Çekismeli Boşanma

Temiz edilme zamanları var kapıt sonda yazar karara bilmem kaç güne karşı temiz edilebiliyr hemen kapanöaz dava avk görüşmnz lazım
Tam anlamadim ama simdi avukat tuttuk avukatta ayni gerekce ile acamayiz karsi taraf acar dedi karsi tarafda her seyi inkar edip ben magdurum bi suru borcum var ortada bir sey yok bosanmak istiyo diye dava acmis

Mesaj var darp raporu var mahkeme nasıl reddedilir? Garip geldi.

Enişte neye dayanarak tazminat davası açmış? Gerekçesi neymiş? Boşanma davası açmamış mi?
Avukat tutmamistik karsi taraf tutmus ve her seyi reddettiler. Biz sadece dilekce verdik dilekcede kanitlarinda yazilmasi lazimmis şu şu kanitim var diye mahkeme darp raporuna falan bakmadi dilekcede oyle bi sey yazmamissiniz diyip kapatti. Adam ikna etmeye calisti mahkemeden sonra mesajlar atti ikna olmayinxa da yine her seyi yalanlayip ben magdurum bir suru borc basima cikardi evlilikten dolayi ve ev islerini yapmiyo diye yalanlar atip bosanma dava ve tazminat acmis

Bir hocamın lafı var çok severim lütfen art niyetli olarak yazdığımı düşünmeyin ama, evlenirken kuaföre bin düğün salonuna 10 bin, gelinliğe 5 bin veren adam boşanmaya gelince 3 bin avukata veremez. Adalet nerde diye ona buna yakınır der. Ne doğru.

Art niyetli demedim size ama bu tarz durumlarda gerçekten bir avukat olması lazım. Ben çok şaşırıyorum böyle ciddi konularda biz yapabiliriz diyen insanlara.

Bence direk iyi bir avukatı temyiz süresi geçmeden bulun.

Tamam.bu sefer siz avukat tutun. Delilleri ekleyin. Hakim bosar. Tazminat vs çıkacağını sanmam.

Merhaba konuyu şimdi görüyorum. Bende çekişmeli boşanma sürecindeyim. Evi terkettiğimde karşı taraf evi terkettiğim için dava açtı, bende karşı dava açmış tazminat istemiştim, Allahtan kavga ettiğimiz son gün onun bana ettiği hakaretleri ve yaptığı olumsuz şeylerin (başka kızlara yazma, dolandırma) gibi şeylerin kanıtı aldım. Ben tazminat istediğim için oda benim onu kandırdığımı idda ederek bana tazminat davası açmış. Üç ayrı davayla uğraşıyorum şuanda, henüz ön inceleme duruşması yapıldı ve ben gitmemiştim, birdahaki duruşmaya gideceğim. Ablanın kesinlikle birkaç delil, yazışma, ses kaydı, yada ona kötü davrandığını söyleyen bir tanık olması gerekiyor. İlla gözle görmüş olması değilde ablanın kavga ederken seni araması, seninde eşinin ona söylediği hakaretleri telefondan duymuş olman da tanıklığı içerir. Ayreten internette paylaştığı her gönderiyi, clup olur (benimki çok yapıyormuş duyuyorum) eglence mekanları olur, bunlarında ekran görüntülerini alın ki psikolojisinin gayet iyi olduğunu hovardalık yaptığını hakime gösterebilin. Siz elinizden geleni yapın, olay tamamen hakimin vicdanına ve hangi tarafa inanmasıyla bitiyor. İnşallah benim psikopatta bir an önce yakamı bırakır, bizimki de bir garip hem boşanma davasını açıyor hem boşanmak istemiyorum diyor kafası temiz kullanılmamış.

Insallah ikimizda kazasiz belasiz atlatiriz.

Mesajlar var yeterli olur mu bilmiyorum bi daha yapmicam etmicem diye

Mesajlar delil değildir ancak hmk’ya göre delil başlangıcı sayılır ve işinize yarar tabiki. İyi bir avukat bulun davayı zaten kazanacaksınız sonra sizi böle şeylerle meşgul ettiği için siz manevi tazminat davası açın görsün gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…