- Konu Sahibi kalbim kirik
Ödeyecek olsa sevgilisine kredi çektirmek. Bankalar salak çünkü keyfinden kredi vermiyor. Kredi çıkmayan adama kredi verilmez kural basit üstüne soğuk su için. Yüzde yüz ödeyecek insana bile yapmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin zor ne safsınız yaBirisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
Benim eşimin oğluma ve bana nasihatıdır bu 3 kuralASLA Yapmaman gereken
1.kural kefil olma
2.kural borç verme.
3.kural kredi çekme
Ne olursa olsun erkek kadından para istemez kadın vermemeliBirisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
Müge anlida bişi yapamaz en fazla rezaleti büyütüyor . Hiçbir borç sözleşmesi yok borç ibaresi yok yapılabilecek hicbirsey yok. Meblag büyükse belki uğraşmaya değer ama 100 bine dek olan borclarda geçmiş olsun kimse uğraşmaz vermeseydin keriz gibi der . Müge anliya giderse rencide olduğu ile kalır . Bu arada müge anli hiç bu tarz olaylarda tahsilata zorlayabildi mi merakımdan soruyorum . Safiye ile Cüneyt vardı mesela noldu onlar ayGeçmiş olsun. Acaba parayı elden mi verdiniz? Bankadan attıysanız bir açıklama falan yazdınız mı? Bir avukata danışın bence, yani kanıt yoksa yapacak bir şeyiniz de yok. Yüksek bir meblağ ise gerçekten Müge Anlı'ya falan başvurmayı düşünebilirsiniz, çünkü adam başkalarını da böyle dolandırıyor olabilir. Ailesi ile görüşmeyi de bir düşünün isterseniz, gerçekten aile problemleri mi var size ayak mı yapmış anlamak için.
Üzerine bir bardak, soğuk su içmenizi öneririm.Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan
İcra'ya verin.Birisiyle sevgiliydik ailesi ile sıkıntısı vardi maddi olarak tek başına savaşmaya çalışıyordu kendisi kredi çekmişti daha önce kredi çekemiyordu diye benden rica etti ben çektim bi iş için trendyolda ortaklık için kredi taksitlerini ölüyordu şimdi ödemiyor hatta o yüzden çok kötü kavga ettik yollarımızı ayırdık maddi olarak sıkıştığıni ödeme yapamadığını söylüyor bugün odeyecem yarın odeyecem diyip duruyor ama ödemiyor 2 taksit oldu ödemeyeli ne yapabilirim kalan kredi tutarını ya da kredi taksitlerini nasıl alabilirim ondan