Merhaba konuyu şimdi görüyorum. Bende çekişmeli boşanma sürecindeyim. Evi terkettiğimde karşı taraf evi terkettiğim için dava açtı, bende karşı dava açmış tazminat istemiştim, Allahtan kavga ettiğimiz son gün onun bana ettiği hakaretleri ve yaptığı olumsuz şeylerin (başka kızlara yazma, dolandırma) gibi şeylerin kanıtı aldım. Ben tazminat istediğim için oda benim onu kandırdığımı idda ederek bana tazminat davası açmış. Üç ayrı davayla uğraşıyorum şuanda, henüz ön inceleme duruşması yapıldı ve ben gitmemiştim, birdahaki duruşmaya gideceğim. Ablanın kesinlikle birkaç delil, yazışma, ses kaydı, yada ona kötü davrandığını söyleyen bir tanık olması gerekiyor. İlla gözle görmüş olması değilde ablanın kavga ederken seni araması, seninde eşinin ona söylediği hakaretleri telefondan duymuş olman da tanıklığı içerir. Ayreten internette paylaştığı her gönderiyi, clup olur (benimki çok yapıyormuş duyuyorum) eglence mekanları olur, bunlarında ekran görüntülerini alın ki psikolojisinin gayet iyi olduğunu hovardalık yaptığını hakime gösterebilin. Siz elinizden geleni yapın, olay tamamen hakimin vicdanına ve hangi tarafa inanmasıyla bitiyor. İnşallah benim psikopatta bir an önce yakamı bırakır, bizimki de bir garip hem boşanma davasını açıyor hem boşanmak istemiyorum diyor kafası temiz kullanılmamış.