• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cektıgınız dertler sızın hayatınızı,görüsünüzü nasıl etkıledı ?

İnsanlara olan inancımı yitirdim ..
Bu beni benden etti hayatta ..
Eskiden ne yaşanırsa yaşansın yeni doğmuş bebek gibi tertemiz kalmayı başarır insanları da temiz görür, inanırdım , severdim ..
Ama artık insanlara inanmıyorum , Kayboldum ..

bu çok huzursuz edici bir durum , yanlız bırakıyor insanı , kimsesiz bırakıyor ama öyle işte ..
İnancımı kaybettirenler utansın ..
her ne yaşarsan yaşa .. direnme gücünü kaybetme .. her acıdan sonra silkelen ve kaldığın yerden daha sağlam olarak kalk ve davam et hayata..

İnsanlara olan inancımı yitirdim ..
Bu beni benden etti hayatta ..
Eskiden ne yaşanırsa yaşansın yeni doğmuş bebek gibi tertemiz kalmayı başarır insanları da temiz görür, inanırdım , severdim ..
Ama artık insanlara inanmıyorum , Kayboldum ..

bu çok huzursuz edici bir durum , yanlız bırakıyor insanı , kimsesiz bırakıyor ama öyle işte ..
İnancımı kaybettirenler utansın ..

Hayat zor ve cok mücadele gerektiriyor.malesef kötü niyetli insanlar cok etrafta,ama ben ben kalmak istiyorum,kötülük gördügüm icin kötülük yapamam,Allaha siginip beterinden sakinsin diye dua etmek daha hayirli...Arkadaslar benim icin bile zor geliyor hep böyle düsünmek ama etrafa bir bakalim,beterin beterini görüyoruz.cocuklar ölüyor,insanlar ne zor durumda ve ailesi yok.Ben HUZUR diyorum.

aşık olmanın aile olmaya yetmediğini öğrendim.
TEK BAŞINA AŞK YETMİYORMUŞ EVLİLİKTE MANTIK VE YAŞAM TARZINIZ DA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ..
kimseye güvenmemeyi, her söylenene inanmamayı ve boş sözlere aldanıp kanmamayı öğrendim..
önce kendini düşünmen gerekiyor bu hayatta..
sen verdikçe başkalarının hep daha fazla istediğini, yetinmediklerini..

bana bir şey öğretmedi şuan.sadece sinir sahibi oldum e öfkemi kontrol edemiyorum.sanırım ilerde daha güçlü olmayı öğreneceğim.beynimi kemirip duran şeyler var.sinirden başımın ağrısına dur diyemiyorum.sadece annemi ve babamı gençlik zamanlarımda çok zmüşlüğm var şimdi onların kıymetini o zmnlar bana ne demek istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.şimdi onlar bnm için dünyanın vazgeçilmez 2 insanı

Son düzenleme:
bana bir şey öğretmedi şuan.sadece sinir sahibi oldum e öfkemi kontrol edemiyorum.sanırım ilerde daha güçlü olmayı öğreneceğim.beynimi kemirip duran şeyler var.sinirden başımın ağrısına dur diyemiyorum.sadece annemi ve babamı gençlik zamanlarımda çok zmüşlüğm var şimdi onların kıymetini o zmnlar bana ne demek istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.şimdi onlar bnm için dünyanın vazgeçilmez 2 insanı

paylastinmi sorununu burada yoksa istermisin anlatmayi?
pylastikca belki iyi gelir sana.:71:

bundan sonra her yuzume gulene ınanmamayı öğrendım 2 yıllık evlılık hayatımda ne kadar yanlıs secım yaptıgımı gordum.bır daha dunyaya gelsem aynı adamla ve tabıkı boyle aılesı olan ınsanla asla ewlenmem..ASIL HAYAT ELE KARISINCAYMIS..gercekten böyle..ben cocuk saflıgıyla yaklastım herkese ama hep yanılan ben oldum..şimdi derseniz gelecekten umutsuzum..tek dileğim en kısa zamanda hayırlısı neyse o olsun..baska bişey demıyorm büyük konusmaktan korkuyorm..neşeli ben gitti karamsar ben geldı..kısacası bu ewlılık bana yaramadı hayatımı alt üst ettii..

bundan sonra her yuzume gulene ınanmamayı öğrendım 2 yıllık evlılık hayatımda ne kadar yanlıs secım yaptıgımı gordum.bır daha dunyaya gelsem aynı adamla ve tabıkı boyle aılesı olan ınsanla asla ewlenmem..ASIL HAYAT ELE KARISINCAYMIS..gercekten böyle..ben cocuk saflıgıyla yaklastım herkese ama hep yanılan ben oldum..şimdi derseniz gelecekten umutsuzum..tek dileğim en kısa zamanda hayırlısı neyse o olsun..baska bişey demıyorm büyük konusmaktan korkuyorm..neşeli ben gitti karamsar ben geldı..kısacası bu ewlılık bana yaramadı hayatımı alt üst ettii..

Canim benim,ayni durumdayiz desene...gercekten benim gibi düsünüyorsun ama güclü olalim.
iyiki böyle bir sayfa var.ah be güzelim bak yalniz degilsin,bende cekiyorum suan...erkege pek bisey olmuyor be canim.:50:

Canim benim,ayni durumdayiz desene...gercekten benim gibi düsünüyorsun ama güclü olalim.
iyiki böyle bir sayfa var.ah be güzelim bak yalniz degilsin,bende cekiyorum suan...erkege pek bisey olmuyor be canim.:50:

keske hep cocuk kalsaydım dıorm cogu zamn..senn ıcınde cok uzuldum cnm gucluyum desmde bı yanım hep yıkık :(:59:magdurum cok magdurum :)

yazmayı unuttum sen ne cekıosun canım

ben 7 aylik evliyken kocamin kumar aliskanligini ögrendim,evlilikten önce bir bucuk yil beraberdik ama anlamadim iste.
ögrendimde bir sans verdim ama o eski yalanlarindan dolayi bir iki kere daha yalan söyledi ve bende ailemin yanina geldim,geldigim gün esime dedim sende gelip aileme kendin anlatacan,ondan sonrada üc aydan fazla oldu evi terk edeli,bir kere geldi...ve arayip sormuyor.birde annesi sorundu,ya kadin arkamdan aileme konusuyordu,bizimkilerde bana ilk zamanlarda hic bisey söylemiyordu,bizim huzurumuz kacmasin diye,ama annesi susmak bilmeyen bir kadin.simdide diyorki,ben iki kere geldim ayagina simdi sen caba sarf et.
cok komik,ailesi hic gelmedi.neymis efendim benim annemler geldigim gün ailem annesinin konusmalarinida konu etti ve dedi niye yalanlar söylüyor.sorun buymus güya,yani bize gelirlerse ailem yine suclamalar yapabilirmis.ama aileme arkamdan konusup sonrada inkar eden o kadin ve ailem dediki niye böyle yapip bu kadin aranizi kötü yapiyor.

ben 7 aylik evliyken kocamin kumar aliskanligini ögrendim,evlilikten önce bir bucuk yil beraberdik ama anlamadim iste.
ögrendimde bir sans verdim ama o eski yalanlarindan dolayi bir iki kere daha yalan söyledi ve bende ailemin yanina geldim,geldigim gün esime dedim sende gelip aileme kendin anlatacan,ondan sonrada üc aydan fazla oldu evi terk edeli,bir kere geldi...ve arayip sormuyor.birde annesi sorundu,ya kadin arkamdan aileme konusuyordu,bizimkilerde bana ilk zamanlarda hic bisey söylemiyordu,bizim huzurumuz kacmasin diye,ama annesi susmak bilmeyen bir kadin.simdide diyorki,ben iki kere geldim ayagina simdi sen caba sarf et.
cok komik,ailesi hic gelmedi.neymis efendim benim annemler geldigim gün ailem annesinin konusmalarinida konu etti ve dedi niye yalanlar söylüyor.sorun buymus güya,yani bize gelirlerse ailem yine suclamalar yapabilirmis.ama aileme arkamdan konusup sonrada inkar eden o kadin ve ailem dediki niye böyle yapip bu kadin aranizi kötü yapiyor.

offf cnm senı cok ıyı anlıyorm allhım guc kuvvet versn ınsss :(

Hayat beni nasil mi degistirdi....kimseye annem babam haric guvenmeden yasamam gerektigini...toplumun insanlarin ne kadar acimasiz olabilecegini...erkeklerin defalarca pisman olup defalarca seni kirabilecek kadar bencil oldugunu ve malesef bu erkekleride bir ANNE babanin yetistirdigini...sevgili kalip hic evlenmemek gerektigini...cevrenin baskisina aldirmamak gerektigini...ayni cevrenin evliliginde yasadigin kabullenemeyecegin durumlardada nasil karsina gecip yuzsuzce tatsizligi uzatma diyecegini...sevgili olmayi uzatma , evliligini koru ,esine yardim et , onu affet:))ve sunu anladimki bu toplumda insan ustu denebilecek butun dertlere gogus gerecek varlik kadinlar ama guclu olan erkekler:)))daha cok sey ogrendim ama bu kadar olumsuzlugu ben dahil kimsenin duymak istemediginide ogrendim...duymayan gormeyen kadinlarin ne kadar mutlu oldugunuda ogrendim:)))

Fakat bunlari sadece ogrendim...uygulama konusu cokkk zayif:)))cunku hala duymak gormek ve guvenmek icin ugrasiyorum:)))

öğrendim ki
Allah kimseye çekemeyeceği dert vermez..
ve her derdin arkasından bir mutluluk gelir ve bir ders alırız.
malesef sıkıntı anındayken derdimizi düşünmekten olumlu yanlarınız göremiyoruz ama
her sıkıntı hayat tecrübesi oluyor bize
ve yaşlanmıyoruz
sadece yaş alıyoruz..
biraz genel oldu ama böyle düşünüyorum.

kizlar erkekler gercekten hep güven olmuyor,yani bir sans meseleside galiba,cünkü insan diyorlar ya bazen yillarca taniyamiyor kocasini.

yaşadıklarım bana tepkisizliği öğretti şimdilik ama yaşadıkça daha kimbilir neler öğretecek.eskiden daha fevri ya da daha mızmızdım artık sabretmeyi basarabiliyorum sanırım

İnsanın yaşadıkça görüşlerinin de değiştiğini gördüm.Önceden şaşırdığın şeylere artık olabilir dünyada herşeyi görebilir insan diye yaklaşıyorsun.

Ya ögrenmesine ögreniyoruz ama ne zorluklar cekiyoruz bu sürecte,hele birde hasasliga yatkinsak..ya aklima geldi,gerci hic bakmadim ama erkekler kulübüde var midir:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X