• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cektirdigi krediyi odemiyor

Borcu verdiğiniz kişi kim?eski eşiniz mi yoksa sevgiliniz mi?diğer konuda yeni boşandım eski sevgilim affetmemi istiyor hangi kişi bu borç verdigini

Emin olun konu sahibi bir çoğu kadından daha akıllı ve kurnazdır.

Narsist birinin eline düşmüş, narsistler çok iyi mağdur edebiyatı yapıyorlar love bombing, gaslighting, ghosting aşamalarını birebir uyguluyorlar.

E üstüne bir de hem ailenin hem toplumun ‘evlensene evlenmiyor musun?’ baskısı da olunca çok zor narsiste itaat etmemek.

O yüzden kendi durumunuza göre değil adeta sazan sarmalı gibi ağa düşen konu sahibinin durumuna göre empati yapmanızı öneririm.
Bu kadar kadın dolandırılıyorsa hırsızında suç var
Aynen katılıyorum bazen insan ciddi anlamda beyin tutulmasi yasiyor bi bakmissinki içindesin disardan bakınca nasil yaparsin diyorsun ama oluyor. Artik ders cikarip ödeyip yoluna devam edecek

Şu kocama bile çekmem kredi diyenler abartmasa mı acaba ya :D
O kadar güvenmiyorsan aynı yastığa baş koymak niye yani?
Bana daha uygun faiz falan önerirse ben çekerim açıkçası. Gerçekçi olmak lazım.
Ha o kadar güvenmediğiniz adamlarla evli olmanın alemi yok.

Konuya gelince de, bence eş dost kuzen vs mesaj atarak kişi rezil edilebilir. İlamsız icra takibi falan başlatılabilir mi araştırmak lazım...

Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
ben eşime kredi çekmedim hemde benim 2 katım maaş alan adama siz neye güvenip kredi çekiyosunuz kardeşim iyi niyetlisin belki ama çok kazık yersin bu kafayla lütfen kimseye kefil olma kredi çekme hayatını söndürürler

cevap verseniz
ne kadar kredi çektiniz

ve maalesef ödemez
ailesiyle iletişime geçemez misiniz?

alamazsın gitti o para
bi soğuk su iç üstüne, bi daha da böyle bir oyuna gelme
bi telefon numarası değişimi
bi adres değişimi gayet yeterli ortadan kaybolmak için
velev ki bi şekilde buldun kendisini diyelim ki
ne yapacaksın canını mı alacaksın?
hiçbir şey yapamazsın
benim arkadaşım başka bir arkadaşına kefil olmuştu
hem de arkadaş yani sevgili de değil
evli, çocuklu bi arkadaşa kefil oldu 50 bin lira için
borç sahibi ödeyemeyince arkadaşımdan istendi
o da rezil olmamak için ödemiş ama bu olaydan sonra çok sarsıldı
işleri çok kötüye gitti
arkadaşından istedi birkaç kez ama o da hiç durumum yok, iş bulamıyorum vs diyerek geçiştirmiş
en son konuştuğumuzda canını alacak halim yok ya, ne yapayım demişti

Buna siz nasıl emin oldunuz ki biz de olalım? 😀
Yani bu dolandırma olaylari sadece saflara olmuyor evet ama çokta uyanık işi değil böylesi.🙄

Millet evlen evlen dedi diye bütün bombing seylerine gelmek zorunda değil insan.😀

Biraz salak mısın Cemile’ye getirmişler de ondan dedim :)

Eşim için çektiğim kredinin bu ay 6.taksidini ödedim🤔😀
Neden eşe bile çekilmiyormuş hiç anlamadım.
Siz de eğer yakınlarından birini vs tanıyorsanız ona söyleyin belki çevreye kötü görünmemek için öder.

Eşim için çektiğim kredinin bu ay 6.taksidini ödedim🤔😀
Neden eşe bile çekilmiyormuş hiç anlamadım.
Siz de eğer yakınlarından birini vs tanıyorsanız ona söyleyin belki çevreye kötü görünmemek için öder.

Benim iş yerindeki memur kızlar da eşleriyle kredi çekiyorlar ev araba alıyorlar 🤔 Bu eşi için bile kredi çekmeyenlere banka kredi vermiyor olmasın :)

Benim iş yerindeki memur kızlar da eşleriyle kredi çekiyorlar ev araba alıyorlar 🤔 Bu eşi için bile kredi çekmeyenlere banka kredi vermiyor olmasın :)
İstesem de çekemem demek istiyorlar olabilirler evet:)
Yalnız işyerindekiler yine ev, araba almış ortada bir mal var. Onu yaparlar yine

Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
Gerçekten bu zamanda bu ne cesaret? Yorumları okumadım ne kadar kredi çektiniz bilmiyorum ama yazılı bir belge yok sanmıyorum ödeyeceğini...

İnstadan bütün ailesine yazacaksın bütün akrabalarına rezil edeceksin
Sonra bu para muhabbetinin geçtiği konuşmaları ss alıyosun direk mahkemeye

10 yıllık eşimle ev kredisi çekerken ben kefil oldum diye imza atarken bir elim titredi siz nasıl daha yeni tanıdığınız adama kredi çekiyorsunuz bu nasıl bir deli cesaretidir

Back
X