- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Darp raporu var ama pek ışe yaramadi delil yetersizliginden makeme reddedildiDarp raporu hiç almamış mı ?
Bir de çocuk var mı ?
Eğer çok yıpratıcı bir süreç olacaksa ben istemezdim çekişmeli boşanmak.
Allah kahretsin o pisliği.
Mesajlar var yeterli olur mu bilmiyorum bi daha yapmicam etmicem diyeYok mu hic delili ablanin ? Mesaj ya da olanlari duyan goren bir komsu ?
Mesajlar tabiki işe yarar, ablaniz mesajlarla itiraf ettirmeye çalışsınMesajlar var yeterli olur mu bilmiyorum bi daha yapmicam etmicem diye
Sizin adınıza çok sevindim benimde şuan davam devam ediyor size özel mesaj atacaktım bir şeyler danışmak için ama atamadımCanım geçmiş olsun ablana destek olman çok güzel durum varsa avk tutun yoksa adliye den baro dan avukat talep edin ücretsiz ama bunun şartlar var Durumu olmayacak gbi neyse benm altın herşey erkek taraf daydı bnm şahit yokdu onlar bizde değil altın dediler inkar ettiler ama bn kazandım bunları hakim düşünsün siz avk görüşün ama iyi avk olsun
Basta ikna etmeye calisti o mesajlar duruyor bi daha yapmicam diyerek ikna olmayinca kendini temize cekmeye calisip tazminat acmis ve isinden dolayi temize cikmaya calisiyorMesajlar tabiki işe yarar, ablaniz mesajlarla itiraf ettirmeye çalışsın
Basta ikna etmeye calisti o mesajlar duruyor bi daha yapmicam diyerek ikna olmayinca kendini temize cekmeye calisip tazminat acmis ve isinden dolayi temize cikmaya calisiyor
Biz basta acemilik tutmadik avukatsizda olur diye dusunduk dava actik karsi taraf avukat tutup herseyi inkar etti. Ve seviyorum karimi bosanmak istemiyorum dedi. Biz sadece dilekce verdik delilde yazilmasi lazimmis dilekcede belirtmedik bilmiyoduk mahkemede de delil yetersizligi diye reddedildiCanım geçmiş olsun ablana destek olman çok güzel durum varsa avk tutun yoksa adliye den baro dan avukat talep edin ücretsiz ama bunun şartlar var Durumu olmayacak gbi neyse benm altın herşey erkek taraf daydı bnm şahit yokdu onlar bizde değil altın dediler inkar ettiler ama bn kazandım bunları hakim düşünsün siz avk görüşün ama iyi avk olsun
Biz basta acemilik tutmadik avukatsizda olur diye dusunduk dava actik karsi taraf avukat tutup herseyi inkar etti. Ve seviyorum karimi bosanmak istemiyorum dedi. Biz sadece dilekce verdik delilde yazilmasi lazimmis dilekcede belirtmedik bilmiyoduk mahkemede de delil yetersizligi diye reddedildi
[/QUOT
Avukat tutmadik avukatsizda olur dedik dilekcede sadece olanlari anlattik ve bosanmak istedigini yazdi. Delillerde yazilmasi gerekiyormus mahkeme sadece dilekceye bakti ve reddettiDarp raporu varmış ablanızın neye nazaran mahkeme reddetti bu çok önemli
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?