Cem Çelik tedavi görenler?

Randevu aldım cem beye daha gidemedim aralık ortasında gideceğim , 4 sene önce bekarken bir kere ameliyat oldum sonra tekrarları kendi doktorum ameliyat gerekecek bir durumda değil demişti bakalım
ben de aynı durumları yaşadım 2010 da çik.kist ameliyatı oldum ama 2014 sonrası çik. kistlerine ameliyat iyi gelmiyor diye heyet toplanmışmı karar mı ne çıkmış.kist ameliyatı olanlar ilerde çocuk sahibi olmakta sorun yaşayormuş. artık başka tedavi uyguluyorlar snaırım. bana da bunu cem bey söyledi hatta kaş yaparken göz çıkarılıyor dedi. malesef olduk bikere.

Peki şimdi siz tedaviyi nasıl görüyorsunuz , benim ilk ameliyatımda kist patoloji raporunda dermoid dendi , şimdi olan çikolata kisti bakalım ne yapacağız

Peki şimdi siz tedaviyi nasıl görüyorsunuz , benim ilk ameliyatımda kist patoloji raporunda dermoid dendi , şimdi olan çikolata kisti bakalım ne yapacağız
2010 da 5bucuk cm kistim vardı amelyt sonrası tekrarlamadı ama 2014 te evlendim 3 yıl denedik çocuk yok. doktorlar olur felan dedi ama en son baktık olmuyor. cem hocaya gittik o da ameliyat geçirdiysen normaldir yum. rezervinde azalma yapıyır zamanla dedi. sonuç tüpbebek :) keşke daha önce deselerdi ama okadar yıpranıp doktor doktor gezmezdik direk tüp bebek için tedavi olurduk.

Anladım benimde şu an 2cm cikolata kistim var , cem hocaya randevu aldım nasıl bir tedavi önericek öğreneceğiz. Siz ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldınız sanırım, hamilelil günlüğünü fark ettinde :)))

evet şükür ki ilkinde oldu. darısı tüm isteyenlerin başına inş. :)

Numarasını veriyor ama hiç aramadım yazmadım muayene sırasında durumunu söylüyor nasıl gittiğini
Sizden ricam cem hocaya ulaşabileceğim bir numara rahim filmimi gostermek istiyorum lütfen, varsa özel maili de olur, özelden yazabilirsiniz T rahimli ciktim sözde, kimi doktor ameloyat ol diyor kimisi gerek yok ne yapicagimi gercekten sasirdim ve uzgunum cok

İnstagramdan yazarsan cevap verir büyük ihtimalle canım. Ordan gönderebilirsin rahim filmini.

Yazdim ama 5 bin takipcisi var benim mesajimi görmüyor bile
CNım görüyor aslında ben iki kere yazdım sabah yazdıklarıma akşam , akşam yazdığıma sabah cevap verdi.. İstanbul da değil misin .. Rahmi muayene etmezse ilk görüşme için para almıyorlar randevu alıp gösteredebilirsin..

Canım benim numarasını sildim instagramdan dönüş mutlaka yapıyor

İki embriyo transferini bilmiyorum, 9000 tüp bebek + muayene ücreti tek seferlik + rahim dinlendirme olursa 1500 + embriyoları dondurmak istersen 1900

rahim dinlendirmeye neden para alıyolar ki sonuçta biz adet olup dinlencez sanki hastaneye yatcaz :/ alamayamadım

Merhaba kızlar sonucum pozitif idrarda.kan daha yaptırmadım sizlere de umut olsun diye paylaşıyorum.acıbadem de iki başarısız ve 1 düşük ten sonra cem hocada ilk denemem
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Bende 39 yaşındayım tüm hormonlar, deha normal. Sadece yumurtalarım zayıf.ikinci denemeyi Bursa da yapmak zorundayım. Ama cem bey neler yapıyor merak içindeyim. İğnelere başlamadan önce genelde vitamin kullandırıyormuş.neler kulkandırıyor? İğnelere başlayıncada vitaminlere devam ettiniz mi? Önereceğiniz neler olabilir?

vitamin olarak tek bi vit. verdi ama herkese farklıdr diye düşünüyrum. 3 ay önce kullnmaya basladım gebeliğin 12.hftasına kadar kullandım.

Efloral Benimde bu ay sonunda randevum var Cem Çelik ile görüşmeye gideceğim onunla tedaviye başlamayı düşünüyorum kısmetse eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…