Cem Bey ile adim adim...

sevgili osnle ben embriyolar kaç hücreliydi kaçıncı gün transfer edildi kalanlar donduruldumu bide kaç tane transfer edildi......birde değerin baya yüksek bizim bir arkadaşımız cem beyde denemişti onun 12. gün 250 çıkmıştı değeri şu an 22 aylık ikizleri var ve çok tatlı bebekler biz bayılıyoruz onlara dilerim seninde sağlıklı ikizlerin olur canım.....sevgilerle.......

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süper bi haber bize umut oldun maşallah deger süper bizimde morfoloji sıfır inş bizde agustosda kazanıcaz sevgiler

Sevgili osnl,
co-culture tedavisimi yaptirdin?

Tedavi isimleri hakkında bilgim yok canım :utangac:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süper bi haber bize umut oldun maşallah deger süper bizimde morfoloji sıfır inş bizde agustosda kazanıcaz sevgiler

İnşallah kaydirigubbakcemile2

sevgili osnle ben embriyolar kaç hücreliydi kaçıncı gün transfer edildi kalanlar donduruldumu bide kaç tane transfer edildi......birde değerin baya yüksek bizim bir arkadaşımız cem beyde denemişti onun 12. gün 250 çıkmıştı değeri şu an 22 aylık ikizleri var ve çok tatlı bebekler biz bayılıyoruz onlara dilerim seninde sağlıklı ikizlerin olur canım.....sevgilerle.......

Kaç hucreli oldugunu bilmiyorum ama cok iyi kalıte degillerdi, dondurulacak biseyde kalmamıştı 4 mayısta toplandı 7 mayısta transfer oldu
Allah saglikli sihhatli aklı basında eli ayagı düzgün evlat nasip etsinde tek olsun çift olsun farketmez...

canım çokkkk tebrikler çok sevindik nazarlardan koru Allahım bu iyi kalpli kardeşimizi bizimle dakika dakika paylaştı Alah razı olsun. öpüyorum seni ve yumoşlarını canım kardeşim

Bende sizleri çook öpüyorum.... kaydirigubbakcemile3

rabbim dileyen herkese nasip etsin ins hadikizim dogur bebisleride sevelim

AMİN

tebrikler tebrikler ay çok güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin çok sevindim canım......dilerim sağlıkla kucaklamakta nasip olur.sevgilerle.....

AMİN

Canim Tebrik ederim,inan cok sevindim:dance:
banada umut olmus oldun, cünkü cem bey benimde doktorum.umarim banada buradan bir gün güzel haber verme imkani dogar.

Insallah canım... Cem Bey ve ekibinden cok memnunum...

Canım ne güzel bir habeeeeeer!hihoyyyt:teytey: Seni ve eşini çok çok tebrik ediyorum. Bugün benim transferimin ilk günü ben de 30 mayısta test yaptırıcam. Darısı başıma inşallah...
Test sonucun yüksek çıkmış, çoğul gebeliğe benziyor. Doktorun bu konuda herhangi birşey söyledi mi?

İnşallah sendende gusel haberler aliriz....
bugun tekrar test yapacagız, ctesi keseye bakılacak o yuzden bisey solemediler....

Merhaba canım ben mart ayında yaptırdım Yeditepede.Bizimde erkek infertilitesi.Cem bey benden çok iyi sonuçlar beklediğini söylemişti.Bizde baya umutlandık ama olmadı malesef.Umarım senin iyi haberlerini okuruz buradan.allah yardımcın olsun...

canım seni ve eşini tebrik ederim, inan sitede yeni okudum çok sevindim, inşallah allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder, ben uzun süre siteye giremediğimden pek haberim olmadı ama inan hep aklımda idin hamile kalacağına ben inanıyordum zaten , sonuca da çok sevindim hadi hayırlısı aman kendine çok dikkat et ve doktorun ne derse onu yap olurmu

Merhaba canım ben mart ayında yaptırdım Yeditepede.Bizimde erkek infertilitesi. Cem bey benden çok iyi sonuçlar beklediğini söylemişti.Bizde baya umutlandık ama olmadı malesef. Umarım senin iyi haberlerini okuruz buradan.allah yardımcın olsun...

Hep söylüyorum, kısmetten öteye geçilmiyor.... bende embriyo durumlari cok iyi değildi hatta Cem Bey "embiriyolar ne iyi ne çok kötü idare eder durumda" demişti...

canım seni ve eşini tebrik ederim, inan sitede yeni okudum çok sevindim, inşallah allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder, ben uzun süre siteye giremediğimden pek haberim olmadı ama inan hep aklımda idin hamile kalacağına ben inanıyordum zaten , sonuca da çok sevindim hadi hayırlısı aman kendine çok dikkat et ve doktorun ne derse onu yap olurmu

Özlemcim...saol cok tesekkur ederim.
özelden de yazdım sana... umarim sende iyisindir... Belki hastanede karsılaşırız bi ara....

Kızlar,
bu arada dün yaptırdıgım 2.test degerim 671:nazar:
Utrason için 10 gün sonra dediler...
Kese için bu kadar cok bekleniyor mu ya?

maşallah değerin çok güzel umarım herşey yolunda gider sağlıkla kucaklarsın bebeklerini.......senin değerin yüksek olduğu için 10 gün sonra görebilirsin bazılarında 15 gün sonra oluyo ama kalp atışlarıda bazen duyulabiliyormuş......sevgilerle....

tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayıda nasıp eder ınsallahkaydirigubbakcemile5

slm.
bende aranıza yeni katıldım.Yazılarınızı okuyodum ama hiç yazmamıştım.
bende cem bey'in hastasıyım. 08.05.09 transferim oldu ama sonuç negatif.
Daha hale hastalanmadım.Bugün için tekrar test yap dedler bakalım hayırlısı
ne olocak.

merhabalar,
öncelikle bugune kadar bana full destek veren esrak'a burdan da tesekkur ederek yanaklarindan öpüyorum kendisini....

Sabah 7 gibi uyanıp saate baktım (11-12 gibi yataktan kalkmaya kararlıydım) neyse hemen geri uyumuşum.. Ama uyanana kadar rüyamda hastane hastane gezip test yaptırdım ve hepsinde de negatif sonuc aldım....

Yeditepeye giderken rüyanında verdıgı etkı ıle cok sakın bır sekılde kan verip 2 saat esrak ile dışarda dolastık....

341 deger ile hamile oldugumu ögrendim... Carsamba günü tekrar kan verip degerlerime bakılacak, ctesi günü kısmetse kese görünürmüş... 3 hafta sonrada kalp atişlarini duyarsak ( allah kısmet ederse..) herkese (aile büyüklerine) haberi verecegiz....
Bugun leyla gibiyim.. Kendimi cok tuhaf hissediyorum...
Yemege cagrılıyorum.. Az sonra geliyorum....

hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bizim 4 olucak morfoloji sorun yaprak gec oldu kusra bakma ama bu formu acan arkadas hamile kalınca kayboldu kalp atışını duydumu ebeligi devammı hiç bilgi vermedi varmı bilgisi olan bu formu can arkadas ne alemde

Selam herkese,
Kusura bakmayın bir süre resmen ortadan kayboldum, gebeligim devam ediyor, sanırım bu hafta 11haftalık oluyorlar, evet kısmetse ikizlerim olacak...
2 kere cok hafifde olsa kanamam oldu, ama problem yok cok şükür, doktorumuz normal dedi. kanama oldugu günler hiç yataktan cikmadım.
ama bu hamlilelik acayip uykucu yaptı beni, bulantım vb yok ama sureklı uyku halindeyim. bilgisayar başına oturmuyorum, cunku pc başında pekde dik oturamıyorum ve sırt agrım oluyor... o yüzden de siteye de giremedim :kedi:
Yarın ense kalınlıklarinin ölçümü için randevum var, şu 3 ay hayırlısı ile dolsun diye gün sayıyorum... Neyse artık buralardayım kısmetse..
Şimdilik hoşçakalın.

bizim 4 olucak morfoloji sorun yaprak gec oldu kusra bakma ama bu formu acan arkadas hamile kalınca kayboldu kalp atışını duydumu ebeligi devammı hiç bilgi vermedi varmı bilgisi olan bu formu can arkadas ne alemde

sen daha önce nerelerde yaptırmıştın.şu neler yapıyosun gunes1977
bende 2.tüp bebeği denedik dün sonucu aldık yine negatif:1no2:daha kanamam başlamadı
ama bekliyorum.ilaçlardan dolayı gecikebilirmiş.
allah isteyen herkese nasip etsin.

cnm ben ilk tedavimi cem beyde yaptırdım sonra 2, tedavimi madicanada deendim igrenç bir portokolle
3, umut tüp bebekde denedim süper bir protokoldü 24 yumurtam oldu 2,de 3 yumurtam olmuşdu oyüzden igrenç diyorum 4, cem beyle umut arasında klmışdım ama umuta karar verdim

Back
X