedel ödetmeye çalışan zehirli bır kadın değilim.Hakimler zaten her şeyin farkında oluyor.
beni aldatan adaminda bir kurusunu almam buyuk sozume tovbe

beni aldatan adaminda bir kurusunu almam buyuk sozume tovbe
Eğer(psikolog ve psikiyatrist teşhisine göre ) narsistte bu kişi sonuna kadar hakkımı alirim.Normal duyguları olan insan olsa bir hataya düşse, diyelim beni aldatsa zten kendi bir an önce boşanmayı kabul eder, süreci uzatmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…