- 25 Haziran 2016
- 7.506
- 13.342
- 248
- Konu Sahibi kalbim kirik
Borcu verdiğiniz kişi kim?eski eşiniz mi yoksa sevgiliniz mi?diğer konuda yeni boşandım eski sevgilim affetmemi istiyor hangi kişi bu borç verdigini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum bazen insan ciddi anlamda beyin tutulmasi yasiyor bi bakmissinki içindesin disardan bakınca nasil yaparsin diyorsun ama oluyor. Artik ders cikarip ödeyip yoluna devam edecekEmin olun konu sahibi bir çoğu kadından daha akıllı ve kurnazdır.
Narsist birinin eline düşmüş, narsistler çok iyi mağdur edebiyatı yapıyorlar love bombing, gaslighting, ghosting aşamalarını birebir uyguluyorlar.
E üstüne bir de hem ailenin hem toplumun ‘evlensene evlenmiyor musun?’ baskısı da olunca çok zor narsiste itaat etmemek.
O yüzden kendi durumunuza göre değil adeta sazan sarmalı gibi ağa düşen konu sahibinin durumuna göre empati yapmanızı öneririm.
Bu kadar kadın dolandırılıyorsa hırsızında suç var
Emin olun konu sahibi bir çoğu kadından daha akıllı ve kurnazdır.
ben eşime kredi çekmedim hemde benim 2 katım maaş alan adama siz neye güvenip kredi çekiyosunuz kardeşim iyi niyetlisin belki ama çok kazık yersin bu kafayla lütfen kimseye kefil olma kredi çekme hayatını söndürürlerBirisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
Buna siz nasıl emin oldunuz ki biz de olalım?
Yani bu dolandırma olaylari sadece saflara olmuyor evet ama çokta uyanık işi değil böylesi.
Millet evlen evlen dedi diye bütün bombing seylerine gelmek zorunda değil insan.![]()
Eşim için çektiğim kredinin bu ay 6.taksidini ödedim
Neden eşe bile çekilmiyormuş hiç anlamadım.
Siz de eğer yakınlarından birini vs tanıyorsanız ona söyleyin belki çevreye kötü görünmemek için öder.
İstesem de çekemem demek istiyorlar olabilirler evet:)Benim iş yerindeki memur kızlar da eşleriyle kredi çekiyorlar ev araba alıyorlarBu eşi için bile kredi çekmeyenlere banka kredi vermiyor olmasın :)
Gerçekten bu zamanda bu ne cesaret? Yorumları okumadım ne kadar kredi çektiniz bilmiyorum ama yazılı bir belge yok sanmıyorum ödeyeceğini...Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan