dertlerim bana güçlü olmayı dik durmayı en yakınında olsa insanlara yaralarını göstermemeyi öğrettiBenim esimden ayrildigimi ve üstüne suan issiz oldugumu bazilariniz biliyorsunuz.
ben sunu ögrendim diyebilirim,hayatta daha acik bakabilinmeli olaylara,cünkü her an hersey gelebiliyor basimiza ve insanin hayati 360 derece degisebiliyor.ve huzurun ne kadar güzel ve önemli oldugunu anladim,birde elindekinin kiymetini bilmek.
birde ögrendimki parasini tutumlu harcamali insan.
Benim esimden ayrildigimi ve üstüne suan issiz oldugumu bazilariniz biliyorsunuz.
ben sunu ögrendim diyebilirim,hayatta daha acik bakabilinmeli olaylara,cünkü her an hersey gelebiliyor basimiza ve insanin hayati 360 derece degisebiliyor.ve huzurun ne kadar güzel ve önemli oldugunu anladim,birde elindekinin kiymetini bilmek.
birde ögrendimki parasini tutumlu harcamali insan.
sizinkinin yanında pek dert sayılmaz sanırım ama nasıl etkilediğini açıklayayım yıllarca bana umut veren adam aşık olduğum adam gitti evlendi şöyle etkilendim ki hayatta hiçbir erkeğe yüzde yüz güvenemem güvenmiyorumda zaten
gerçekten hiçbişekilde tam olarak güvenmemek gerekiyr gerçekle yüzleşince insanı en çok yaralayan ben nasıl bu kadar güvenmişim oluyor
ama ne aci bir düsünce degilmi?hic tam güvenemeyecegini bilmek esim dedigin kisiye...
evet çok acı evlilik hayali olur dimi genelde genç kızlarda bende sadece evlilik korkusu var
evet o korku artik bendede var.cünkü evleniyorsun ne umutlarla ve ayriliyorsun esinin yaptigi hatalardan dolayi.
çektiğim dertler insan olma yolunda bana ders oldugunu bugün ne oldugum degil yarın ne olabilecegimi, yarın için büyük hayaller kurarak bugünümü zehir etmeyip elimdekileri kaybetmeden değerini anlamayı..tabi ki hayatta hedefler koymayı ama o hedeflere ulaşırken yürüdügün yolda çektigin sıkıntıların yasadıklarının degerini bilmeyi..ve en önemlisi de şu hayatta büyük konuşmamayı öğrendim
basimiza gelen seyler uzucu de olsa bizi biraz daha olgunlastiriyor...
benim yasim kucuktur ama beni ben yapan bir suru sey yasadim o yuzden hayata bakis acim diger genclerden farkli oldu hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?