- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Nebaktincanim
3-4 yıl süreceğini nerden çıkardınız ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avukatım söyledi en son,mahkemede biz özgürlükden yanayız anlaşsınlar diye ama kabul etmediler. Sebebini bilmiyorum En güzeli olsun sizin hakkınızda uğraşacak gücünüz yoksa boşverin, benimki karmakarışık ben anlamıyorum ki anlatayım.neden kabul etmedi karsı taraf
Avukatınız varmış ,siz hiçbir şekilde muhatap olmayın.Tanıkların dinleneceği duruşma haricinde duruşmalara gitmeyin.Tanıklar dinlenmiş ,deliller toplanmışsa karara çıkması yakındır.
Yaptıkları yanına kar kalsın diyorsanız ve bak dediklerimizin hepsi doğruydu iffetsizdi bunu ispat edeceğimizi anladığı için anlaştı demelerini istemiyorsanız bırakın dava çekişmeli olarak devam etsin. Alabiliyorsanız psikolojik yardım alın.
avukatım söyledi en son,mahkemede biz özgürlükden yanayız anlaşsınlar diye ama kabul etmediler. Sebebini bilmiyorum En güzeli olsun sizin hakkınızda uğraşacak gücünüz yoksa boşverin, benimki karmakarışık ben anlamıyorum ki anlatayım.
bu yıl ikinci davada zaten 1 yıl dolmus oluyor3-4 yıl süreceğini nerden çıkardınız ki?
zaten calısıyorum yogunum onunla pek ilgisi yokKendinize çevre edinip kurslaRa gitseniz kafanız dağılsa farklı düşünürsünüz belki.
Annesinin gazı ile maddi durumum ondan iyi olduğu için tazminat ve avukatının da parasını almak istiyor içine oturmuştur onun avukata para vermek. Dava açmadan önce çok anlattım anlamadı simdi hicbir sey anlatmıyorum kafama da takmiyorum. Onsuz hayatım 10 numara 5 yildiz gidiyor. Bana uzak olsun aşık olsun birine de bir an önce kurtulayım diyorum kinlenmesi gereken ben iken o oldu.hiç anlamadım. özgürlükten yanayız diye kim dedi. cocuk mu var o yuzden mi kabul etmediler yada maddiyat mı
ugrsacak gücüm hiç yok
benimkide yapabilir bunu beklerimAnnesinin gazı ile maddi durumum ondan iyi olduğu için tazminat ve avukatının da parasını almak istiyor içine oturmuştur onun avukata para vermek. Dava açmadan önce çok anlattım anlamadı simdi hicbir sey anlatmıyorum kafama da takmiyorum. Onsuz hayatım 10 numara 5 yildiz gidiyor. Bana uzak olsun aşık olsun birine de bir an önce kurtulayım diyorum kinlenmesi gereken ben iken o oldu.
Madem neden bitmedi?? Nafaka mı talep ediyorsunuzneden anlamadım. Ben aldatıldığımı sundum o da aldatıldım dedi normal bi boşanma sebebi olarak
bende bu sebeple diyorum adam çamurlaştı ise onunla nasıl anlaşacaksın sen kendin anlaşmalı yapamazsın beraber imza vereceksiniz ,çamurlaşan adam yanaşır mı?Evet camuru cok bulasacak bulasmaya basladı. Bitirmek istiyorum
bende bu sebeple diyorum adam çamurlaştı ise onunla nasıl anlaşacaksın sen kendin anlaşmalı yapamazsın beraber imza vereceksiniz ,çamurlaşan adam yanaşır mı?
eğer ki çok sağlam delilleriniz varsa bence bir mahkeme daha görün derim.biliyorum beraber imza vereceğimizi o dünden razı anlaşmalıya kaybedeceğini biliyor delillerim var darp raporum var